Toronto – New Jersey 3:6 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Colorado – Boston 6:3 (kon.)
Anaheim – NY Islanders 3:2 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:4 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
New York Islanders
Čtvrtek 12.10.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:57 Brock NELSON - 3:2
     
    47:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek podnikl rychlou protiakci, na jejímž konci byl BROCK NELSON. Jeho pokus sice dokázal John Gibson zpomalit, ale ne zastavit. Puk končí v bráně. Asistence: Calvin de Haan a Joshua Ho-Sang.
    45:32 Patrick EAVES - 3:1
     
    45:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté po klidnější pasáži přidávají třetí branku, díky čemuž vedou o dva góly. Puk dostal PATRICK EAVES, který vypálil. Kotouč propadl Halákovi mezi rukou a tělem až za brankovou čáru. Asistence: Josh Manson a Ryan Getzlaf.
    28:39 Rickard RAKELL - 2:1
     
    28:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Cam Fowler vypálil od modré čáry, jeho pokus před brankou výborně tečoval RICKARD RAKELL. Slovenský brankář na kotouč nedosáhl. Asistence: Cam Fowler a Andrew Cogliano.
    13:09 Brock NELSON - 1:1
     
    13:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek vyrovnává po střele o od modré čáry. Scott Mayfield vypálil coby obránce od modré a jeho ránu v předbrankovém prostoru povedeně tečoval BROCK NELSON. Asistence: Scott Mayfield a Joshua Ho-Sang.
    00:37 Andrew COGLIANO - 1:0
     
    00:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají po půlminutě hry do vedení. Josh Manson vypálil, jeho pokus hostující brankář vyrazil před sebe, tam byl zcela volnýý ANDREW COGLIANO. Jeho pokus končí přesně v brance. Asistence: Josh Manson a Ryan Getzlaf.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Cogliano (Manson, Getzlaf), 29. Rakell (Fowler, Cogliano), 46. Eaves (Manson, Getzlaf) – 14. B. Nelson (Mayfield, Ho-Sang), 48. B. Nelson (de Haan, Ho-Sang)


    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – Fowler, Manson, Beauchemin, Montour, Holzer, Bieksa – Eaves, Getzlaf, Perry – Silfverberg, Rakell, Cogliano – D. Grant, Vermette, Wagner – L. Shaw, Rasmussen, Boll.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Pelech, Hickey, Mayfield – Lee, Tavares, Eberle – Ladd, Barzal, Jo. Bailey – N. Kuljomin, B. Nelson, Chimera – Beauvillier, Cizikas, Ho-Sang.

    Rozhodčí: Hanson, Kozari – Heyer, Gibbons

    Diváci: 14 553
    thejrc.org