NY Rangers – Montreal 2:0 (kon.) | Boston – Colorado 0:4 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:3 (0:2 po s.n.)
Buffalo – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 09.10.2017, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Nail JAKUPOV - 0:4
     
    59:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NAIL JAKUPOVI je autorem technického gólu, protože pokud byl klec nebyla posunutá, tak by skóroval. Asistence: Sven Andrighetto a Nathan MacKinnon.
     
    48:46
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Anton Lindholm – 2 min., podražení).
    46:07 Nail JAKUPOV - 0:3
     
    46:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Všemi zapomenutý NAIL JAKUPOV dostal kotouč.od Patrika Nemetha. Tuukka Rask si myslel, že bude u puku dřív, ale nestalo se tak. Hostující hráč udělal kličku, překonal brankáře a snadno zakončoval do prázdné brány! Asistence: Patrik Nemeth, Alexander Kerfoot.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Carl Söderberg – 2 min., sekání).
     
    25:52
    Torey Krug střelou zápěstím neuspěl, puk se odrazil před branku, kde byl zcela volný David Krejčí. Ale ani on nedokázal přesněji zamířit.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Mikko Rantanen – 2 min., držení hole).
    22:39 Tuukka Rask senzačně ukradl Coloradu třetí branku!
     
    22:39
    Výborně z předbrankového prostoru zakončoval Nail Jakupov, ale jeho pokus senzačně zastavil domácí brankář. Hosté pokračují v aktivní hře, kterou se prezentovali v první třetině.
     
    21:07
    Gól není, kotouč nepřešel brankovou čáru.
    21:07 Pastrňák nedokázal přetlačit levý beton Varlamova!

     
    21:07
    David Pastrňák dlouhou váhal se střelou, položil si brankáře, a pak zakončil. Jeho pokus tak tak udržel brankář Varlamov před brankovou čárou. Nechybělo mnoho a Boston snížil. Situaci ještě prozkoumá videocentrála v Torontu.
     
    14:10
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Torey Krug – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    J. T. COMPHER - 0:2
     
    13:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado přečkalo oslabení a nyní se dostává do dvoubrankového vedení. Situaci dva na jednoho výborně vyřešil Carl Söderberg, který ve správný moment poslal puk spoluhráči. Tím byl J. T. COMPHER, který uspěl střelou pod horní tyčku. Tuukka Rask nedokázal zasáhnout. Asistence: Carl Söderberg.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 2 min., sekání).
     
    09:41
    Semjon Varlamov špatně rozehrál, ke kotouči se dostal domácí hráč, který ale trefil jen tyčku! Velká šance pokračovala, puk se odrazil nad branku a spadl kousek od brankové čáry.
    04:41 Sven ANDRIGHETTO - 0:1
     
    04:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Z mezikruží vypálil SVEN ANDRIGHETTO, jehož střelecký pokus brankář Rask neudržel a kotouč propadl za brankovou čáru. Šťastný moment pro hostující celek. Asistence: Mikko Rantanen a Nikita Zadorov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Andrighetto (Rantanen, Zadorov), 14. Compher (Söderberg), 47. Jakupov (Duchene, Kerfoot), 60. Jakupov (Andrighetto, MacKinnon)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára, Carlo, K. Miller, McAvoy, Krug, McQuaid – Marchand, Spooner, Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Bjork – Kuraly, Riley Nash, Schaller – Beleskey, Czarnik, Vatrano.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Nemeth, Barrie, Zadorov, E. Johnson, Bigras, A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Jakupov, Duchene, Kerfoot – Landeskog, Compher, C. Wilson – Söderberg, Jost, Comeau.
    thejrc.org