NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 1:2 (po pr.) | Montreal – Chicago 1:3 (kon.)
Nashville – Philadelphia 6:5 (kon.) | Dallas – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Vancouver – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Středa 11.10.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Martin HANZAL - 4:2
     
    59:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Mattias Janmark ukořistil puk v útočném pásmu a následně jej přihrál před prázdnou bránu MARTINU HANZALOVI, jenž tak vstřeluje svou první branku v novém dresu. Asistence: Mattias Janmark.
    55:11 Anthony MANTHA - 3:2
     
    55:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings nyní uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a ANTHONY MANTHA nakonec získal puk před bránou Dallasu a ihned z otočky vystřelil a jeho pokus skončil na u zadní tyče domácí klece. Asistence: Dylan Larkin, Mike Green.
    28:05 Mattias JANMARK - 3:1
     
    28:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg poslal puk až na modrou čáru, kde ho mezi dvěma obránci přihrál Radulov MATTIASI JANMARKOVI, který se s ním ještě poté dostal až k bráně Mrázka a jen z otočky ho poslal na hostujícího brankáře, kterému prošel kotouč pod betonem. Asistence: Alexander Radulov, John Klingberg.
    23:50 Justin ABDELKADER - 2:1
     
    23:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru! Zettergberg dlouho držel puk v pravém kruhu, odkud nakonec přihrál přesně na hokejku JUSTINA ABDELKADERA, který hlídkoval před Bishopem a jen nasměroval kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Henrik Zetterberg, Mike Green.
    19:29 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    19:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Klingberg přihrál puk do levého kruhu TYLERGU SEGUINOVI, jenž ihned vystřelil a jeho dělovka už snad nemohla být přesnější, když kotouč skončil přesně v bližším růžku Mrázkovy brány. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn.
    09:16 John KLINGBERG - 1:0
     
    09:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Spezza vyhrál následné vhazování přímo na JOHNA KLINGBERGA, který si ještě na modré nabruslil přesně na střed a nahodil puk směrem na bránu Detroitu, kde trefil tyč od níž putoval kotouč do zad Mrázka a od nich se následně odrazil zpátky do brány Red Wings. Asistence: Jason Spezza.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. J. Klingberg (Spezza), 20. Seguin (J. Klingberg, Ja. Benn), 29. Janmark (Radulov, J. Klingberg), 60. Hanzal (Janmark) – 24. Abdelkader (Zetterberg, Green), 56. Mantha (D. Larkin, Green)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Johns, Honka, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Hanzal, D. Shore – Elie, Spezza, B. Ritchie – Roussel, Faksa, Pitlick.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Daley, Ericsson, Green, Ouellet, Jensen – Nyquist, Zetterberg, Tatar – Mantha, D. Larkin, Frk – Abdelkader, Nielsen, Helm – Sheahan, Glendening, Witkowski.
    thejrc.org