Motor ČB – K. Vary 2:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Slavia – Přerov 2:0 (kon.)
Prostějov – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 09.10.2017, 18:00Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov s enakonec ještě stihne prosadit a tuto vítěznou branku střílí MAREK DRTINA. Asistence: Jan Rudovský a Jan Starý.
     
    54:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ale už tuto přesilovou hru využívá a srovnává stav zápasu. Střela od modré a TOMÁŠ DIVÍŠEK tečuje před brankou puk za záda brankáře Růžičky. Asistence: Jan Starý a Jan Rudovský.
     
    41:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vrdlovec získal puk za brankou a obtočil se sním a již zpoza branky přihrával na najíždějícího JIŘÍHO SEVERU a ten dává druhou branku svého týmu. Asistence: David Vrdlovec.
     
    40:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté na to vlítli a ihned na začátku poslední periody dokázali vyrovnat brankou JAROSLAVA ROUBÍKA. Asistence: Patrik Husák a Antonín Melka.
     
    28:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla ukázková přesilo-vková kombinace, kdy nejprve šel puk od modré od Drtiny na Rudovského, který byl trochu za brankou u levé tyče a následně přihrál před branku na JANA STARÉHO a ten zavěsil pod břevno. Asistence: Jan Rudovský a Marek Drtina.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 29. Starý (Rudovský, M. Drtina), 55. Divíšek (Starý, Rudovský), 64. M. Drtina (Rudovský, Starý) – 41. Roubík (Husák, Melka), 42. Severa (Vrdlovec)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – D. Kolář, Žovinec, A. Holík, Horyna, M. Drtina, Mikliš – Zabloudil, Voženílek, L. Luňák – Švec, Dvořáček, Starý – Nouza, Fiala, Divíšek – Rudovský, Švarc, Venkrbec.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (J. Růžička) – M. Zdvořáček, Vl. Brož, Hes, Husák, Bernad, Mlčoch, Macek – L. Volf, Smolka, Roubík – Melka, Dufek, Vrdlovec – Severa, D. Merta, Sladkovský.

    Diváci: 1 245
    thejrc.org