NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 1:2 (po pr.) | Montreal – Chicago 1:3 (kon.)
Nashville – Philadelphia 6:5 (kon.) | Dallas – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Vancouver – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
New York Rangers
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 11.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Jaden SCHWARTZ - 1:3
     
    58:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vladimír Sobotka předvedl na pravém křídle dobrý forčeking a po zisku kotouče u hrazení z otočky poslal puk do prostoru mezi kruhy pro vhazování, dokud JADEN SCHWARTZ zamířil do prázdné brány! Asistence: Vladimír Sobotka a Alex Pietrangelo.
    13:30 Brayden SCHENN - 1:2
     
    13:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení jde zpátky na stranu Blues. Kotouč se od mantinelu na levé straně dostal ke Stastnemu, jenž po kličce na střed pálil mimo tři tyče. Jenže puk se následně odrazil na hokejku BRAYDENA SCHENNA, který touš nasměroval na bránu a z velkého úhlu využil Lundqvistův beton k tomu, aby kotouč odrazil za brankovou čáru Asistence: Paul Stastny.
    02:22 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    02:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí rychle odpovídají na branku Gunnarssona. Přesilová hra začala rozvážnou kombinací u modré čáry, ale pak přišla střela jež byla vyražena přesně k Bučněvičovi. Ruský útočník se neukvapil, akci vyšperkoval přihrávkou do strany a MIKA ZIBANEJAD skóroval do odkryté části brány Asistence: Pavel Bučněvič a Kevin Shattenkirk.
    00:15 Carl GUNNARSSON - 0:1
     
    00:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je tady úvodní branka zápasu. Hosté se okamžitě po úvodním buly nastěhovali do útočného pásma, Schwartz na sebe natáhl tři hráče a poté bekhendem oslovil osamoceného CARLA GUNNARSSONA. Obránce St. Louis pálil z mezikruží mimo dosah Henrika Lundqivsta. Asistence: Jaden Schwartz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Zibanejad (Bučněvič, Shattenkirk) – 1. Gunnarsson (Schwartz), 14. B. Schenn (Stastny), 59. Schwartz (Sobotka, Pietrangelo)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), M. Staal, Shattenkirk, Skjei, Holden, Kampfer – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Zuccarello, K. Hayes, Vesey – Grabner, J. T. Miller, Rick Nash – Cracknell, Desharnais, Carey. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, Stastny, Sobotka – Barbašev, B. Schenn, Schwartz – T. Thompson, Sundqvist, Pääjärvi – Thorburn, Brodziak, Upshall. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Jon McIsaac. Čároví: Shandor Alphonso, Michel Cormier

    Diváci: 18006
    thejrc.org