Děčín – Vrchlabí 6:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:5 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Most 7:2 (kon.)
Sokolov – Letňany 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:4 (2:0 po s.n.) | Kopřivnice – Opava 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 11.10.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes nás čeká deváté kolo druhé hokejové ligy a v něm uvidíme souboj druhého a třetího celku ve skupině Západ. Půjde o duel druhého Děčína a třetího Vrchlabí.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi drželi po šestém kole neporazitelnost, kdy neztratili ani bod a připsali si osmnáct bodů. Na ostatní týmy hleděli z nejvyššího patra tabulky. Pak ale přišlo domácí utkání se Jabloncem, který jako první tým dokázal Děčín porazit. Po vyrovnané bitvě si Vlci z děčínského ledu odvezli všechny tři body. Děčínští i po této prohře drželi stále první místo. Po sobotním utkání na pražské Kobře ale spadli o stupínek níže, tedy na druhou pozici. Kobra uštědřila Medvědům druhou prohru za sebou, když vyhrála 7:4. Dnes by hokejisté Děčína znovu rádi plně bodovali před svými diváky, jenže proti hostům z Vrchlabí to nebude vůbec, ale vůbec nic jednoduchého.

    Poslední tři utkání Děčína

    Most – Děčín 4:7
    Děčín – Jablonec 3:4
    Kobra – Děčín 7:4
     
    HC Stadion Vrchlabí

    Podkrkonošský celek je totiž hned v závěsu za Děčínem, tedy na třetím místě ve skupině Západ a má jen o dva body méně než Medvědi. Na svém kontě jich hráči Vrchlabí mají šestnáct. A to mají ještě o jeden zápas méně. Také Vrchlabští si připsali pouhé dvě prohry, z toho jednu ovšem v prodloužení, takže získali alespoň bod. A výher v základní hrací době si připsali pět. Dnes nás tak jistě čeká velmi zajímavý duel, který by se mohl označit za šlágr kola. Máme se tedy rozhodně na co těšit. Ani jeden tým si nedá nic zadarmo a dá se očekávat vyrovnaná bitva o každý centimetr ledu. Tak si ji nenechte ujít.

    Poslední tři utkání Vrchlabí

    Vrchlabí – Jablonec 4:3
    Kobra – Vrchlabí 2:4
    Vrchlabí – Trutnov 4:5pp
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně mají Medvědi kladnou bilanci. Ve čtyřech duelech nejprve doma zvítězili 4:3 po prodloužení, poté Stadion doma vyhrál 6:3. Poté přišly dvě výhry, na děčínském ledě 4:3 a v posledním duelu základní části pak Děčín sebral všechny tři body na ledě Vrchlabí, když bral výhru 4:2. Vrchlabští hokejisté tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.

    Vzájemné zápasy z předchozí sezóny

    Děčín – Vrchlabí 4:3pp
    Vrchlabí – Děčín 6:3
    Děčín – Vrchlabí 4:3
    Vrchlabí – Děčín 2:4
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Dlouhý (Šticha) – Hříbal, Málek, Havlík D., Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Baránek – Navarra, Oliverius, Zajan – Vacek, Faigl, Chmelař – Chovanec, Kopta, Amirov

    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám M. (Jelínek) – Abrahám L., Hejda, Jirků, Matějček, Tržický, Chleborád, Maďar – Filip, Šťastný, Krsek – Šimoníček, Bláha, Miškovský – Urban, Pšurný M., Kerekanič – Mach

    Rozhodčí: Velčovský – Gabriel, Zmeškal.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a za malý okamžik bude moci začít dnešní šlágr kola.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hosté se hned po vhazování dostali ke kotouči, o který následně přišli a do první útočné akce šli Medvědi. Zblízka na Abraháma pálil Daniel Volráb, ale hostující brankář si hned připisuje pohotový zákrok!
     
    00:40
    Na druhé straně vyslal jedovatou střelu Krsek a také brankář Děčína Dlouhý se musel ve svém brankovišti otáčet. Hned po zisku kotouče ho poslal na hokejky svých spoluhráčů.
     
    01:20
    Daniel Miškovský dostal nabito do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal jedovku na domácí branku a moc nechybělo, aby šlo Vrchlabí do vedení. Po jeho projektilu zazvonila tyčka domácí klece!
     
    02:15
    Paval Zajan si u modré čáry sklepl přihrávku od Jaroslava Haška, ale poté se do blízkosti Abraháma nedostal. Nicméně Medvědi udrželi pásmo a vhazovat se bude po pravici vrchlabského gólmana.
     
    03:02
    Daniel Volráb číhal u pravé tyče Abrahámovy branky, odražený kotouč do ní nedokázal došťourat. Medvědi následně hned střídají.
     
    03:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní se to Medvědům už povedlo. Po pěkné souhře dostal od Michal Oliveriuse přihrávku na levý kruh ROMAN NAVARRA a bez přípravy vystřelil na Abraháma a doslova ho propálil, hostující brankář tak proti jeho tvrdé střele neměl sebemenší šanci – 1:0. Asistence: Michal Oliverius.
     
    04:12
    Na druhé straně operovali před Dlouhým hosté a znovu si vytvořili pěknou kombinaci, ale střela z pravé strany z hoel Šťastného skončila v lapačce Dlouhého.
     
    04:50
    Na druhé straně pak před druhou formací Děčína zívala dvakrát odkrytá klec, ale ani Navarra a Zajan nedokázali puk trefit. Hosté si tak mohli oddechnout.
     
    05:18
    Další útočná akce Děčína byla zastavena faulem. Tadeáš Hejda dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. Medvědi si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    06:02
    Děčínští se usadili v pásmu Vrchlabí a na Abraháma šly další střely, s nimi si ovšem dokázal poradit a následně pak hosté vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    06:57
    Hosté ujeli ve vlastním oslabení dva na jednoho a u konce celé akce byl Martin Filip, který svou střelu zvedl a donutil Dlouhého k zásahu svou lapačkou!
     
    07:18
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    08:09
    Tomáš Bláha si sjel na levý kruh a vyslal na domácí branku prudkou ránu, kterou svou vyrážečkou poslal do bezpečí Dlouhý a domácí hráči už míří na druhou stranu.
     
    09:20
    Hosté začínají čím dál více vystrkovat růžky. Nyní se dostali znovu do útočného pásma a na Dlouhého pálil Miškovský, i s jeho střelou si Dlouhý poradil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:14
    První dějství se nám přehouplo do své druhé poloviny a Roman Navarra si sjel do mezikruží a svou střelou znovu nechal vyniknout Abraháma, který svým dalším přesným zákrokem podržel svůj tým.
     
    10:44
    Michal Oliverius si sjel až těsně před Abrahámovu branku, ale škvírku mezi jeho levou rukou a tyčkou jeho branky, nenašel. Hosté se tak dostali k puku a už s ním míří na opačný konec kluziště.
     
    11:39
    Pšurný hledal zpětnou přihrávkou svého spoluhráče, ale rozehrávku hostů vystihl Dominik Málek, který pak posílá puk do středního pásma.
     
    12:21
    Radomír Vaněk střílel od modré čáry a jeho střela doplachtila až na Abraháma, který kotouč ukrývá na své hrudi. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    12:30
    Tomáš Tržický dostává dvě minuty za hákování a domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    13:24
    Domácí se uhnízdili v útočném pásmu a na Abraháma mířilo několik střel. Poté se domácí dopustili postavení v brankovišti a sudí hru vykázal do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    13:39
    Hned na to poslali puk až před Dlouhého hosté a znovu ukrojili cenné vteřiny ze svého oslabení. Domácí tak zakládají svou další akci z hloubi svého obranného pásma.
     
    14:30
    Vrchlabí je už v plném počtu. Ubránilo tak i svou druhou početní nevýhodu.
     
    14:49
    Dominik Havlík nyní za vlastní brankou připravil o kotouč hosty a díky tomu tak Medvědi otáčejí směr hry před hostující branku.
     
    15:23
    Tam se poté ke střele zblízka dostal Michal Oliverius, ale brankář Abrahám si znovu připsal pohotový zákrok, když jeho střelu zlikvidoval efektním semaforem.
     
    16:09
    Tomáš Šťastný se z ničeho nic zjevil před domácí brankou, kam poté mířila i přihrávka na jeho hůl, ale tváří v tvář brankáři Dlouhému neuspěl. Dlouhý natáhl svou ruku a vyrazil puk za sebe.
     
    16:43
    Pěkná individuální akce Dominika Havlíka, syna někdejšího letitého obránce Děčína Aleše Havlíka, který projel jako nůž máslem až před hostující klec, zblízka ale Abraháma nepřekonal.
     
    18:02
    Na druhé straně vyslal tvrdou ránu Maďar, ale znovu se ukázal Dlouhý, který jeho ránu lapil do své lapačky a hned kotouč rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:07
    Jaroslav Hašek se napřáhl v prostoru mezi kruhy k pořádné ráně, ale hostující gólman svůj tým podržel. Následně pak došlo před jeho brankou k obrovské skrumáži, ve které nadvakrát vychytal střely domácích.
     
    19:35
    Martin Matějček dostal dvě minuty za napadení a znovu budou hosté hrát v oslabení.
     
    19:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Jenže hosté se hned dostali ke kotouči a ve vlastním oslabení se dostali před branku domácích, kde přihrávku svého spoluhráče zužitkoval JIŘÍ ŠIMONÍČEK, který zblízka překonal Jana Dlouhého, který proti jeho táhlé střele neměl žádnou šanci – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Tomáš Jirků.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a viděli jsme dvě branky. Na každé straně jednu. Nejprve se Medvědi dostali do vedení zásluhou přesně mířené střely z hole Romana Navarry, hosté ovšem v samotném závěru prvního dějství srovnali, a to ve vlastním oslabení,když se prosadil Jiří Šimoníček. Čeká nás tak jistě zajímavá také druhá třetina, která začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Od modré čáry pálil Ondřej Hříbal, ale jeho ránu zastavila obrana Vrchlabí a hosté se hned na to osvobozují.
     
    20:53
    Medvědi se nedokázali dostat do útočného pásma, hosté znovu velmi dobře pokryli útočnou modrou čáru a znovu vyhazují puk až před Jana Dlouhého.
     
    21:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou početní výhodu využívají pouhé dvě sekundy před jejím koncem. Po krásné kombinaci před brankou hostů si vyměnili domácí kotouč a MICHAL OLIVERIUS pak střílel už jen do odkryté Abrahámovy klece – 2:1. Děčínští si tak své vedení berou v úvodu druhého dějství zase zpátky. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    23:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    A během chvilky se pak zrodila akce znovu na děčínské straně. Několik přihrávek těsně před brankovištěm hostů se neujalo, ta poslední už ano. ROMAN NAVARRA se s pukem dostal na pravou strnu a poté už zakončoval do prázdné branky – 3:1. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    23:16
    Kaltenböck dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté si zahrají svou první přesilovou hru.
     
    24:20
    Tentokráte se ve vlastním oslabení dostali ke střele Medvědi, ale Abrahám jejich střelu dokázal pokrýt a hned na to posílá svůj celek do útočné akce.
     
    24:55
    Po nepřesné střele Urbana odpálil puk do bezpečí Dominik Havlík a domácí se znovu osvobozují. Jejich početní nevýhoda se už krátí.
     
    25:16
    Jan Kaltenböck skáče na ledovou plochu a domácí tým je už v plném počtu.
     
    25:20
    Slibně se rozvíjející akci Vrchlabí zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    26:00
    Hosté jsou pod tlakem Děčína, ale dokáží mu čelit. Po zisku kotouče se pak dostali do úniku a střela Šimoníčka zamířila na betony Dlouhého, které jen zaduněly.
     
    27:33
    Domácí se opět natlačili před Abraháma a Pavel Zajan poté dvakrát pálil na hostujícího brankáře, který chytil další dvě tutovky děčínského celku! Neskutečné, jaké zákroky dnes Abrahám předvádí. Klobouk dolů.
     
    29:03
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A nyní jsou hosté Děčínu na dostřel jediné branky. Po chybě domácí obrany zachytil kotouč Patrik Urban a okamžitě ho poslal volnému DANIELU MIŠKOVSKÉMU, který z první propálil v děčínské brance doslova vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Asistence: Patrik Urban.
     
    29:59
    Pavel Zajan byl v těsné blízkosti Abraháma, který proti jeho střele vytasil další efektní semafor. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    30:33
    Hosté jsou znovu pod velkým tlakem Děčína, ale znovu obrana v čele s Abrahámem dokázali čelit. Následně pak ujel sám na branku Děčína Šťastný, ale trefil jen hruď Jana Dlouhého.
     
    31:32
    Miškovský se zbavil domácího obránce a poté z levé strany vystřelil, jeho projektil jen prosvištěl děčínským brankovištěm. Hned na to si domácí berou puk a míří znovu směrem dopředu.
     
    32:23
    Tomáš Bláha se natlačil až před domácí branku, zblízka nadvakrát střílel na Dlouhého, ale i ten drží svůj tým a zabránil tak možnému srovnání stavu skóre.
     
    33:26
    Martin Abrahám je rozhodně dnes hrdinou Vrchlabí. Nyní znovu efektně zakročil proti jedovaté střele Romana Navarry, kterému tak nedovolil, aby dosáhl svého hattricku!
     
    33:48
    Na opačné straně pálil z prostoru mezi kruhy Urban a Dluhého betony znovu zaduněly. Po jeho zákroku pak míří Děčín do další útočné akce.
     
    34:02
    Z dalšího tlaku Medvědů se hosté vymanili posláním kotouče až za branku Děčína a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Abraháma.
     
    34:17
    Roman Navarra pálil z otočky a po jeho střele puk proplul jen těsně vedle pravé tyče Abrahámovy branky.
     
    34:32
    Další trest pro Jana Kaltenböcka. Obránce Děčína dostává dvě minuty za podražení a hosté mají velkou šanci srovnat v přesilové hře.
     
    34:52
    Ve vlastním oslabení ale zakombinovali Medvědi před Abrahámem a před Danielem Volrábem zívala prázdná branka. Děčínský útočník s údivem všech v hale nastřelil břevno hostující svatyně!
     
    35:27
    Minuta přesilovky hostů je pryč, nyní se vhazuje v pásmu Medvědů a dá se očekávat vrchlabský tlak.
     
    35:50
    Vaňkovi se nepodařilo vyhodit puk z pásma a hosté toho využili, dojeli ho a po ráně Pšurného pak musel zasahovat Dlouhý, který svým zákrokem podržel těsné vedení domácího celku.
     
    36:09
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní se to už ale povedlo a také hosté svou přesilovou hru využívají. Před Dlouhým dostal kotouč na svoji hůl od Martina Filipa TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a střelou zblízka trefil bližší tyč Dlouhého branky – 3:3. Znovu je tedy srovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Martin Filip.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radim Vacek – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Tržický – 2 min., hrubost).
     
    37:50
    Dominik Havlík pálil od modré čáry a Abrahám jeho ránu vytěsnil levým betonem do bezpečí.
     
    38:34
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:38
    Mach našel přihrávkou Šimoníčka, ten ale před brankou domácích promáchl. Kdyby kotouč trefil, došlo by k velkému ohrožení domácí branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také minulostí. V ní se Medvědi dostali zásluhou trefy Radomíra Vaňka a Romana Navarry do dvoubrankového náskoku, ale hosté zabojovali a ještě do konce druhé periody srovnali, když se postupně trefily Daniel Miškovský a Tomáš Šťastný. Zápas je tak pro oba celky stále otevření a i třetí dějství bude hodně napínavé. To začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Medvědi se dostávali do slibné akce, ale zastavilo je postavení mimo hru a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    40:30
    Na druhé straně se dobrou střelou prezentoval Jan Šťastný a Dlouhý musel zasahovat.
     
    41:02
    Radomír Vaněk inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a nabízí tak hostům další početní výhodu.
     
    41:43
    Jirků napálil kotouč od modré čáry, dorážet se snažil Pšurný, ale i jeho pokus zneškodnil Jan Dlouhý. Domácí se posléze osvobozují.
     
    42:24
    Medvědi znovu posílají kotouč až před Abraháma a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    43:02
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    43:16
    Šimoníček přešel přes obranu Děčína, dostal se do prostoru mezi kruhy a svou střelou pak zaměstnal Jana Dlouhého, který znovu svým zákrokem podržel svůj tým.
     
    44:40
    Roman Navarra znovu útočil na hattrick, ale svou střelu příliš zvedl a kotouč končí jen vysoko nad hostující brankou. Hosté mají puk a už s ním míří před domácí branku.
     
    45:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi strhávají vedení zpět na svou stranu. MARTIN BARÁNEK projel takřka celým kluzištěm a svou individuální akci zakončil přesnou trefou, která končí za Abrahámovými zády – 3:2. Asistence: Roman Navarra a Jan Kaltenböck.
     
    45:36
    Hosté hned po čtvrté brance zaútočili a Dlouhý se musel mít znovu na pozoru. Po střele Filipa vytasil efektní semafor a podržel tak svůj tým.
     
    46:16
    Lukáš Abraham pálil od modré čáry, trefil ale holenní beton obránce Málka a Medvědi otáčejí hru zpět před hostující branku.
     
    47:06
    Zakázané uvolnění hostů, hra se stěhuje zpět před Abraháma a před ním se také bude za malý okamžik vhazovat. Hosté před malou chvílí čelili dalšímu tlaku, ale dvě střely domácích skončily jen těsně mimo.
     
    47:47
    Vrchlabští sebrali domácím kotouč v jejich obranném pásmu a poté mířili na opačnou stranu. Před Dlouhým ale nic nevymysleli a rázem se tak hra otáčí zpět před hostující brankoviště.
     
    48:52
    Daniel Volráb číhal u branky hostů, přihrávky se ale nedočkal a hned na to se hráči Vrchlabí vydali směrem k Dlouhého brance, kde vyslali střelu, která skončila v jeho lapačce.
     
    50:20
    Tomáš Faigl nabil Radimu Vackovi do mezikruží, druhý jmenovaný pak vystřelil, betony Abraháma ale zůstaly sklapnuté a kotouč za jeho zády neskonči.
     
    51:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští odskakují do dvoubrankového náskoku. Kapitán týmu MICHAL OLIVERIUS dostal kotouč na levý kruh a odtud se napřáhl k pořádné dělovce, která nekompromisně končí v hostující síti – 5:3. Asistence: Radomír Vaněk a Martin Baránek.
     
    52:23
    Hosté se nadechují k další akci, se současným stavem nejsou rozhodně spokojeni. Šťastný střílel z levé strany, ale kotouč skončil jen na jednom z domácích obránců.
     
    53:16
    Nyní si domácí obrana vybrala slabší chvilku, kotouč nedokázala poslat do bezpečí, ale Hejda opuštěný puk poslal jen vedle domácí klece.
     
    54:05
    Tlak před hostující brankou. Medvědi ale svou kombinaci zakončit nedokázali a na druhou stranu už míří zase hosté z Vrchlabí.
     
    54:52
    Před brankou domácích se strhla menší potyčka mezi několika hráči, sudí ale vše řešil jen domluvou a vylučovat se nebude.
     
    55:38
    Děčínští nyní čelili tlaku hostů a raději vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před Dlouhým. Ve stejném čase si hosté berou oddechový čas.
     
    55:51
    Maďar vyslal lehkou střelu směrem k domácí brance, Vacek ji zachytil a poté šli Medvědi do útočné akce, Abrahám ale nemusel zasahovat, neboť mu pomohla vlastní obrana.
     
    56:31
    Martin Baránek po vhazování v útočném pásma poslal kotouč z pravého kruhu a ten jen prosvištěl nad hlavou Martina Abraháma.
     
    57:12
    Tomáš Bláha na druhé straně střílel z levé strany a jen těsně minul břevno domácí branky. Hosté tak nebyli daleko od snížení na rozdíl jediného gólu.
     
    57:40
    Hostující branka je prázdná, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    Hosté mají tlak před domácí brankou a Dlouhý se musel co ohánět ve svém brankovišti. Až nyní domácí vyhazují puk do střední třetiny.
     
    58:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tam si ho převzal JAROSLAV HAŠEK, který poté dovezl puk před hostující klec a bez problému do ní kotouč umístil – 6:3. Je hotovo. Bez asistence.
     
    59:14
    Zápas se už jenom dohrává a už je jasné, že takový náskok hosté nedoženou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Po krásném zápase z obou stran berou tři body a vrací se na první místo tabulky ve skupině Západ.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:08:46)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Navarra (Oliverius), 22. Oliverius (Vaněk), 24. Navarra (Hříbal), 46. Baránek (Navarra, Kaltenböck), 52. Oliverius (Vaněk, Baránek), 59. Hašek – 20. Šimoníček (Jirků), 30. Miškovský (Urban), 37. Šťastný (Filip)


    HC Děčín: Dlouhý (Šticha) – Hříbal, Málek, Havlík D., Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Baránek – Navarra, Oliverius, Zajan – Vacek, Faigl, Chmelař – Chovanec, Kopta, Amirov
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Abraham, Hejda, Jirků, Matějček, Tržický, Chleborád, Maďar – Filip, Šťastný, Krsek – Šimoníček, Bláha, Miškovský – Urban, Pšurný M., Kerekanič – Mach

    Rozhodčí: Velčovský – Gabriel, Zmeškal
    ocianews.com