NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 1:2 (po pr.) | Montreal – Chicago 1:3 (kon.)
Nashville – Philadelphia 6:5 (kon.) | Dallas – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Vancouver – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Středa 11.10.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Martin HANZAL - 4:2
     
    59:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Mattias Janmark ukořistil puk v útočném pásmu a následně jej přihrál před prázdnou bránu MARTINU HANZALOVI, jenž tak vstřeluje svou první branku v novém dresu. Asistence: Mattias Janmark.
    55:11 Anthony MANTHA - 3:2
     
    55:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings nyní uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a ANTHONY MANTHA nakonec získal puk před bránou Dallasu a ihned z otočky vystřelil a jeho pokus skončil na u zadní tyče domácí klece. Asistence: Dylan Larkin, Mike Green.
     
    52:29
    Kde se málem podařilo snížit Larkinovi, který si nabruslil až do útočného pásma, kde nakonec trefil levou tyč Bishopovy brány!
     
    48:45
    Dallas si zahraje další přesilovou hru, když je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Dylan Larkin (DET).
     
    42:20
    Ve vlastním oslabení Pitlick nahrál Janmarkovi, který však ve velké šanci zřejmě minul bránu Detroitu.
     
    41:14
    Tyler Seguin (DAL) vyhodil z vlastního obranného pásma puk do hlediště, takže dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    32:29
    Brett Ritchie (DAL) je vyloučen na dvě minuty za podražení, takže si Red Wings zahrají svou další přesilovou hru.
     
    30:35
    Přesně na konci přesilové hry našel Seguin křižnou přihrávkou Jamieho Benna, který však ve skvělé pozici nezvedl puk a jen trefil beton Mrázka. Kdyby šla jeho střela alespoň o pár čísel výš, tak by puk skončil v bráně.
     
    28:47
    Seguin málem přidal svou druhou branku, protože mu na levou stranu přihrál Radulov a jeho dělovku parádně vytáhl Mrázek!
     
    28:35
    Stars navíc budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Luke Witkowski (DAL).
    28:05 Mattias JANMARK - 3:1
     
    28:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg poslal puk až na modrou čáru, kde ho mezi dvěma obránci přihrál Radulov MATTIASI JANMARKOVI, který se s ním ještě poté dostal až k bráně Mrázka a jen z otočky ho poslal na hostujícího brankáře, kterému prošel kotouč pod betonem. Asistence: Alexander Radulov, John Klingberg.
    23:50 Justin ABDELKADER - 2:1
     
    23:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru! Zettergberg dlouho držel puk v pravém kruhu, odkud nakonec přihrál přesně na hokejku JUSTINA ABDELKADERA, který hlídkoval před Bishopem a jen nasměroval kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Henrik Zetterberg, Mike Green.
     
    23:36
    Jenže ihned po vhazování je vyloučen Tyler Segun (DAL), jenž dostává dvě minuty za krosček, a Red Wings si tak zahrají přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    23:32
    Pitlick nakonec pro svůj tým vybojoval vyloučení, když byl hákován Dylanem Larkinem (DET), který tedy dostává dvě minuty.
     
    22:25
    Brett Ritchie (DAL) je vyloučen na dvě minuty za sekání, a tak si Red Wings zahrají další přesilovou hru.
    19:29 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    19:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Klingberg přihrál puk do levého kruhu TYLERGU SEGUINOVI, jenž ihned vystřelil a jeho dělovka už snad nemohla být přesnější, když kotouč skončil přesně v bližším růžku Mrázkovy brány. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn.
     
    18:54
    Čtvrtá formace Detroitu nakonec získala první přesilovku pro Dallas, když je na dvě minuty za držení protihráče vyloučen Nick Jensen (DET).
     
    17:31
    Methot se svou přihrávkou trefil hlavního rozhodčího, čehož využili hosté a dostali se do velké šance, když na konci kombinace Red Wings byl mezi kruhy volný Zetterberg, jehož střela však letěla mimo bránu Dallasu.
     
    17:12
    Radulov parádně viděl volného Seguina, kterému ihned adresoval svou přihrávku a domácí ostrostřelec pálil z první, jenže Mrázek jeho pokus vytěsnil nad svou klec, ikdyž vůbec nevěděl jak.
     
    14:26
    Alexander Radulov (DAL) je vyloučen na dvě minuty za sekání, ale nutno tedy dodat, že je to velmi přísné vyloučení, protože zde k skoro žádnému sekání nedošlo. Detroit tedy hraje první přesilovou hru v utkání.
     
    13:36
    Tak to byla velká šance Red Wings! Mantha byl zcela volný na levé straně, odkud si skoro nabruslil až před Bishopa, kterému mířil nad jeho beton, ale domácí brankář si tento prostor pohlídal a chytil puk do své lapačky.
     
    12:23
    Roussel zavezl puk po levé straně do útočného pásma, kde ho následně přihrál do druhé vlny Faksovi, jenž ihned vystřelil a Mrázek předvedl parádní zákrok, aby jeho střelu vyrazil.
    09:16 John KLINGBERG - 1:0
     
    09:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Spezza vyhrál následné vhazování přímo na JOHNA KLINGBERGA, který si ještě na modré nabruslil přesně na střed a nahodil puk směrem na bránu Detroitu, kde trefil tyč od níž putoval kotouč do zad Mrázka a od nich se následně odrazil zpátky do brány Red Wings. Asistence: Jason Spezza.
     
    05:36
    Tatar si nabruslil do velmi dobré pozice, když byl nikým nehlídaný na hranici pravého kruhu a Bishop jeho střelu vytěsnil mimo svou klec.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. J. Klingberg (Spezza), 20. Seguin (J. Klingberg, Ja. Benn), 29. Janmark (Radulov, J. Klingberg), 60. Hanzal (Janmark) – 24. Abdelkader (Zetterberg, Green), 56. Mantha (D. Larkin, Green)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Johns, Honka, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Hanzal, D. Shore – Elie, Spezza, B. Ritchie – Roussel, Faksa, Pitlick.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Daley, Ericsson, Green, Ouellet, Jensen – Nyquist, Zetterberg, Tatar – Mantha, D. Larkin, Frk – Abdelkader, Nielsen, Helm – Sheahan, Glendening, Witkowski.
    thejrc.org