Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 08.10.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:14
    Philadelphia si zahraje další přesilovou hru, Antoine Vermette musí dnes podruhé na trestnou lavici, tentokrát inkasuje menší trest za sekání. Zlepší hosté své početní výhody?
     
    29:48
    Teď mají ale Ducks šanci dostat se poprvé do vedení. Wayne Simmonds totiž dostává dvě minuty za sekání a bude doufat, že jeho spoluhráči oslabení ubrání.
     
    24:36
    Následuje první vyloučení ve druhé třetině, je z toho další přesilová hra pro Philadelphii. Francois Beauchemin dostává od arbitrů zasloužené dvě minuty za faul kolenem.
     
    17:56
    Claude Giroux byl ve svém úniku na branku seknutý Coglianem, a tak si hosté zahrají početní výhodu čtyři na tři, a to těsně před koncem úvodního dějství.
     
    16:55
    Za předchozí roztržku se bude vylučovat na obou stranách. Tresty dostanou Kevin Bieksa (ANA) a Radko Gudas (PHI), oba podle očekávání za hrubost.
     
    11:08
    První trest i pro Letce. Ve vlastním oslabení se dostal do šance domácí hráč, který byl během toho seknutý. Za katr už si odjíždí sednout Gostisbehere. Uvidíme nyní hru čtyři na čtyři.
     
    10:35
    Nahození obránce Flyers, po něm se bude vylučovat. A to opět na domácí straně. Dennis Rassmusen dostává od rozhodčích dvě minuty za držení. Takže opět možnost pro hosty.
     
    06:18
    Bude se dnes poprvé vylučovat a přesilovku si zahrají Philadelphia Flyers. Na trestnou lavici totiž musí odejít Antoine Vermette za hrubost. Tak uvidíme.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Vermette (O. Kaše, Manson), 44. Fowler – 9. Provorov (Patrick, Weal), 34. Couturier (Voráček, Giroux), 61. Simmonds (Couturier, Provorov)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Manson, Bieksa, Holzer, Beauchemin, Montour – Cogliano, Rakell, Perry – O. Kaše, Vermette, Silfverberg – Wagner, Rasmussen, L. Shaw – Fiore, D. Grant, Boll.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Hägg, Sanheim, Gudas – Giroux (C), Couturier, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Weise, Patrick, Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.

    Rozhodčí: Brenk, Jackson – Kovachik, Brisebois

    Diváci: 16 032
    ocianews.com