N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 09.10.2017, 18:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Vladimir TKAČOV - 0:5
     
    59:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Totální rozklad Torpeda. Autorem branky je VLADIMÍR TKAČOV. Křižná přihrávka Azeveda skrz střed a tam oslovil Tkačova, který dnes skóruje potřetí. Hattrick Vladimíra Tkačova. Asistence: Stanislav Galijev, Justin Azevedo.
    38:42 Vladimir TKAČOV - 0:4
     
    38:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Torpedo přišlo blízko branky o puk a to bylo klíčové, puku se ujal hostující Tkačov a bekhendem pod vyrážečku zakončil svojí akci. Autorem branky je VLADIMÍR TKAČOV. Asistence: Rob Klinkammer.
    24:03 Vladimir TKAČOV - 0:3
     
    24:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilovka Barsu. Dnes to tam v početních výhodách sází jako "brambory." Galijev z levého rohu našel Tkačova a ten vymetl horní roh branky Molkova. Kazaň vede už o tři branky a soupeři uniká. Autorem branky je VLADIMÍR TKAČOV. Asistence: Stanislav Galijev.
    07:10 Vasilij TOKRANOV - 0:2
     
    07:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Liustin neviděl přes clonící hráče, jak soupeře, tak ty své a obránce ho propálil od modré čáry nad vyrážečku. Druhá využitá přesilovka. Autorem branky je VASILIJ TOKRANOV. Asistence: Stanislav Galijev, Vladimír Tkačov.
    06:22 Justin AZEVEDO - 0:1
     
    06:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlé využití přesilovky AK Bars. Přihrávka zprava nahoru na beka, nabití doleva a palba Justina Azeveda do hroní polovny branky nad vyrážečku Lisutina. Bars jde do vedení. Autorem branky je JUSTIN AZEVEDO. Asistence: Vasilij Tokranov, Vladimír Tkačov.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. Azevedo (Tokranov, Tkačov), 8. Tokranov (Galijev, Tkačov), 25. Tkačov (Galijev), 39. Tkačov (Klinkhammer), 60. Tkačov (Galijev, Azevedo)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (8. Molkov) – Kundrátek, Želdakov, Grigorev, P. Medveděv, Mamašev, Barancev, Fatkullin – Paršin, Galuzin, Stoljarov – Daugavinš, Tičar, Žukov – Gračov, Dugin, M. Lazarev – A. Potapov, Mozer, Urakov – Verjajev.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Jarullin, Markov, Abrosimov, Tokranov, Ohtamaa, Sidorov, Batyršin – Azevedo, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Tkačov, Galijev – Archipov, Svitov, Lukojanov – An. Popov, Malychin, Glinkin.

    Rozhodčí: Gusev, Běljajev – Sivov, Šalagin

    Diváci: 5250
    thejrc.org