Znojmo – Vienna Capitals 8:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:2 (3:0, 4:1, 1:1)
spusu Vienna Capitals
Čtvrtek 12.10.2017, 19:00 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 8. kolo
Partner:
     
    58:37
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    ALEXANDER HOFFER alespoň kosmeticky snižuje a upravuje skóre utkkání. Od pravé tyčky domácí klece poslal puk do odkryté části Kolupaeovy branky.
    Asistence: Laurin Müller.
     
    53:38
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu osmá branka! DANIEL PIŠ byl dostatečně rychlý a chvíli po buly stihl poslat puk za brakovou čáru pod nohou hostujícího brankáře.
    Asistence: FIlip Roubal.
     
    38:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Ihned po buly se kotouč dostal dozadu na LUKÁŠE ZMEŠKALA, který svojí dělovkou překvapil hostujícího brankáře. Domácí se tak pyšní již šestibrankovým náskokem.
    Asistence: Martin Kosnar.
     
    33:53
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK BULÍN se krásně protáhl až před Lievense a nekompromisně poslal puk do sítě kolem špičky betone hostujícího brankáře.
    Bez asistence.
     
    29:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté se také dostali ke slovu. SIMON BABUSEK se napřáhl od modré čáry a puk zaplul do brány kolem lapačky domácího brankáře.
    Asistence: Mauer.
     
    25:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Svěřenci Miroslava Vybírala se Vídeně rozhodně nezalekli. MARTIN KOSNAR šikovně propasíroval puk kolem ruky hostujícího brankáře přímo do sítě!
    Asistence: Gleb Zelenkov, Lukáš Zmeškal.
     
    24:31
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují svoje vedení! Již druhou branku v utkání si připisuje FILIP ROUBAL, který lehce ujel hostujícím hráčů a z těsné blízkosti překonal hostujícího brankáře střelou kolem ruky.
    Asistence: Tomáš Sigmund.
     
    15:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Třetí branku v utkání si připisuje MARTIN KOSNAR. Ten šikovně ujel hostující obraně a zakončil střelou do pravého horního rohu Lievensovy svatyně.
    Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    14:36
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu další gól v podání znojemských hokejistů! Jejím autorem je JONÁŠ RŮŽIČKA. Znojemský útočník si počkal u pravého kruhu na přihrávku a pohotově zavěsil nad lapačkou hostujícího brankáře, který se nestihl včas přesunout z jedné strany brankoviště na druhou.
    Asistence: Jan Bulín, Patrik Bulín.
     
    09:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Autorem první domácí branky je FILIP ROUBAL, který si najel z pravého kruhu těsně před Lievense a střelou pod horní tyčku poslal puk do brány.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 10. Roubal, 15. Růžička (Bulín J., Bulín P.), 16. Kosnar (Zmeškal), 25. Roubal (Sigmund), 26. Kosnar (Zelenkov, Zmeškal), 34. Bulín P., 39. Zmeškal (Kosnar), 54. Piš (Roubal) – 30. Babusek (Mauer), 59. Hofer (Müller)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kolupaev (30. Velička) – Brabec, Bazala, Hladil, Štěpanovský, Peří, Hrubý, Hanáček – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Piš, Sigmund, Roubal – Zelenkov, Kosnar, Zmeškal – Miščík, Stromko, Michálek.
    spusu Vienna Capitals: Lievens – Steibl, Müller, Pallierer, Posch, Babusek, Hlavaty – Ranftl, Mayr, Thalhammer – Hofer, Antal, Rohm – Suchan, Maurer, Bayer – Afouxenidis, Stockinger, Camondo.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Nechvátal
    thejrc.org