Tampa – Pittsburgh 5:4 (kon.) | Florida – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Dallas 4:1 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:4 (kon.) | Arizona – Detroit 2:4 (kon.)
San Jose – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Detroit Red Wings
Pátek 13.10.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Frans NIELSEN - 2:4
     
    58:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je to jasné, hostující celek tento zápas vyhraje. Do prázdné branky se trefuje z velké dálky FRANS NIELSEN. Asistence: Darren Helm a Jonathan Ericsson.
    56:36 Luke GLENDENING - 2:3
     
    56:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v početní nevýhodě. Domácí propadli v útočném pásmu, Dylan Larkin před brankou Arizony přihrál na druhou stranu, kde byl zcela volný LUKE GLENDENING. Ten neměl problém zakončit. Krásná rychlá akce. Asistence: Dylan Larkin.
    39:17 Henrik ZETTERBERG - 2:2
     
    39:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dylan Larkin nahazoval kotouč na branku, domácí Louis Domingue vyrazil jen před sebe, kde byl HENRIK ZETTERBERG. Ten bez přípravy dorazil a srovnává na 2:2. Asistence: Dylan Larkin, Mike Green.
    38:16 Clayton KELLER - 2:1
     
    38:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se po rychlé akci dostávají do vedení. Max Domi našel ze druhé vlny najetého na ose hřiště CLAYTONA KELLERA, který přišpendlil kotouč pod horní tyčku. Jimmy Howard nedokázal zasáhnout. Asistence: Max Domi a Oliver Ekman-Larsson.
    31:37 Martin FRK - 1:1
     
    31:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Třetí gól pro MARTINA FRKA v této sezóně a tento byl důležitý. Detroit v přesilovce dokázal vyrovnat, ujala se střela českého hráče z kruhu. Frk zamířil na bližší tyč a nemýlil se. Asistence: Mike Green.
    26:12 Clayton KELLER - 1:0
     
    26:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gól v přesilovce znamená jednobrankové vedení Arizony! Max Domi vypálil, jeho puk před brankou tečoval Jordan Martinook. Puk se pak odrazil od obránce a mířil do brankoviště, těsně před brankovou čárou jej dorazil CLAYTON KELLER. Asistence: Jordan Martinook a Max Domi.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 27. Keller (Martinook, Domi), 39. Keller (Domi, Ekman-Larsson) – 32. Frk (Green), 40. Zetterberg (D. Larkin, Green), 57. Glendening (D. Larkin), 59. Nielsen (Helm, Ericsson)


    Arizona Coyotes: Raanta (21. Domingue) – Hjalmarsson, Demers, Ekman-Larsson, Clendening, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Keller – Crouse, Dvorak, Fischer – Kempe, Richardson, Rieder – Martinook, Cousins, Duclair.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Green, Ericsson, Daley, Ouellet, Jensen – Tatar, Zetterberg, Nyquist – Mantha, D. Larkin, Frk – Abdelkader, Nielsen, Helm – Booth, Glendening, Sheahan.
    thejrc.org