Česko – Slovensko 5:0 (kon.) | Německo – Japonsko 2:6 (kon.)
konec
Česko
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Slovensko
Pondělí 09.10.2017, 12:00 • Östersund Arena, Švédsko • Sledge hokej - Kvalifikace na Paralympijské hry
Partner:
    43:46 Pavel KUBEŠ - 5:0
     
    43:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takto má vypadat situace po vhozeném buly! Vyhrané vhazování přišlo na hůl Motyčkovi, který jej posunul na PAVLA KUBEŠE, který pohotovou přízemní ránou završil hattrick. Asistence: David Motyčka.
     
    43:17
    Kapitán Slovenska Peter Štít se ocitl sám před Vápenkou, čestnou branku ale nevsítil. Vápenka byl připraven se svou lapačkou na jedničku.
     
    40:53
    Vyloučení v týmu Slovensko (Fojtík – 2 min, hákování).
     
    38:57
    Zdeněk Krupička se dostal do samostatného úniku, kdy zvolil střelu, kterou ale slovenský brankář ramenem vyrazil.
     
    38:05
    Palát vyzval ke skórování Geiera, který ale zblízka nedokázal zvednout puk nad nataženou ruku Lepáčka.
     
    36:00
    To byla hrubice Zdeňka Klímy! Ten v obranné třetině laxním způsobem odehrával puk, který sebral právě Joppa, při přečíslení dva na nikoho ještě hledal Stašáka, slovenský útočník ale pohořel na Vápenkovi.
     
    34:33
    Martin Joppa mohl jet sám na Vápenku, jeho spoluhráč mu ale puk hodil moc daleko... Toto by byla gólovka pro tohoto mladého, zlínského a v české lize velmi produktivního forvarda.
     
    29:22
    Palát nahrávkou přes brankoviště chtěl najít Krupičku, do dráhy kotouče ale vložil svou hůl Lepáček.
     
    27:26
    To by si zasloužilo potlesk pro Šafránka! Zlínský útočník našlápl na vlastní modré, prokličkoval střední pásmo a dostal se až před Lepáčka, který však jeho zběsilou jízdu za hattrickem zastavil.
     
    25:02
    To byla obrovská možnost pro Slováky! Ti unikali v přečíslení dva na jednoho, Štítova nahrávka na Joppu ale neměla přesné parametry.
    23:22 Zdeněk ŠAFRÁNEK - 4:0
     
    23:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o čtyři góly! Češi Lepáčka absolutně zmátli, slovenský gólman čekal na puk u pravé tyčky, ovšem Kubeš zpětnou nahrávkou našel Paláta, který předložil puk ZDEŇKU ŠAFRÁNKOVI, jenž bez potíží trefil odkrytou bránu. Asistence: David Palát a Zdeněk Krupička.
    13:48 Pavel KUBEŠ - 3:0
     
    13:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem první části jdou Češi do tříbrankového vedení! Zdeněk Hábl zavezl puk do útočného pásma a nahrával mezi kruhy. Motyčka šikovně zabránil protihráči hrát puk a poslal tak do úniku PAVLA KUBEŠE, jenž ránou pod břevno uspěl. Asistence: Zdeněk Hábl a Michal Geiger.
     
    13:00
    Další tutovku měl na hokejce Palát, který dostal od Krupičky kotouč k tyči, Lepáček se ale stihl na poslední chvíli přesunout a utěsnit tyčku.
     
    12:38
    Šafránek mohl navýšit vedení, sám mezi kruhy ale neuspěl!
     
    09:22
    Vedení 2:0 platí pro Česko i v desáté minutě. Moc ale nechybělo a mohlo být ještě veseleji, Geier v samostatném úniku ale trefil pouze tyč.
     
    04:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    V úvodu páté minuty jdou české barvy do dvoubrankového vedení. Autorem gólu je PAVEL KUBEŠ, asistovali hráči: Michal Geier a David Motyčka.
     
    Vážení čtenáři,

    omlouváme se za zhoršenou kvalitu onlajn přenosu, která je způsobena technickými problémy straně vysílatele ze Švédska. Dokud se situace dodavatele video přenosu nezlepší, budeme vám přinášet pouze informace o důležitých událostech bez gifů.
     
    01:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve druhé minutě jdou čeští reprezentanti do vedení! Po nahrávce Paláta střílel z mezikruží kapitán ZDENĚK ŠAFRÁNEK, jehož pokus Lepáček sice vyrazil, ovšem tak nešťastně, že kotouč mu zapadl za záda. Asistence: David Palát.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 2. Šafránek (Palát), 5. Kubeš (Geier, Motyčka), 14. Kubeš (Hábl, Geier), 24. Šafránek (Palát, Krupička.), 44. Kubeš (Motyčka)


    Česko: Vápenka (Matoušek) – Motyčka, Kubeš, Hrbek, Doležal – Wágner, Šafránek, Klíma, Geier, Raul, Palát, Hábl, Krupička
    Slovensko: Lepáček (Pastucha) – Stašák, Štít, Ferenčík, Kardoš – Gergely, Rauš, Ligda, Korman, Joppa, Fojtík, Večerek

    Rozhodčí: Joakim Samuelsson, Tony Rundström, Henrik Andersson
    thejrc.org