Česko – Rusko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Rusko
Pátek 13.10.2017, 17:30 • Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Dnes je to od nás z tohoto zápasu všechno, děkuji za pozornost a těším se na vás u další online přenosů. Karel Milec (19:28:29)
     
    Český tým zvítězil 3:1 a vyhrál tak první ze tří soubojů nad Ruskem, v zápase byl nejlepším hráčem rozhodně Lukáš Dostál, který pochytal většinu šancí ruského týmu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Ruský tým se již smířil s tím, že tenhle zápas nedopadne a vypadá to, že Češi vyhrají 3:1!
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:05
    Češi se snaží dohrát zbytek zápasu v útočné třetině.
     
    57:00
    Do konce zápasu zbývají poslední tři minuty, český tým v poklidu kráčí za vítězstvím nad ruským týmem.
     
    55:50
    Dominik Sklenář dostal puk mezi kruhy, ovšem střela se mu příliš nepovedla, takže Miftachov našel bez problémů svůj puk ve své lapačce.
     
    54:40
    Vojtěch Kropáček předvedl individuální akci, z vlastní třetiny dojel až pro Miftachova, kde ale s pukem nic nevymyslel a ruský brankář ho získal pro svůj tým bez větších problémů.
     
    54:00
    Galenjuk dostal nabit na modrou čáru, ovšem jeho pokus po ledě skončil mimo.
     
    53:32
    Dobrá individuální akce Semykina, který si z pravé křídla sjel na střed, kde se pokusil ohrozit Dostála, ovšem střela vedle nemohla gólmana Komety ohrozit.
     
    52:08
    Češi nahodili před branku, kde stál Karel Plášek, který tečoval těsně před brankářem, puk již nestihl příliš změnit směr a Miftachov ho tak stačil vytěsnit mimo.
     
    50:54
    Po vstřelené brance musí následovat opravy branky ruského týmu, která není ve svém obvyklém postavení.
     
    50:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN MATIÁŠEK, který dostal ideální přihrávku před branku od Filipa Přikryla, kterou musel zcela osamocen využít a zvýšit stav na 3:1 pro Česko! Asistence: Filip Přikryl.
     
    50:45
    Střondala dostal tvrdou přihrávku, kterou musel na dvakrát zpracovat, následná střela skončila na rameni ruského gólmana.
     
    49:58
    Český tým má za sebou více než minutu přesilové hry, Češi drží ruský tým ve vlastní obranné třetině, tohohle tlaku je potřeba využít!
     
    49:37
    Klejna si připisuje střelu na branku od modré čáry, ale byla to spíše taková propagační střela, s kterou neměl ruský gólman větší problémy.

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 19. Matiášek (Kropáček), 31. Střondala (Plášek), 51. Matiášek (Přikryl) – 31. Marčenko


    Česko: Dostál (Kolář) – Kleiner, Bernáth, Adámek, Klejna, Dluhoš, Had, Seeman, Michálek – Matiášek, Šír, Šik, Prošek, Kropáček, Plášek, Arnošt, Sklenář, Šedivý, Brož, Žemba, Ouřada, Střondala, Přikryl
    Rusko: Miftachov (Isajev)– Galenjuk, Malyšev, Gabdrachmanov, Porošin, Sitdikov, Semykin, Solopanov, Komarov, Misjul, Zhuralev, Valitov – Alexandrov, Astaševskij, Bedanin, Denisenko, Diadenkin, Garajev, Kizimov, Isčakov, Marčenko, Rtiščev, Michajlov, Rožkov, Sorkin, Podkolzin
    thejrc.org