Česko – Brazílie 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (3:1)
Brazílie
Čtvrtek 12.10.2017, 23:10MS v malé kopané • Osmifinále
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:15:06)
     
    Je konec! Česká reprezentace poráží Brazílii 3:1 a postupuje do zítřejšího čtvrtfinále, ve kterém se od 22:45 střetne s Maďarskem! Skóre dnešního duelu otevřel v 9. minutě Levčík. Pět minut před přestávkou přidal druhou branku Kounovský. Za Brazílii ještě před přestávkou snížil Cardosa, jenže o minutu později přidal závěrečnou branku Koudelka! Ve druhé půli byli Brazilci mnohem aktivnější, ale česká obrana odehrála skvělý duel a Brazilce nepustila do šancí!
     
    50+1
    Konec zápasu.
     
    50
    Jan Koudelka se po Haklově přihrávce mezi stopery vydal do souboje s brazilskými zadáky. Český fotbalista se dopustil útočného faulu, ale nasbíral cenné vteřinky.
     
    49
    Další zmatek před brankou českého týmu vyřešil odkopem do bezpečí Daniel Kavka. Brazílie nadále kombinuje v blízkosti české branky.
     
    48
    Rodící se protiútok Brazílie přečetl pozorný Režný, vystoupil proti rozběhnutému Viveirosovi a bez váhání odkopl míč do zámezí. Brazílie bude pouze vhazovat.
     
    47
    Patrik Levčík sprintoval za nabídkou na polovinu Brazílie. Viveiros se před něj stačil natlačit a vybojoval míč pro Brazílie. Jihoameričané už vrhají všechny síly do útoku.
     
    46
    Češi měli z pekla štěstí! Centrovaný míč po rohovém kopu prolétl před brankou, trefil zadní tyč, od které se odrazil do tyče přední a nakonec opustil prostor branky!
     
    45
    Brazilci zkoušejí v závěrečných minutách power-play! Místo brankáře Hause nastoupil na umělou trávu Cardoso. Český tým ještě čekají krušné chvíle.
     
    44
    Michal Uhlíř vybojoval míč u rohového praporku a prudkou přihrávkou hledal Tomáše Kounovského. Brankář Haus přečetl český úmysl a zakopl míč do autu.
     
    43
    Tomáš Režný uspěl v souboji s Eliou a vybojoval další vhazování. Brazilec se ještě dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, jenže sudí jeho tužbu nevyslyšel.
     
    42
    Stanislav Mařík napadal rozehrávku brazilského brankáře a dostal Hause pod tlak. Českému fotbalistovi scházel krok. Vybojoval alespoň vhazování.
     
    41
    Brazílie sice v posledních minutách hraje s míčem na kopačkách, nicméně česká defenzíva nadále nepouští Brazilce do šancí. Postup je hodně blízko.
     
    40
    Bíro hledal dlouhým nákopem Daniela Kavku. Nově příchozí hráč sprintoval po pravé straně, jenže balón se od umělé trávy odrazil do zámezí.
     
    39
    Michal Salák si naběhl na odražený míč, patičkou se zbavil napadajícího soupeře a vrátil balón Ondřeji Bírovi. Češi s naprostým přehledem kontrolují vývoj utkání.
     
    38
    Češi zahrávali rohový kop. Uhlíř obdržel pěknou přihrávku proti noze a z těžké pozice zkusil štěstí. Český fotbalista poslal dělovku, jenže ta postrádala přesnost.
     
    37
    A další nepřesná rozehrávka Brazílie! Hráčům ve žlutých dresech chybí pohyb. Naopak Češi se drží v kompaktním bloku a nenechávají soupeřům šanci na zakončení.
     
    36
    Na nádherný míč si naběhl František Hakl, který jej v těžké pozici ještě udržel na hrací ploše, jenže z těžké pozice jej odevzdal osamocenému Brazilci.
     
    35
    Další pokažený útok Brazílie! Coutinbo poslal nepřesnou kolmici mezi obránce českého celku, kteří míč pustili do rukavic Ondřeje Bíra.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Levčík, 21. Kounovský, 25. Koudelka – 24. Cardosa


    Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.
    Brazílie: Hauss, Ferreira – De Maria, Cardoso, Cestari, Manini, Coutinbo, Ella, Cavallini, Viveiros
    thejrc.org