Židenice – Chodov 1:11 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:11 (0:2, 0:3, 1:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 08.10.2017, 17:00 • MSH Vodova Brno • Extraliga žen • 6. kolo
     
    To je vše. Děkuji, že jste s námi sledovali dnešní utkání. Budu se těšit někdy příště a přeji vám úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Mějte se krásně, na shledanou! (18:50:24)
     
    Dnešní utkání sledovalo 105 diváků.
     
    Chodov se tak výrazným vítězstvím stále drží v bodovém kontaktu s TOP třemi družstvy soutěže. Židenice naopak utrpěly výsledkovou ztrátu, která jim může přinést mírné problémy v boji o vyřazovací část.
     
    STŘELY – CELKEM

    Židenice: 16
    Chodov: 44
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    KAROLÍNA SUCHÁ uzavírá dnešní střetnutí jedenáctou trefou v podání Chodova. Tím výmluvně potvrdila, jak vypadala hra v poslední fázi zápasu. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    59:44
    Ranochová máchla rukou po míčku a s jistotou jej udržela daleko před brankovou čarou.
     
    59:25
    Protiútok hráček z hlavního města se rozplynul nedaleko za půlkou hrací plochy.
     
    58:49
    Defenziva hostů vystihla otočku židenické florbalistky a hájí svoje brankoviště.
     
    58:25
    Brňanky chtějí za každou cenu udržet míček na svých holích. Protivník odpovídá aktivním napadáním.
     
    57:34
    Pražský celek se přes kvalitně postavené hráčky soupeře k ráně nakonec neprobojoval.
     
    55:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    TEREZA URBÁNKOVÁ si naběhla k odkryté tyčce a v klidu uklidila míček vedle židenické brankářky. Asistence: Martina Řepková.
     
    55:33
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:28
    Přihrávka brněnského družstva směřovala na pravé křídlo, kde mohlo Brno nebezpečně střílet. Míček se ovšem dostal daleko nad rameno Ranochové.
     
    54:57
    Probíhá kombinace Pražanek na jejich vlastní části hřiště.
     
    54:25
    Tožičková se znovu vydala vstříc brankovišti domácích, ale početní převaha na malém prostoru ji v zakončení zdařile zabránila.
     
    53:48
    Chodovské útočnice obehrály defenzivu u mantinelu. Na navazující střelu odpověděla solidním zásahem židenická brankářka.
     
    52:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    GABRIELA TOŽIČKOVÁ se raduje z hattricku! Ta se po dobře načasované nahrávce ocitla prakticky sama před brankářkou a její počínání bylo chladnokrevně dokonalé. Asistence: Karolína Suchá.
     
    51:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Protiútok po jedné straně hřiště se ukázala pro hráčky Jižního Města jako nejlepší možná volba. Z běhu úspěšně vypálila pod břevno TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Eva Preisslerová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 50. Sedláčková (Drápalová) – 6. Tožičková (Suchá), 15. Preisslerová (Urbánková), 31. Jůzová (P. Beránková), 33. Řepková, 36. Tožičková (Suchá), 44. Řepková, 48. Belicová (Krauskopfová), 52. Urbánková (Preisslerová), 53. Tožičková (Suchá), 56. Urbánková (Řepková), 60. Suchá (Plášková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová – Hyksová, Mošťková, A. Grufíková – Novotná, Hřebíčková, Praxová – Federselová, Sedláčková, Indrová – Švehlová, Brigitta Takácsová, P. Grufíková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Kuchařová, Vrbová – Suchá, Frantíková, Klímová – Urbánková, Plášková, Preisslerová – Řepková, Jůzová, P. Beránková – Belicová, Krauskopfová, Nosková.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Kristýna Šedová

    Diváci: 105
    thejrc.org