Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
Dallas Stars
Neděle 08.10.2017, 02:20 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Ken Hitchcock (DAL) si následně bere oddechový čas.
     
    57:08
    Dallas to ještě zkouší v šesti!
     
    54:52
    Třetí formace Dallasu nyní Allenovi pořádně zatápěla a domácí brankář kolikrát ani nevěděl, jak jen mohl puk chytit, když snad největší příležitost spálil Pitlick.
    53:12 Mattias JANMARK - 4:2
     
    53:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas snižuje na rozdíl dvou branek, když Spezza sebral puk za bránou Blues, odkud jej ihned přihrál před Allena MATTIASI JANMARKOVI, který okamžitou střelou překonává domácího brankáře. Asistence: Jason Spezza
    48:30 Vladimir TARASENKO - 4:1
     
    48:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! VLADIMIR TARASENKO obdržel přihrávku do pravého kruhu, kde měl navíc i hodně prostoru, takže poté už neměl problém trefit bližší šibenici hostující klece. Asistence: Alex Pietrangelo, Brayden Schenn.
     
    48:24
    Brett Ritchie (DAL) oslabuje svůj celek, když dostává dvě minuty za krosček. Nutno však dodat, že tohle bylo velmi přísné vyloučení.
     
    45:41
    Domácí ujížděli ve dvou na jednoho, kde celou akci na sebe vzal Thompson, jenže jeho pas dokázal zastavit Hamhuis.
    42:53 John KLINGBERG - 3:1
     
    42:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Radulov nahrál na modrou JOHNU KLINGBERGOVI, jehož dělovka zapadla do horního patra Allenovy brány. Asistence: Alexander Radulov, Devin Shore.
     
    41:55
    Dallas bude hrát další přesilovou hru, protože Thompson (STL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    32:14
    Allen v tomto utkání zřejmě za svá záda nepustí ani jednu střelu, protože nyní zlikvidoval další velkou šanci Seguina a i následné snažení o dorážku od Roussela.
     
    26:25
    Stars budou hrát přesilovou hru čtyř proti třem, protože Radulova zahákoval Joel Edmundson (STL), a dostává tak dvě minuty.
     
    25:59
    Blues se strašně jednoduchou kombinací dostali až do obrovské šance, když Schwartz nahrál před bránu Schennovi, který zkusil kličku do bekhendu a jeho pokus Lehtonen vytěsnil mimo svou klec.
     
    25:04
    Antoine Roussel (DAL) a Thornburn (STL) se ve středním pásmu jen lehce pomlátili a rozhodčí ihned oba posílají na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    19:53
    Tak to byl skvělý zákrok Allena!!! Stars to nyní udělali parádně, když si hosté rychle přihrávali puk a Seguin nakonec oslovil ke skórování Benna, ale jeho střelu parádně chytl domácí brankář!
     
    19:30
    V závěru první třetiny je ještě vyloučen Joel Edmundson (STL), který vysekl Seguinovi jeho hůl, takže dostává dvě minuty.
     
    17:49
    Parayko se parádně protáhl až před Lehtonena, kterého chtěl překonat zakončením mezi betony, ale finský brankář si tento prostor pohlídal.
     
    15:03
    Blues budou navíc hrát svou první přesilovou hru, protože je na dvě minuty za vyloučen hostující Antoine Roussel (DAL).
    14:50 Jaden SCHWARTZ - 3:0
     
    14:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velmi pěkná akce domácích! Schenn viděl mezi kruhy najetého Jaškina, který poté posunul puk na JADENA SCHWARTZE, který jen objel bezmocného Lehtonena a zasunul kotouč do prázdné klece. Asistence: Dmitrij Jaškij, Brayden Schenn.
    11:14 Joel EDMUNDSON - 2:0
     
    11:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté v rychlém sledu další branku, když uzavřeli hostující obranu v jeho obranném pásmu a Pietrangelo nakonec viděl na levé straně zcela volného JOELA EDMUNDSONA, jenž už se nemýlil a poslal puk do sítě Dallasu. Asistence: Alex Pietrangelo, Jaden Schwartz.
    09:51 Carl GUNNARSSON - 1:0
     
    09:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení! Stastny obdržel přihrávku mezi kruhy, kde jeho střelu vyrazili hosté do rohu kluziště, kam si najel CARL GUNNARSSON, jenž rychle vracel kotouč před bránu a trefil s ním Hamhuise, od kterého se poté puk odrazil do hostující klece. Asistence: Stastny, Vladimir Sobotka.
     
    01:20
    Střelu Radulova Allen vyrazil vedle sebe, kde se následně snažil dvakrát dorážet Jamie Benn, ale ten domácího brankáře nepřehodil, a tak se k puku ještě dostal Seguin, jenž měl i dostatek času, ale bohužel pro hostující napálil jen lapačku Allena.
     
    00:57
    Bortuzzo (STL) teď udělal hodně zbytečný faul, když srazil Roussela, za což dostává dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Gunnarsson (Stastny, Sobotka), 12. Edmundson (Pietrangelo, Schwartz), 15. Schwartz (Jaškin, B. Schenn), 49. Tarasenko (Pietrangelo, B. Schenn) – 43. J. Klingberg (Radulov, D. Shore), 54. Janmark (Spezza)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Jaškin – Pääjärvi, Sundqvist, T. Thompson – Upshall, Brodziak, Thorburn.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Oleksiak, Hamhuis, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – D. Shore, Hanzal, Pitlick – Roussel, Faksa, Cracknell.

    Rozhodčí: Kowal, Peel – Nowak, McPherson
    bahis siteleri