Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 11.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Lukáši Nedvídkovi se nepodařilo dohnat DENISE KUSÉHO, který pronikl až k Frodlovi a z mezikruží ho dokázal překonat. Při své premiéře v kališnickém dresu si tedy připsal jeden gól a dvě asistence. Asistence: Aleš Pavlas, Petr Kodýtek.
     
    51:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po dlouhé době využitá přesilovka ze strany Litoměřic. Několika křižnými přihrávkami se dostal puk od Ondřeje Smetany přes Jana Veselého k VÍTĚZSLAVU BÍLKOVI, který s ledovým klidem našel volný prostor ve Frodlově brance a uklidil do ní kotouč. Asistence: Jan Veselý, Ondřej Smetana.
     
    45:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomáš Král si vyjel až za mezikruží obrat o puk MARTINA KADLECE. Ten však využil volného brankoviště a Krále si obhodil. Poté uklidil puk do zcela volné branky. Asistence: Martin Šagát.
     
    25:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Souhra Per Excellence! Denis Kusý vyjel sám k pravému kruhu, kde si obhodil Jana Nováka a našel s pukem JANA VESELÉHO. Veselý poté bez problémů poslal puk za Frodlova záda. Asistence: Denis Kusý, Vítězslav Bílek.
    14:37 Jan NOVÁK - 1:2
     
    14:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Od modré nahodil Ondřej Kopta puk směrem ke Královi, ten se poté odrazil k JANU NOVÁKOVI. poté jen lehkou tečí uklidil kotouč do Královy svatyně. Asistence: Ondřej Kopta.
    04:12 Martin JANDUS - 1:1
     
    04:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se ale nevzdávají a rychle na gól odpověděli. MARTIN JANDUS si najel z kruhu směrem k brance Dominika Frodla, z těsné blízkosti uklidil puk k tyči. Asistence: Denis Kusý, Vítězslav Bílek.
    03:30 Lukáš NEDVÍDEK - 0:1
     
    03:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co se sešívaným nepovedlo před malou chvílí, povedlo se nyní. Z velmi podobné situace dokázal procedit puk za Králova záda LUKÁŠ NEDVÍDEK. Asistence: Ondřej Kopta
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Jandus (Kusý, Bílek), 26. J. Veselý (Kusý, Bílek), 52. Bílek (J. Veselý, Smetana), 63. Kusý (Pavlas, Kodýtek) – 4. Nedvídek (Kopta), 15. J. Novák (Kopta), 46. M. Kadlec (Šagát)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Kachyňa, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Kantner, Kodýtek, M. Chalupa – Stříbrný, J. Šimeček, Helt – Komárek, Miškář, Jirásek.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina, J. Novák, Kasík, J. Holý, Ryzák, Kolařík – Vracovský, Nedvídek, Kopta – L. Krejčík, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Wagner, Škrobák – Toman, Coubal

    Diváci: 1082
    bahis siteleri