Třinec – Chomutov 4:3 (po pr.) | Zlín – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Litvínov – Pardubice 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Sparta Praha
Neděle 08.10.2017, 17:00Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:03 Antonín HONEJSEK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zařadili vyšší rychlostní stupeň a navyšují své vedení o dvě trefy! Rihards Bukarts našel ANTONÍNA HONEJSKA, který prudkou střelou do středu branky rozjásal dnes zlínské publikum počtvrté. Asistence: Rihards Bukarts.
    46:20 David ŠŤASTNÝ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští jdou do vedení! Po hrubce v obraně Sparty si kotouč vybojoval Kubiš, který našel osamoceného DAVIDA ŠŤASTNÉHO, jenž zkusil vystřelit a kotouč propadl za záda nejistého Aittokallia. Asistence: Pavel Kubiš.
    39:55 Jiří ONDRÁČEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to jsou nám věci! Zlínští ještě opravdu zabojovali a i za cenu štěstíčka je opět vyrovnáno. JIŘÍ ONDRÁČEK se zkusil prosadit po rychlé otočce zpoza branky, a tahle myšlenka se ukázala jako správná. Kotouč proskočil mezi tyčkou a výstroji finského brankáře a doklouzal za brankovou čáru. Bez asistence.
    37:09 Andrej KUDRNA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané odskakují do těsného vedení. Říčka posunul kotouč do jízdy ANDREJI KUDRNOVI, který rychlou a přesnou střelou zápěstím rozjásal sparťanské fanoušky. Asistence: Robert Říčka, Miroslav Forman.
    19:10 Juraj MIKUŠ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se to hostům nepovede, ale přecijenom! Ve skrumáži před Kašíkem se do odkryté branky dokázal prosadit JURAJ MIKUŠ, který snad v kleče dopravil ležící kotouč na brankovišti za záda zlínského brankáře. Asistence: Miroslav Forman, Vinny Saponari.
    4:56 Antonín HONEJSEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    4:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský celek jde do vedení! Menší tlak domácího celku dokázal po nahrávce Davida Šťastného využít přesně střílející ANTONÍN HONEJSEK. Ten střelou z první překonal přesouvajícího se brankáře Sparty. Asistence: David Šťastný.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Honejsek (Šťastný), 40. J. Ondráček, 47. Šťastný (Kubiš), 52. Honejsek (Rihards Bukarts) – 20. Mikuš (Forman, Saponari), 38. Kudrna (Říčka, Forman)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Řezníček, Matějíček, Freibergs, Ferenc, Valenta, Gazda, Petran – Roberts Bukarts, Honejsek, Šťastný – Kubiš, P. Sedláček, J. Ondráček – O. Veselý, Popelka, Okál – Klhůfek, Fryšara, Rihards Bukarts.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Tomáš Dvořák, T. Pavelka, Zámorský, Nedomlel, Mikuš, Kalina – Saponari, Pech, Forman – Černoch, J. Hlinka, Klimek – Říčka, P. Vrána, Uher – Kumstát, Reichenberg, Kudrna.
    thejrc.org