Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:3 (1:3, 4:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 08.10.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:16 Mikael BACKLUND - 6:3
     
    40:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou o tři branky! Tkachuk poté odvedl dobrou práci v souboji s jedním z hráčů Jets, Hamiltonovu střelu od modré poté tečoval mezi kruhy MIKAEL BACKLUND. Pětadevadesátá branka švédského útočníka v NHL, 6:3 pro Flames! Asistence: Dougie Hamilton, Matthew Tkachuk.
    38:38 Kris VERSTEEG - 5:3
     
    38:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pozor, domácí přidávají další branku! Monahan přihrál před branku, kam si do volného prostoru najel KRIS VERSTEEG. Zkušený Kanaďan vstřelil tak svou první branku v letošní sezoně, 5:3! Asistence: Sean Monahan, TJ Brodie.
    37:02 Johnny GAUDREAU - 4:3
     
    37:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames poprvé v zápase vedou! Po krásné akci a přihrávce TJ Brodieho se prosazuje JOHNNY GAUDREAU, pro něhož je to již čtvrtý bod v tomto utkání! Asistence: TJ Brodie, Curtis Lazar.
    32:42 Micheal FERLAND - 3:3
     
    32:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Gaudreau přihrál na modrou, odkud z první napřáhl ke střele kapitán plamenů Giordano, Mason vyrazil jen před sebe. MICHEAL FERLAND poté dorazil puk za jeho záda. První branka pětadvacetiletého útočníka v této sezoně, 3:3! Asistence: Mark Giordano, Johnny Gaudreau.
    28:42 TJ BRODIE - 2:3
     
    28:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají na dostřel! Střela TJ Brodieho od modré čáry zapadla až záda brankáře Masona. Gólman Jets si ihned stěžoval, že měl kontakt s Bennettem, clonícím před jeho brankou, coach's challenge si ale hosté nevzali. Pro beka Flames druhá branka v tomto utkání, 2:3! Asistence: Michael Stone, Johnny Gaudreau.
    15:54 Patrik LAINE - 1:3
     
    15:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Jets vyhráli buly, následná střela Perrealuta zamířila jen do tyče, k dorážce se ale dostal PATRIK LAINE, a ten se již nemýlil. První zásah finského mladíka v letošním ročníku, 3:1 pro Jets! Asistence: Mathieu Perreault, Josh Morrissey.
    12:12 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    12:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Jets je využita! MARK SCHEIFELE dostal přihrávku od Wheelera a z mezikruží překonává Smithe pohotovou střelou bez přípravy. Pro hokejistu s číslem 55 je to druhá trefa v sezoně, hosté tak znovu vedou! Asistence: Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
    10:08 TJ BRODIE - 1:1
     
    10:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a je znovu srovnáno! Plameny využívají početní výhodu poté, co TJ BRODIE dostal přihrávku od Gaudreaua a střelou z první od modré čáry překonal Masona. Rodák z Chathamu si tak připsal padesátý bod na přesilovce, 1:1! Asistence: Johnny Gaudreau, Kris Versteeg.
    08:35 Brandon TANEV - 0:1
     
    08:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre tohoto utkání při vlastním oslabení! BRANDON TANEV zachytil ve středním pásmu špatnou přihrávku Versteega, následně se dostal do samostatného úniku. A ačkoliv byl stíhán a atakován soupeřem, dokázal v pádu překonat brankáře Smithe zakončením pod horní tyč. 1:0 pro Winnipeg! Bez asistence.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 11. Brodie (J. Gaudreau, Versteeg), 29. Brodie (Stone, J. Gaudreau), 33. Ferland (Giordano, J. Gaudreau), 38. J. Gaudreau (Brodie, Lazar), 39. Versteeg (Monahan, Brodie), 41. Backlund (D. Hamilton, Tkachuk) – 9. B. Tanev, 13. Scheifele (Wheeler, Perreault), 16. Laine (Perreault, Morrissey)


    Calgary Flames: M. Smith (Läck) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Bartkowski, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Lazar – T. Glass, Stajan, Brouwer (A).
    Winnipeg Jets: S. Mason (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), D. Kulikov, Trouba, Enström, T. Myers – Ehlers, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Little, Laine – Matthias, Lowry, Petan – B. Tanev, Copp, Armia.

    Rozhodčí: Chris Lee, Garrett Rank – Brian Mach, Lonnie Cameron

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri