Moldavsko – Rakousko 0:1 (kon.) | Srbsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Wales – Irsko 0:1 (kon.)
Albánie – Itálie 0:1 (kon.) | S. Makedonie – Lichtenštejnsko 4:0 (kon.) | Izrael – Španělsko 0:1 (kon.)
Finsko – Turecko 2:2 (kon.) | Ukrajina – Chorvatsko 0:2 (kon.) | Island – Kosovo 2:0 (kon.)
konec
Island
2:0 (1:0)
Kosovo
Pondělí 09.10.2017, 20:45 • Laugardalsvöllur, Reykjavik • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:05)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:8.
     
    Je konec! Island slaví postup na mistrovství světa! Domácí celek dnes porazil Kosovo 2:0 a může se těšit na cestu do Ruska! V prvním poločase jsme sledovali hodně ospalené utkání. Až ve 39. minutě vypálil Milot Rašica a jeho rána prosvištěla těsně vedle domácí branky. O minutu později se Gylfi Sigurdsson prodral do pokutového území a poslal Island do vedení! Ve druhém poločase Island kontroloval své vedení a navíc přidal pojistku! V 68. minutě doklepl Johann Gudmundsson míč do prázdné branky a fanoušci Islandu zahájili oslavy!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kosovo ještě v nastaveném čase zahrávalo přímý kop. Milot Rašica zvolil technickou střelu, kterou zastavila čtyřčlenná zeď. Ještě jeden rohový kop pro Kosovo.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90+1
    Johann Gudmundsson se krásnou kličkou na hranici pokutového území uvolnil do zakončení, jenže jeho přízemní střelu dokázal Samir Ujkani vyrazit!
     
    90
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Emil Hallfredsson, přichází Rúnar Sigurjónsson.
     
    89
    Milot Rašica motal hlavu svému strážci na pravé straně pokutového území. Nakonec si přehodil míč na levačku, ale jeho přihrávku na malé vápno odvrátila obrana.
     
    88
    Mërgim Vojvoda se na pravé straně natahoval po dlouhé přihrávce. Balón byl však příliš prudký a skončil v zámezí. Island bude vhazovat na vlastní polovině.
     
    87
    Vedat Muriqi číhal na přihrávku mezi obránce. Nakonec se k míči dostal, jenže v souboji s domácím zadákem si pomohl útočným faulem. Domácí budou rozehrávat.
     
    86
    Domácí fanoušci neúnavně skandují an a tribunách se pomalu rozjíždějí oslavy postupu na mistrovství světa! Pro Island jde o další velký úspěch.
     
    85
    Hra je znovu přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na polovině hrací plochy a drží se za záda. Kosovo už vyčerpalo všechna střídání.
     
    84
    Kosovo mělo k dispozici přímý kop z nadějné pozice. K jeho rozehrávce se postavil Valon Beriša, jehož technický pokus proletěl vysoko nad brankou.
     
    83
    Milot Rašica vyslal zajímavý centr na značku pokutového kopu. Za míčem sprintoval Flamur Kastrati, nicméně důrazný Birkir Sävarsson jej nepustil k hlavičce.
     
    82
    Alfred Finnbogason se na pravé straně rychlou kličkou zbavil obránce a ihned odcentroval na značku pokutového kopu. Sigurdsson se k míči nedostal přes Jašanicu.
     
    81
    Hannes Halldórsson dostal těžkou malou domů, ale domácí brankář si poradil se zpracováním a pohotově nakopl míč na polovinu Kosova. Zápas se už pouze dohrává.
     
    80
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Aron Gunnarsson, přichází Sverrir Ingason.
     
    79
    Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Besar Halimi, přichází Flamur Kastrati.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. G. Sigurdsson, 68. Gudmundsson (G. Sigurdsson)

    Karty:   64. Gunnarsson (ISL) – 37. Ujkani (KSV), 61. Bernard Beriša (KSV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:8.
    Island: Halldórsson – Sävarsson, R. Sigurdsson, Árnason, Magnússon – Hallfredsson (90. Sigurjónsson), Gunnarsson (C) (80. Ingason) – Gudmundsson, G. Sigurdsson, B. Bjarnason – Bödvarsson (62. Finnbogason).
    Náhradníci: Kristinsson, Rúnarsson – Fjóluson, Finnbogason, Ingason, Kjartansson, Sigurjónsson, Ó. Skúlason, Gíslason, Traustason, A. Skúlason.

    Kosovo: Ujkani (C) – Vojvoda, Jašanica, Rrahmani, Paqarada – Pniši (55. Bernard Beriša), Halimi (79. F. Kastrati), Valon Beriša – Rašica, Celina – Nuhiu (55. Muriqi).
    Náhradníci: Bekaj, Hajdini – Aliti, Bernard Beriša, Dallku, Kastrati, F. Kastrati, Muriqi, Rašani, Musolli.

    Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch (vš. AUT)
    bahis siteleri