Čerepovec – Riga 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 6:2 (kon.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 1:0 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Soči 4:3 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 13.10.2017, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:43 Jakub NAKLÁDAL - 6:2
     
    53:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec trestají předchozí faul Kazaně! JAKUB NAKLÁDAL přesunul puk na hokejku Kontioly, který mu pas na modrou čáru ale vrátil a český zadák napřáhl k razantní střele, na kterou Biljalov tentokrát nestačil. Asistence: Petri Kontiola.
    49:56 Dmitrij LUGIN - 5:2
     
    49:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl reaguje na dvě inkasované branky a opět odskakuje do tříbrankového náskoku! Denis Alexejev se zastavil před levým kruhem a vystřelil, přičemž trefil projíždějícího DMITRIJE LUGINA a od něj se puk odrazil do hostující klece. Asistence: Denis Alexejev.
    47:00 Michail GLUCHOV - 4:2
     
    47:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Početná skupina hostujících fanoušků se raduje z dalšího snížení! Andrej Markov zastavil puk na levém konci modré čáry a křižnou přihrávkou našel MICHAILA GLUCHOVA, jenž pohotově vypálil z pravého kruhu a puk prošel za Murygina, který neutěsnil všechny škvíry u levé tyče. Asistence: Andrej Markov, Albert Jarulin.
    38:27 Andrej MARKOV - 4:1
     
    38:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars využil přesilovku a v závěru druhé třetiny se ještě vrací do hry o body! Jiří Sekáč vrátil puk na modrou ANDREJI MARKOVOVI, který napřáhl ke střele. Ta byla v mezikruží výrazně tečovaná a zpomalený kotouč obloučkem propadl za záda překvapeného Murygina, který nijak nezareagoval. Asistence: Jiří Sekáč.
    30:55 Jegor KORŠKOV - 4:0
     
    30:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A už je to o čtyři góly! Dmitrij Archipov trestuhodně zaváhal ve středním pásmu, kde jej o kotouč obral JEGOR KORŠKOV a upaloval sám na hostující branku. Před Garipovem nezaváhal a zkušeně zakončil nad pravý beton. Bez asistence.
    28:36 Jegor KORŠKOV - 3:0
     
    28:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hráči v červených dresech skórují při hře ve čtyřech na obou stranách a vedou už 3:0! Nakládal si vyměnil přihrávky s Kraskovským a poslal puk na pravé křídlo, odkud nechytatelně vypálil JEGOR KORŠKOV a navýšil domácí vedení. Asistence: Jakub Nakládal, Pavel Kraskovskij.
    21:31 Alexandr POLUNIN - 2:0
     
    21:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují náskok! Rušan Rafikov se rozhodl zajet až za branku, zpoza které vyjel a nahodil puk do ohně. Nejlépe se u brankoviště zorientoval ALEXANDR POLUNIN a zakončením z levé strany našel skulinku v postoji Garipova. Asistence: Rušan Rafikov, Jegor Korškov.
    06:14 Daniil APALKOV - 1:0
     
    06:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv jde v sedmé minutě do vedení! Domácí vyhráli vhazování po levici Garipova, který nemusel zasahovat po nepřesné střele zpoza kruhu. Bars poté ale dvakrát zachyboval v rozehrávce, čehož využil napadající DANIIL APALKOV a rychlou střelou zápěstím překonal hostujícího gólmana. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Apalkov, 22. Polunin (Rafikov, Korškov), 29. Korškov (Nakládal, Kraskovskij), 31. Korškov, 50. Lugin (Alexejev), 54. Nakládal (Kontiola) – 39. Markov (Sekáč), 47. M. Gluchov (Markov, Jarullin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Nakládal, Kronwall (C), Manuchov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Jelesin – Mosaljov, Kontiola, Kadějkin – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Averin (A), Apalkov (A), Kartajev – Iljenko, Alexejev, Lugin – Ivanov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (31. Biljalov) – Batyršin, Ohtamaa, Jarullin, Markov (A), Abrosimov, Tokranov, Sidorov – M. Gluchov, Malychin (A), Glinkin – Azevedo, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Tkačov, Jazkov – Archipov, Svitov (C), Lukojanov.

    Rozhodčí: Morozov, Soin – Sivov, Sadovnikov
    thejrc.org