Židenice – Chodov 1:11 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:11 (0:2, 0:3, 1:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 08.10.2017, 17:00 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen • 6. kolo
     
    59:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    KAROLÍNA SUCHÁ uzavírá dnešní střetnutí jedenáctou trefou v podání Chodova. Tím výmluvně potvrdila, jak vypadala hra v poslední fázi zápasu. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    55:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    TEREZA URBÁNKOVÁ si naběhla k odkryté tyčce a v klidu uklidila míček vedle židenické brankářky. Asistence: Martina Řepková.
     
    52:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    GABRIELA TOŽIČKOVÁ se raduje z hattricku! Ta se po dobře načasované nahrávce ocitla prakticky sama před brankářkou a její počínání bylo chladnokrevně dokonalé. Asistence: Karolína Suchá.
     
    51:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Protiútok po jedné straně hřiště se ukázala pro hráčky Jižního Města jako nejlepší možná volba. Z běhu úspěšně vypálila pod břevno TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    49:19
    Židenice právě vstřelily branku!
    BARBORA SEDLÁČKOVÁ se pokusila o jednoduché zakončení po přechodu půlicí čáry a nakonec také tímto způsobem uspěla. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    47:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Krištofová obsadila přízemní prostor příliš pozdě. Míček stačil proklouznout pod jejím tělem a KRISTÍNA BELICOVÁ oslavila další zásah v brněnské síti. Asistence: Eva Krauskopfová.
     
    43:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské florbalistky využily neúnavného běhu po útočné polovině, až se jim naskytla šance. Na jejím konci mířila přesně již podruhé MARTINA ŘEPKOVÁ. Bez asistence.
     
    35:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jednoduchý přechod dopředu a střelba k volné části branky. Takto se prosadila GABRIELA TOŽIČKOVÁ, která těžila z nepřipravenosti soupeřovy defenzivy na rychlý návrat dozadu. Asistence: Karolína Suchá.
     
    32:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok vyústil čtvrtou trefou hostujícího družstva. Míček zachytila MARTINA ŘEPKOVÁ a bez rozpaků se rozběhla k bráně. Bez asistence.
     
    30:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky přece jen ještě pár sekund vydržely před Krištofovou a brněnský nedůraz tvrdě potrestaly. ADÉLA JŮZOVÁ prostrčila míček volným místečkem přes zaskočenou gólmanku. Asistence: Petra Beránková.
     
    14:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující florbalistky obsadily útočné pozice a rozdělily si jednotlivé role. Před brankou se tak uvolnila EVA PREISSLEROVÁ a rychlým zakončením po nahrávce Terezy Urbánkové zpoza klece upravila na 2:0 ve prospěch Chodova. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    05:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si vypracoval vynikající akci po zdvojení soupeřky na jeho obranné půli. GABRIELA TOŽIČKOVÁ měla před sebou poměrně dost místa ke střele a překonala přesunující se gólmanku. Asistence: Karolína Suchá.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 50. Sedláčková (Drápalová) – 6. Tožičková (Suchá), 15. Preisslerová (Urbánková), 31. Jůzová (P. Beránková), 33. Řepková, 36. Tožičková (Suchá), 44. Řepková, 48. Belicová (Krauskopfová), 52. Urbánková (Preisslerová), 53. Tožičková (Suchá), 56. Urbánková (Řepková), 60. Suchá (Plášková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová – Hyksová, Mošťková, A. Grufíková – Novotná, Hřebíčková, Praxová – Federselová, Sedláčková, Indrová – Švehlová, Brigitta Takácsová, P. Grufíková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Kuchařová, Vrbová – Suchá, Frantíková, Klímová – Urbánková, Plášková, Preisslerová – Řepková, Jůzová, P. Beránková – Belicová, Krauskopfová, Nosková.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Kristýna Šedová

    Diváci: 105
    thejrc.org