Lipt. Mikuláš – Trenčín 0:2 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:7 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (kon.)
Detva – Košice 2:3 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 08.10.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Videli sme bojovnú tretiu tretinu, v ktorej však žiaden gól nepadol. Popradčanom sa podarilo udržať tento stav, a tak si pripisujú ďalšie víťazstvo. Žilinčania napriek tomu, že vyhrávali 0:2, napokon prehrali 3:2.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:17:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Holovič vypálil od modrej, Corbeil vyrazil a Svitana posunul puk do stredného pásma.
     
    59:04
    Martindaleova strela z pravého kruhu skončila na Corbeilovom betóne.
     
    58:40
    Hostia si puk posúvajú po obvode a čakajú na strely.
     
    58:17
    Gólman Tomek už ostáva na striedačke, vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu.
     
    58:17
    Oddychov čas pre Žilinu!
     
    57:01
    Začína sa fáza zápasu, v ktorej už Žilinčania musia hrať naozaj na 110 percent. Popradčania sa zrejme budú sústrediť viac na defenzívu.
     
    56:26
    Martindale vypálil od modrej čiary tvrdo príklepom. Corbeil mal odkrytý výhľad, a tak bez problémov zachytil jeho strelu do lapačky.
     
    56:02
    Abdul sa snažil natlačiť popri Meliškovi po pravom krídle, no nakoniec ho svojimi kľučkami neprekabátil.
     
    54:50
    Ďalšie žilinské ťaženie v útočnom pásme. Z ľavého kruhu švihom strieľal Antoine Poulin, jeho strelu však Corbeil excelentne zachytil lapačkou.
     
    54:23
    Holovičova strela spomedzi kruhov Corbeilovi síce vypadla, ale nebol nik pripravený na dorážku. Kamzíci teda mohli bezpečne puk upratať do bezpečia.
     
    53:37
    Popradčania sa dostali do prečíslenia. Mlynarovič z ľavého kruhu prihrával Štrauchovi, ten však napokon na puk nesiahol.
     
    53:11
    Tak toto bolo naozaj nepríjemné. Martindaleova strela od modrej bola tečovaná pred bránkoviskom Švihálekom. Corbeil nevedel, kde skončil puk, ale napokon po chvíľke neistoty ho našiel vo svojej výstroji.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 169 divákov.
     
    52:32
    Lichanec prihrávkou pred bránku hľadal Abdula, no nepodarilo sa mu prihrať presne. Žilinčania potom puk posunuli do stredného pásma a oba tímy prestriedali.
     
    51:29
    Popradčania teraz vyše minúty držali puk v útočnom pásme. Svitana potom dobrou prihrávkou našiel na modrej Zadražila, no tomu preskočil puk cez hokejku.
     
    50:29
    Matúš Paločko posunul pred bránkou Heizerovi, ktorý išiel sám na Tomeka, mal to však veľmi ťažké. Iba poľahky zakončil bekhendom. Žilinčania ho následne vtlačili do brány a zrámoval tak aj gólmana Tomeka.
     
    49:12
    Na opačnej strane sa na pozore musel mať Corbeil. Klimenta prihrávkou spoza brány našiel Poulina pri žrdi. Jeho strela z prvej skončila na domácom brankárovi.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Svitana (TS), 32. Mlynarovič (Svitana, Brejčák), 40. Štrauch (Mlynarovič, Davydov) – 13. Martindale (Handlovský), 23. Holovič (Poulin, Turian)


    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Fabian (C), Jáchym, D. Brejčák (A), König, McDowell, Davydov, Zadražil, Dinda – Ježek, Heizer, R. Rapáč – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Bondra, Lichanec, Abdul – Bogoslovskij, Paločko ml., Paločko
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš (A), Roman, Poulin, Mendrej, Meliško, Chaloupka, Turian, Babka – Handlovský (A), Klimenta, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný (C), Holovič, Stupka – Ondruš, Húževka, Rogoň

    Rozhodčí: Müllner, D. Konc – Stanzel, Kollár

    Diváci: 1 169
    bahis siteleri