Mladá Boleslav – Střešovice 4:5 (po pr.)
po prodl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
4:5 (0:1, 3:3, 1:0 - 0:1)
PSN Tatran Střešovice
Pondělí 09.10.2017, 18:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Napodruhé už byl ale MAREK BENEŠ úspěšnější. Zaběhl si za obranu a žabičkou ho našel Vítovec. Mladík Střešovic si poté poradil s Bauerem, přes kterého poslal míček do branky. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    43:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Curney se uvolnil u mantinelu a milimetrovou žabičkou našel TOMÁŠE CHROUSTA, který tentokrát stoprocentní šanci nezahodil a poslal míček do prázdné branky. Asistence: Jiří Curney.
     
    37:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vypracoval příležitost pro MILANA TOMAŠÍKA, který si potáhl míček a střelou pod břevno prostřelil Kafku. Asistence: Jan Jelínek.
     
    27:39
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nádherný gól v režii Střešovic. Dvě rychlé přihrávky z jedné strany na druhou a MAREK BENEŠ se trefil přesně k tyči. Bauer si sice na míček sáhl, ale nedokázal ho vytěsnit mimo svou branku. Asistence: Filip Ullmann.
     
    25:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí duo Krajcigr – Gruber odpovídá ještě rychleji než prve. JAKUB GRUBER dostal míček na střed hřiště a střelou pod břevno nedal Kafkovi šanci. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    25:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení o dvě branky zpět. Melišovu střelu vyrazil Bauer před sebe a ačkoliv na hranici velkého brankoviště byli tři hráči Boleslavi, tak se k dorážce dostal nejrychleji JAKUB SLAVÍK a poslal míček přes ležícího domácího gólmana do branky. Asistence: Milan Meliš.
     
    23:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skóruje další hráč, který oblékal dres Tatranu. Boleslavský JAKUB GRUBER vyslal z otočky střelu, která propadla Kafkovi v podpáždí a nakonec skončila v brance. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    20:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Od pražského celku ale přichází rychlý brejk po mantinelu od FILIPA ULLMANNA, který podruhé překonává Lukáše Bauera. Tentokrát na boleslavského gólmana vyzrál střelou zápěstím z hranice velkého brankoviště. Bauer sice střelu ztlumil, ale míček doskákal do branky. Asistence: Milan Melliš.
     
    02:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    K míčku se postavil FILIP ULLMANN a ačkoliv byl hodně z úhlu, tak si počkal, až se mu Bauer položí na zem a střelou o břevno otevírá skóre dnešního zápasu.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 24. Gruber (Krajcigr), 26. Gruber (Krajcigr), 38. Tomašík (Jelínek), 44. To. Chroust (Curney) – 3. Ullmann (TS), 21. Ullmann (Meliš), 26. Slavík (Meliš), 28. Marek Beneš (Ullmann), 65. Marek Beneš (Vítovec)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Krzyžanek, Kološ, Jelínek, Řehoř, Zakonov – Bína, Curney, Gruber – Ta. Chroust, To. Chroust, Krajcigr – Natov, Netrefa, Novotný (C) – Pluhař, Rožnovják, Tomašík.
    PSN Tatran Střešovice: Blaha (Kafka) – Deutsch (C), Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Marek Beneš, Vítovec, Tlapák, Ja. Kolísko – Brautferger, Váňa, Ullmann – Gašparík, Jak. Kolísko, Kubovič – Meliš, Nehila, Slavík – Jiř. Kolísko.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl
    thejrc.org