NY Rangers – Montreal 2:0 (kon.) | Boston – Colorado 0:4 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:3 (0:2 po s.n.)
Buffalo – New Jersey 2:6 (kon.)
po s.n. (0:2)
New York Islanders
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
St. Louis Blues
Pondělí 09.10.2017, 19:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.

    Autorem vítězné branky je BRAYDEN SCHENN.
    59:00 Anders LEE - 2:2
     
    59:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí senzace! V poslední minutě se ANDERSI LEEMU podařilo zastavit puk před Jakem Allnem a svižným bekhendem k pravé tyči dokázal brankáře Blues překonat a zcela pravděpodobně poslat utkání do prodloužení. Asistence: Thomas Hickey a Jordan Eberle.
    53:04 Andrew LADD - 1:2
     
    53:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce tu máme snížení domácích na rozdíl jediné branky! Jason Chimera na pravém hrazení přenechal puk ANDREWU LADDOVI, který dvěma kroky nabruslil na vrch pravého kruhu, odkud přesnou střelou rozvlnil síť za dosud stoprocentním Jakem Allenem. Asistence: Jason Chimera a Brock Nelson.
    35:34 Vladimir TARASENKO - 0:2
     
    35:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dobývání branky Islanders přineslo ovoce a využitou přesilovou hrou navyšují hosté své vedení na rozdíl dvou branek! Jaden Schwartz z levého kruhu našel volného VLADIMIRA TARASENKA, jenž po zpracování zamířil přesně do pravé spojnice branky Thomase Greisse. Asistence: Jaden Schwartz a Alex Pietrangelo.
    29:38 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    29:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky tohoto zápasu! Paul Stastny zadovkou přenechal puk VLADIMIRU TARASENKOVI, který předvedl skvělé krytí kotouče a z otočky na středu levého kruhu nenápadnou střelou překonal Thomase Greisse. Asistence: Paul Stastny.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 54. Ladd (Chimera, B. Nelson), 59. Lee (Hickey, Eberle) – 30. Tarasenko (Stastny), 36. Tarasenko (Schwartz, Pietrangelo), rozh. náj. B. Schenn

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Brayden Schenn (STL)
    0:1   Jordan Eberle (NYI)
    2. série:
    0:2   Vladimir Tarasenko (STL)
    0:2   Anthony Beauvillier (NYI)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Pelech, de Haan, Mayfield, Hickey – Eberle, Tavares, Lee – Jo. Bailey, Barzal, Ladd – Ho-Sang, Cizikas, Beauvillier – Chimera, B. Nelson, N. Kuljomin.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, Stastny, Sobotka – Jaškin, B. Schenn, Schwartz – T. Thompson, Sundqvist, Pääjärvi – Thorburn, Brodziak, Upshall – Barbašev.
    ocianews.com