NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 1:2 (po pr.) | Montreal – Chicago 1:3 (kon.)
Nashville – Philadelphia 6:5 (kon.) | Dallas – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Vancouver – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Středa 11.10.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:44 Arťom ANISIMOV - 1:3
     
    30:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesiovku! Chicago přidává další gól po krásné kombinaci! Franson našel křižnou nahrávkou na první vzálené tyči postaveného DeBrincata, který poslal nahrávku skrz brankoviště na volného ARTĚMA ANISIMOVA,který poslal kotouč do odkryté klece! Asistence: Alex DeBrincat, Cody Franson.
    18:12 Brandon SAAD - 1:2
     
    18:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý obrat v podání hostů! Pánik obehrál na vlastní modré jednoho z obránců, zavezl kotouč až do třetiny Habs, nahrál na první tyč na postaveného Toewse, který nezazmatkoval, využil otevřené obrany Habs a poslal puk na druhou tyč, kde stál nikým nehlídaný BRANDON SAAD, který poslal puk do prázdné branky! Asistence: Johnatan Toews, Richard Pánik.
    17:57 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    17:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Sharp vystihl rozehrávku Habs, zavezl kotouč do třetiny, kde našel skvělou přihrávkou volného ALEXE DeBRINCATA, který pohotovou střelou překonal Price a připsal si tak svůj první gól v NHL! Asistence: Patrick Sharp.
    01:18 Tomáš PLEKANEC - 1:0
     
    01:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se ujímá vedení! Domácí dobře napadali rozehrávku Chicaga a to se vyplatilo. TOMÁŠ PLEKANEC vystihl rozehrávku ve třetině, na nic nečekal a puk poslal na branku. Kotouč, který mířil na první tyč prolétl Crawfordovi pod vyrážečkou a skóre je 1:0! Bez asistence.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 2. Plekanec – 18. DeBrincat (Sharp), 19. Saad (J. Toews, Pánik), 31. Anisimov (DeBrincat, Franson)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jo. Benn, S. Weber, Alzner, Petry, Mete, Davidson – Pacioretty, Drouin, Gallagher – Hudon, Plekanec, Lehkonen – Galchenyuk, Danault, A. Shaw – Byron, T. Mitchell, Hemský.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith, Seabrook, Kempný, Forsling, Rutta, Franson – Saad, J. Toews, Pánik – Hartman, Anisimov, P. Kane – Sharp, Kero, DeBrincat – Bouma, Wingels, Hayden.

    Rozhodčí: Morton, Kowal – Sericolo, Galloway
    thejrc.org