Lipt. Mikuláš – Trenčín 0:2 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:7 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (kon.)
Detva – Košice 2:3 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 4:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 08.10.2017, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou myslím celkom zaujímavé stretnutie. Domáci po Košiciach zdolávajú 4:1 aj Nové Zámky. Zvolen sa pomaličky herne vzmáha a v tabuľke stredoslováci pôjdu nahor. Nové Zámky začali hrať v podstate až tretiu tretinu. Zápas vrcholil v samom závere keď hostia skúšali vyrovnať, ale naopak inkasovali. Tri body zaslúžene zostávajú vo Zvolene. (19:24:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Zvolen dal gól!
    Rozhodnuté. Hostia síce hrali šiesti, ale prišli o puk. Ten vybojoval NICK ROSS a strelou cez celé ihrisko do opustenenj brány strieľa štvrtý domáci gól.
     
    59:24
    Hostia tlačia, Salija prihrával Prapavessisovi a jeho bomba bez prípravy mieri mimo brány. Posunutá domáca brána. Buly pred Climiem.
     
    59:01
    Hostia budú zápas dohrávať presilovkou o dvoch hráčov, a keďže je brankár Kováč na striedačke Nové Zámky hrajú aktuálne šiesti proti trom.
     
    59:00
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Hraško – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    58:42
    Coffman chcel vyhodiť puk, no na modrej ho zachytil Špirko, no píska sa ofsajd. Puk už zrejme navštívil stredné pásmo.
     
    58:05
    Lukáš Jurík bol nastrelený a úplne sám šiel na prázdnu bránu hostí. Puk síce dobehol a mal to trochu z uhla a takúto prázdnu bránku by extraligový hráč mohol trafiť. Jurík ale triafa iba sieťku.
     
    57:35
    Hostia budú hrať 145 sekúnd pred koncom tretiny presilovku a Kováč odchádza z brány, hostia to skúsia šiesti na štyroch.
     
    57:35
    Oddychový čas hostí.
     
    57:35
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Steén – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    57:08
    Domáci sa už do útoku priveľmi nehrnú, prídu na modrú čiaru a nestrelia puk do pásma a čakajú čo predvedú hostia.
     
    56:11
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Prečíslenie Zvolena, Obdržálek dostal puk od Coffmana do ideálnej pozície, ale bol už veľmi blízko brány hostí a nedokázal Kováča prehodiť.
     
    55:50
    Akcia hostí najorv tri na tri a potom dva na dva, po Špirkovom priťuknutí sa do šance dostal Adam Zbořil, ale jeho pokus mieri mimo ľavej tyčky Zvolena.
     
    54:54
    Aktivita hostí ukončená, prihrávku rukou.
     
    54:28
    Lantoši ukrutne bojuje o puk pri mantineli s Ďalogom, hostia následne ostávajú v útočnom pásme, no opäť ia pri druhom mantineli.
     
    53:59
    Domáci dnes ukážkovo bránia stredné pásmo, opäť v ňom ukončili jeden z rodiacich sa útokov hostí.
     
    53:09
    Rýchly Peter Šišovský ako lietadlo preletel popred novozámockú striedačku uchmatol hosťom puk, obkrúžil bránku a nahodil puk naslepo pred bránu. Ten prešiel celým bránkoviskom, ale Lukáš Jurík prišiel o sekundu neskoro.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 18. Šišovský (Hraško, Mi.Chovan), 28. Coffman (Obdržálek, Ťavoda), 50. Šišovský (M.Novák, Mi.Chovan), 60. Ross – 41. Špirko (Salija)


    HKM Zvolen: Climie (Šimko) – Hraško, Bokroš, Drgoň, Ross, Ťavoda, Wharton, M.Novák, Andersons – Šišovský, L.Jurík, Mi.Chovan – Obdržálek, Kytnár, Matis – Coffman, Steén, Ďaloga – Török, Immonen, V.Fekiač (tréner Peter Mikula)
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plašil, M.Jass, Salija, Prapavessis, Hain, Kovačevič, Šimek, Deyl – Raenko, Šimun, K.Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka,Dubinin, R.Varga – Fábry, Do.Rehák, Lantoši (tréner Ladislav Lubina)

    Rozhodčí: Goga, J.Konc – Tvrdoň, Synek (video – Kontšek)

    Diváci: 1170
    thejrc.org