Líšeň – Prostějov 1:1 (kon.) | Uh. Brod – HFK Olomouc 1:1 (kon.) | Vyškov – Uničov 1:0 (kon.)
Mohelnice – Hulín 1:3 (kon.) | Petřkovice – Rýmařov 3:2 (kon.) | Hodonín – Zlínsko 3:1 (kon.)
konec
FK Mohelnice
1:3 (1:1)
SK Spartak Hulín
Sobota 14.10.2017, 15:00 • Městský stadion, Mohelnice. • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Všechny fotbalové nadšence vítám u jedenáctého kola Moravskoslezské fotbalové ligy. V jeho rámci se utkají dva týmy ze spodní části tabulky, FK Mohelnice hostí na svém městském stadionu tým SK Spartak Hulín. Úvodní výkop je naplánován na klasických 15:00, kdy se vám budu hlásit přímo z místa dění! Buďte u toho s námi!
     
    FK Mohelnice

    Mohelničtí se po špatném úvodu sezóny nacházejí až na 15., tedy sestupové příčce. Posledním utkáním, kdy překvapivě vyhráli na půdě posledního mistra ligy Uničova, se posunuli před olomoucké HFK díky menšímu rozdílu ve skóre.

    Na svém stadionu ale mohelničtí v letošní sezóně získali pouze 1 bod a to za remízu 2:2 s Otrokovicemi. Ve třech zápasech dokonce nevstřelili ani branku! Dnes si tedy u svých fandů mohou spravit reputaci jedině výhrou nad trápícím se Hulínem, na kterého se ale i v případě dnešní výhry přesto nedotáhnou.

    Mohelnické táhne ze dna především pětigólový Lukáš Woitek, který je zároveň nejlepším střelcem svého celku a v tabulce statistik ligy MSFL obsazuje dělenou osmou pozici!
     
    SK Spartak Hulín

    Hráči Hulína se zatím také celkem trápí, jejich výkony jsou velmi nevyrovnané, i tak jsou ale lepší, než tomu bylo na počátku sezóny. Jejich výsledky jsou opravdu velmi zvláštní, no posuďte sami. Poté, co z utkání se silnými soupeři, jako jsou týmy Rýmařova, nebo ještě minulou sezónu hrající druhou nejvyšší soutěž, tým Prostějova, sebrali hulínští 4 body, prohráli poměrem 2:7 v Uničově a týden na to dokonce nestačili v domácím utkání na poslední olomoucké HFK! Z Prostějova si dokonce odvezli plný počet bodů za výhru 3:0!

    Poslední utkání odehráli hráči Hulína na svém stadionu, kde po vynikajícím výkonu přesvědčivě porazili Uherský Brod poměrem 2:0. Tým táhne především trojice hráčů, kteří mají stejně po čtyřech vstřelených brankách v letošní sezóně. Jsou nimi hráči Lukáš Motal, Michal Dvořáček a Michal Šrom. Zda se všichni 3 objeví i v dnešním utkání na půdě Mohelnice, se dozvíme asi hodinu před výkopem!
     
    Tyto dva celky se potkali naposled na konci minulé sezóny, konkrétně ve 28. kole, kdy hráči Mohelnice celkem překvapivě na hřišti jejich dnešního soupeře, urvali cenný bod za remízu 1:1, kterou až v 74. minutě zachraňoval vyrovnávací brankou Martin Bzirský.

    Poslední vzájemné utkání na stadionu v Mohelnici odehráli hráči Hulína 29.10.2016. Tehdy skončilo utkání výsledkem 2:2 a splnila se tak očekávaná remíza.

    Rozhodně můžeme i v dnešním utkání očekávat podobně vyrovnanou hru a velký počet branek. I když se týmy i za jednu sezónu dost proměnili, což například potvrzuje i nedávná výměna trenéra u Mohelnice, přesto je jejich vyrovnanost značná.
     
    V Mohelnici nyní probíhají spekulace o možné spolupráci s hráči z Číny, kteří již z týmem trénují, dva z nich jsou už dokonce i registrováni. Kouč Dušan Žmolík komentoval tuto situaci k utkání minulého kola pro klubový web takto: „Máme začínající spolupráci s čínskou stranou. Na tréninku mám hráče z Číny, kteří poctivě pracují a dva máme zaregistrované, můžu s nimi počítat do zápasů. Kostra týmu ale bude vždycky složená z Čechů a jak Češi, tak Číňané musí prokázat, že na základní sestavu mají, takže to je dobré zvýšení konkurence. Tentokrát nastoupil Yimuran, který je ročník 1999, ale jde na něm vidět, že se zlepšuje a dnes splnil to, co měl,“

    Jak je známo, hráči této exotické země jsou výborně vybaveni především fyzicky, což může rozhodně český fotbal na této úrovni jen a pouze pozdvihnout. Zda se ale tyto změny v kádru FK Mohelnice projeví kladně, uvidíme v příštích několika dnech!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mohelnice: Rohel – Hlavsa, Kuba (K), Vokoun, Knýř – Fišara, Šichor, Svoboda, Yimuran – Woitek, Kutal.
    Náhradníci: Skýva (B), Ivan, Pezzotti, Kotůlek, Čank, Zhejian Xi.

    SK Spartak Hulín: Chytil – Michálek, Kostka, Ondřejka, Šrom, Motal, Zlámal, Vyskočil Martin, Vyskočil Michal, Tureček, Malenovský (K).
    Náhradníci: Dostál (B), Minář, Hradil, Kovář, Otruba, Dvořáček.

    Rozhodčí: Alex Denev – Radek Běhal, Jan Nápravník – Jaroslav Kubíček..
     
    Nyní už vás vítám přímo z Městského stadionu v Mohelnici, hráči obou celků se pomalu přichází rozcvičit na trávník, úvodní výkop proběhne za necelých 40 minut!
    Rozcvička před utkáním.
     
    Hráči již jsou nastoupeni na trávníku, domácí klasicky ve fialových barvách, hosté z Hulína dnes nastupují v červenobílé kombinaci dresů. Zanedlouho utkání začne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujali hostující hráči Spartaku Hulín, kteří ale ihned při přechodu na útočnou polovinu míč ztrácí.
     
    1
    Domácí se pokusili přechod na soupeřovu polovinu vytvořit centrem na pravé křídlo, jeden z jejich hráčů ale vysoký míč nedostihl.
     
    2
    V první obrovské šanci se ocitl hostující Miroslav Tureček, ve vápně ale nedokázal svoji střelu dostat přes bránícího hráče, následovat bude rohový kop.
     
    2
    Z rohového kopu ale žádné nebezpečí domácí obraně nehrozilo, ti se důraznou obrannou činností osvobodili a pokračovat mohou rychlým brejkem.
     
    3
    První rohový kop budou také zahrávat domácí, kteří tak mají dobrou příležitost ke vstřelení úvodní branky.
     
    3
    Na centrovaný míč, který směřoval až na zadní tyč, si naskočil jeden z domácích hráčů, přesto ale nedokázal umístit míč jinam, než přímo brankáři do náruče.
     
    4
    Nyní sledujeme tvrdou hru na středu hřiště, hosté se takřka nemohou dostat ze své poloviny.
     
    5
    Hosté nyní obléhali soupeřovo pokutové území, i přes několik vysokých centrů se ale k pořádné střele nedostali, zakončil to až velmi nepřesnou střelou zřejmě Václav Ondřejka, kterého rána ale zřejmě letí ještě teď.
     
    6
    Domácí hráči se snaží prosadit na útočné polovině tvrdou hrou, to jim ale sudí nepovolí.
     
    7
    Obrovskou šanci měli nyní i domácí! Kuerban Yimuran poslal přízemní centr na přední tyč z pravého křídla, který vynikajícím výběrem místa našel Jakub Svoboda, následně ale ránou z první nedokázal brankáře soupeře překonat!
     
    8
    Hosty svazuje obrovská nepřesnost v kombinaci na soupeřově polovině, domácí obrana se tak k míči dostává poměrně lehce.
     
    9
    Do velké šance se řítil i domácí Lukáš Woitek, pomezní sudí si ale všiml pomoci rukou a přerušil mohelnickým tuto šanci.
     
    10
    Hraje se opravdu stylem nahoru, dolů. Po dobrém obranném zákroku jednoho z mohelnických hráčů, budou mít hosté možnost dalšího rohového kopu.
     
    11
    Standardní situace ale hostů moc nejdou, možnost zvrátit tento fakt budou mít nyní, kdy zahrávají volný přímý kop z nějakých čtyřiceti metrů od Rohelovy svatyně.
     
    12
    Hosté budou v tlaku na polovině soupeře pokračovat, následuje další rohový kop.
     
    12
    To, co nyní předvedl brankář domácího celku bylo vynikající! Nejprve dobrým zákrokem zneškodnil šanci hostů, poté rychlým výkopem našel nabíhajícího Lukáše Woitka, který ale přízemním pokusem do protipohybu brankáře minul.
     
    13
    Hosté to zkoušejí především po levém křídle, další z těchto akcí bude pokračovat opět rohovým kopem.
     
    15
    Hulín právě vstřelil branku!
    Ten už hosté zahráli opravdu výborně! Centrovaný míč od rohového kopu našel DAVID KOSTKA, kterému už nedělalo problém dorazit míč do odkryté brány!
    15. KOSTKA - 0:1
     
    16
    Teď je na domácích, aby založili nějaký souvislý tlak na soupeřově polovině. Hosté jim to ale rozvážnou kombinací nedovolují.
     
    17
    Domácí se nyní po brankářově odkopu mohou usadit na polovině soupeře.
     
    18
    Petr Kutal se nejdříve prezentoval nepovedeným centrem do malého vápna Hulína, následně se ještě dostal k míči, ani jeho střela ale brankáře Chytila nerozhodila.
     
    19
    Hra je na chvíli přerušena, na trávníku zůstal ležet v bolestech jeden z hostujících borců. Snad bude vše v pořádku a bude moct pokračovat ve hře.
     
    20
    Nyní už se ale hraje, domácí se snažili proniknout středem pole, to jim ale nedovolil důrazným uklizením míče do zámezí jeden z hráčů Hulína.
     
    20
    Na centrovaný míč Marka Šichora ze standardní situace, si žádný z hráčů domácího celku nenaskočil. Hosté se ale přesto nedostali ze své poloviny.
     
    21
    Hosté se nyní snaží tvrdě atakovat rozehrávku domácích, to ale pouze za cenu faulů, které rozhodně neunikají očím sudího.
     
    22
    Sledujeme další souboje ve středu pole, hosté se osvobozují důraznými odkopy do zámezí.
     
    23
    Kuerban Yimuran opět nestačil na pravé křídle na bránícího Martina Vyskočila, který je v těchto soubojích zatím stoprocentní.
     
    24
    Vynikajícím zákrokem se nyní prezentoval brankář Pavel Rohel po přízemní střele Michala Šroma, hosté budou pokračovat od rohového praporku.
     
    25
    Přetažený centr uklidili domácí pouze do zámezí, následovat bude další roh v podání hráčů Hulína.
     
    26
    Domácí oponují rychlým přechodem na útočnou polovinu, nyní se ale Petrovi Kutalovi nepodařil centr před bránu Chytila, následovat bude rohový kop v podání mohelnických.
     
    26
    Brankář Libor Chytil vyrazil míč až někam na polovinu hřiště, následně po pravé straně unikl hostující Lukáš Motal, na vzdálenější tyč poslal míč Michalovi Šromovi, který ale nedokázal ztlumit míč a Rohelovu svatyni minul o pořádný kus!
     
    27
    Hosté se prezentovali další nepřesnou střelou, pokračovat u míče tak mohou domácí poté, co jej brankář uvede do hry.
     
    28
    Míč do zámezí po další útočné akci dostali i domácí hráči, pokračovat nyní bude brankář Libor Chytil odkopem od své svatyně.
     
    29
    Na druhé straně se příliš agresivně snažil dostat k míči Miroslav Tureček, který následným útočným faulem zhatil šance svého celku na druhou branku utkání.
     
    30
    Sledujeme další souboje ve středu pole, kde si oba celky často vyměňují míč a snaží se jej centry dostat na polovinu soupeře.
     
    31
    Z levého křídla se pokusil centrovat míč do vápna soupeře Petr Kutal, jeho přetažený centr ale spoluhráče nenašel, přesto budou domácí u míče pokračovat.
     
    32
    Hosté se nyní brání co jen to jde a rozvážnou kombinací se snaží ušetřit nějaký čas.
     
    33
    Po faulu domácích ve středu hřiště, se hosté snažili o rychlé rozehrání. To ale nevedlo k ničemu jinému, než dalšímu lehkému zákroku mohelnického brankáře.
     
    34
    Další rychlý brejk obstarala dvojice hostujících hráčů. Po vynikajícím pasu za obranu domácích se k míči dostal Michal Šrom, nepovedenou přízemní střelou proti pohybu brankáře ale minul prostor tří tyčí!
     
    35
    Hosty nyní také svazuje obrovská nepřesnost v přihrávkách, mohelničtí je ale v tomto směru zřejmě přehrávají.
     
    36
    Domácí obrana si nyní poradila s dalším centrem ze standardní situace, hráči ve fialových dresech se tak mohou vrhnout do další útočné akce.
     
    37
    Hosté se po pohledné kombinaci na útočné polovině snažili přenést míč až k vápnu centrem, tím si ale zhatili jakoukoli šanci, adresát jej totiž nedostihl.
     
    38
    U prudkou střelu z velké vzdálenosti se postaral domácí Vlastimil Knýř, jeho ránu ale domácí obránci zablokovali, následně se hráčům Mohelnice nepovedla ani přihrávka za obranu, hrát tak mohou hulínští.
     
    39
    Mohelnice právě vstřelila branku! A domácí se z celkem nečekané akce dočkávají vyrovnání! Nejlepší střelec domácí Mohelnice, Lukáš Woitek, unikl hostující obraně po pravém křídle, následným nadýchaným centrem našel do vápna nabíhajícího JAKUBA SVOBODU, kterému nedělalo potíže z bezprostřední blízkosti brankáře Hulína překonat!
    39. SVOBODA - 1:1
     
    41
    Žlutou kartu dostává Martin Vyskočil (SK Spartak Hulín).
     
    42
    Domácí hráče vyrovnávací branka rozhodně nakopla, ti se nyní usadili na soupeřově polovině, kde si pohlednou kombinací tvoří další volný prostor pro případné šance.
     
    43
    Ke střele se na hranici hulínského pokutového území dostal domácí Jan Fišara, přízemní a lehkou ránou ale pouze trefil jednoho ze soupeřů, po němž si míč převzal brankář Chytil.
     
    44
    Další vynikající střelou zpoza vápna se prezentoval domácí Marek Šichor, jeho ránu ale pohotově vyrazil do bezpečí brankář Libor Chytil!
     
    45
    V samotném závěru prvního dějství sledujeme ještě další tvrdé souboje na polovině hřiště, sudí ale zatím zůstává podstatně klidný.
     
    45
    Další útočná akce domácího celku skončila pouze v zámezí, odkopem od své svatyně tak zřejmě ukončí první půli brankář Libor Chytil.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První dějství dnešního utkání Moravskoslezské fotbalové ligy, mezi týmy FK Mohelnice a SK Spartak Hulín je za námi!

    Sledovali jsme velmi akční první poločas, ve kterém bylo k vidění spousta šancí. V 15. minutě se zaslouženě prosadili hosté z Hulína po rohovém kopu, na přízemní centr si našel místo David Kostka, který pohotově uklidil míč do sítě. Inkasovaná branka ale domácí hráče spíše nakopla, než aby je položila a po častém tvoření souvislého tlaku přišla také odměna ve 39. minutě, kdy se po pohledné akci prosadil hlavou Jakub Svoboda. I přes další šance především z kopaček domácího celku, jsme se další branky nedočkali.

    Hráči tak jdou do kabin za nerozhodného stavu 1:1, jaké taktiky si připraví trenéři obou celků pro druhou půli, se dozvíme přibližně v 16:04, zůstaňte u toho s námi!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Od první minuty druhého poločasu začali aktivněji domácí, nyní ale inkasovali už druhý nedovolený zákrok, po kterém se mohou opět dostat na soupeřovu polovinu.
     
    47
    O první střelu druhého dějství se pokusil Lukáš Woitek, jeho rána z velkého úhlu ale skončila pouze za brankou Libora Chytila.
     
    48
    Hostům se nedaří kombinace na útočné polovině, po čemž se mohou hrnout do rychlého brejku domácí.
     
    49
    Ani z první standardní situace se žádné velké pozdvižení nekonalo, hostující obrana si lehce poradila z centrovaným míčem, u kterého ale přesto budou pokračovat hráči ve fialových dresech.
     
    50
    Domácí nyní dobře kombinovali na polovině soupeře, následně se o střelu pokusil zřejmě Lukáš Woitek a pořádně protáhl brankáře hostí, který vynikajícím zákrokem stále drží svůj celek v šanci na body!
     
    51
    Mohelničtí jsou značně aktivnějším týmem, stále obklopují soupeřovu polovinu, kde se povedenou kombinací dostávají do šancí na vstřelení vedoucí branky.
     
    52
    K míči se nečekaně na levém křídle dostal Jakub Svoboda, který následným vynikajícím centrem předložil míč do malého vápna Lukáši Woitkovi, kterého ale bravurním zákrokem i s nutnou dávkou štěstí vychytal Libor Chytil!
     
    53
    Do další velké šance se hrnul po levé straně domácí Petr Kutal, ve sprinterském souboji ale nestačil na jednoho z hostujících borců.
     
    54
    Do útočné akce se dostali i hosté z Hulína, jejich snaze ale chybí potřebná efektivita a také nějaký nápad na pořádnou finální přihrávku, bez které se vedoucí branka střílí těžce.
     
    55
    Domácí obránci, především kapitán Roman Kuba, výborně odvracejí vysoké centrované míče směřující do jejich vápna a nedovolují tak soupeři nějakou kloudnou akci.
     
    56
    Hosté se snaží uklidnit hru zřejmým zdržováním na své polovině, to se jim ale moc nedaří, houževnatí domácí hráči se vrhnou do další útočné akce.
     
    57
    Na centr z levé strany si nejvýše naskočil jeden z hostujících obránců, který poté odvrátil míč na rohový kop.
     
    58
    Ani z toho se ale nic velkého nekonalo. Na míč si naskočil jeden z domácích borců, nedokázal ale hlavou míč usměrnit jinam, než vysoko nad Chytilovu svatyni.
     
    59
    Na druhé straně se po individuální akci pokusil hostující Miroslav Tureček, brankář domácích ale s poklidem míč udržel v rukavicích.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Lukáš Woitek (FK Mohelnice).
     
    60
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Michal Vyskočil, přichází Otruba.
     
    61
    A máme tu pokutový kop! Po zaváhání jednoho z domácích obránců, se dostal hostující Michal Šrom do samostatného úniku. Brankář Pavel Rohel zatáhl za brzdu a útočníka hostů povalil na zem!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Rohel (FK Mohelnice).
     
    62
    Hulín právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil LUKÁŠ MOTAL, který tvrdou ránou do středu brány nedal Rohelovi žádnou šanci!
    62. MOTAL - 1:2
     
    63
    Hosty vedoucí branka nakopla, z dalšího rohového kopu se ale žádné drama nekonalo, míč totiž proletěl celým domácím vápnem bez jediné teče.
     
    64
    Domácím se nyní nepovedl rychlý přechod na útočnou polovinu, k míči se tak lehce dostávají hosté, kteří u něj také budou pokračovat.
     
    65
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Malenovský, přichází Dvořáček.
     
    66
    Brankář hostujícího celku Libor Chytil nyní musel ven z brány, následně ale úspěšně zachytil centrovaný míč na levém rohu jeho území.
     
    67
    Domácí se nyní po jednom zákroku ve vápně soupeře dožadovali pokutového kopu, i přesto, že byl zákrok zřejmě nedovolený, podle sudího rozhodně nebyl na penaltu!
     
    68
    Hulín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle nepsané pravidlo se potvrdilo právě nyní! Hosté se dostali do brejku v přečíslení, následně přízemním centrem z levé strany našel hostující Miroslav Tureček nabíhajícího VÁCLAVA ONDŘEJKU, který si míč zpracoval a poslal jej mimo možnosti brankáře Rohela.
    68. ONDŘEJKA - 1:3
     
    69
    Žlutou kartu dostává Knýř (FK Mohelnice).
     
    69
    Hosté budou mít po dalším nevybíravém zákroku standardní situaci z nějakých třiceti metrů od Rohelovy svatyně.
     
    70
    Z té se ale také nic nekonalo, přesto budou hosté u míče pokračovat po útočném faulu domácích.
     
    71
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Yimuran , přichází Pezzotti.
     
    71
    O vynikající střelecký pokus z vápna domácích se postaral Michal Šrom a jeho tvrdou ránu vynikajícím akrobatickým zákrokem zneškodnil Pavel Rohel!
     
    72
    Další útočná akce domácích hráčů FK Mohelnice končí pouze v zámezí, odkopem od své svatyně tak bude pokračovat brankář Libor Chytil.
     
    73
    Po samostatném uvolnění se o střelu zpoza vápna pokusil domácí Marek Šichor, jeho ránu ale jeden z hostujících obránců pohotově zablokoval.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Otruba (SK Spartak Hulín).
     
    75
    Domácí se vehementně snaží alespoň o snižující branku, stále jim ale chybí nějaký nápad na finální přihrávku. Efektivita v jejich útočné hře poměrně poklesla.
     
    76
    Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Ondřejka, přichází Hradil.
     
    76
    Domácí se nyní dopustili dalšího útočného faulu a u míče tak budou v jejich neprospěch pokračovat hosté z Hulína.
     
    77
    Na hřišti to jiskří, především ale zřejmě v hlavách domácích borců. Ti totiž měli značnou převahu v úvodu druhého dějství, poté ale dvakrát inkasovali.
     
    78
    To je zmaru, to je zmaru! Domácí měli největší příležitost druhého poločasu, ani tu ale nedokázali využít! Nejprve vynikajícím zákrokem zneškodnil přízemní střelu brankář Chytil, poté míč skončil na břevnu a následně svatyni minul další dorážející s bezprostřední blízkosti!
     
    79
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Kutal, přichází Kotůlek.
     
    80
    Domácí se nyní pohlednou kombinací dostali na polovinu soupeře, kde byl jeden z jejich hráčů tvrdě atakován. I tak se ale tento prohřešek obešel bez karetního trestu.
     
    81
    Další střela v podání domácích hráčů končí pouze mimo prostoru tří tyčí, míč do hry tak uvede odkopem od své svatyně brankář Libor Chytil.
     
    82
    Hosté se pochopitelně snaží ušetřit nějaký ten čas, vedení mají komfortní. Nyní drží míč na své polovině.
     
    83
    Domácí Jakub Svoboda byl nyní velmi tvrdě atakován na polovině hřiště, je to ale jen další tvrdý zákrok, který se obešel bez karetního trestu.
     
    84
    Hosté se snaží zdržovat i když je míč v zámezí, což je pochopitelně nelíbí domácím příznivcům, kteří to také dávají hlasitě najevo.
     
    85
    Po další nepřesné útočné akci hostů, končí míč pouze u brankáře Mohelnice, který tak může rozjet další akci svého celku. Ten potřebuje vstřelit branku jako sůl!
     
    86
    Hra plyne jen opravdu pomalu, kvůli lehkému zdržování hostujícího celku se zřejmě dočkáme nějakého nastavení.
     
    86
    Další střelecký pokus jednoho z domácích hráčů z velkého úhlu, skončil jen za bránou brankáře Libora Chytila, který tak zatím může zůstat v klidu.
     
    87
    Na druhé straně se vynikajícím obranným skluzem prezentoval zřejmě Vlastimil Knýř, u míče ale budou pokračovat hosté.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Martin Vokoun (FK Mohelnice).
     
    88
    Centrovaný míč ze standardní situace prolétl vápnem, do další útočné akce se tak mohou vrhnout domácí hráči.
     
    88
    Dnešní utkání sleduje 210 diváků!
     
    89
    Útočným faulem se provinil hostující Miroslav Tureček a domácí hráči budou mít jednu z posledních možností na vstřelení alespoň korigující branky.
     
    90
    Rozbíhá se nám poslední minuta řádné základní hrací doby!
     
    90
    V závěru utkání budou mít ještě zajímavou možnost na ohrožení Rohelovy svatyně hosté, kteří budou po dalším faulu zahrávat standardní situaci.
     
    90
    K její exekuci se postavil Michal Dvořáček, centrem do vápna ale našel pouze dobře vyběhnuvšího brankáře Pavla Rohela, který pohotým vyboxováním míče ukončil utkání!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Utkání je minulostí! Opravdu velmi smolné utkání pro domácí hráče, ti totiž byli alespoň druhou polovinu zápasu rozhodně lepším celkem, chybělo jim ale potřebné štěstí v zakončení.

    Hosté se po inkasovaném tlaku nečekaně dostali do vedení, v 62. minutě se prosadil z pokutového kopu Lukáš Motal a o 6 minut poté jej napodobil jeho spoluhráč Václav Ondřejka, který taktéž dostal míč za Rohelovy záda. Domácí měli i poté velkou dávku šancí, po nastřeleném břevnu a několika vynikajících zákrocích hostujícího brankáře, se ale další branky nedočkali a před útočnou efektivitou dnešního soupeře se mohou jen poklonit.
     
    Příští utkání odehrají hráči FK Mohelnice na hřišti Uherského Brodu, Hulínští přivítají na svém stadionu tým Valašského Meziříčí.
     
    Tohle je ode mně pro dnešní utkání Moravskoslezské fotbalové ligy vše, děkuji vám za pozornost a s přáním hezkého zbytku dne a celého víkendu, se s vámi loučím. Někdy příště, například z mohelnického Městského stadionu, na počtenou! (16:55:44)

    Daniel Bertók

    Branky: 39. Svoboda – 15. Kostka, 62. Motal, 68. Ondřejka

    Karty:   60. Woitek (MOH), 61. Rohel (MOH), 69. Knýř (MOH), 88. Vokoun (MOH) – 41. Vyskočil (HUL), 74. Otruba (HUL)


    FK Mohelnice: Rohel – Hlavsa, Kuba (K), Vokoun, Knýř – Fišara, Šichor, Svoboda, Yimuran (71. Pezzotti) – Woitek, Kutal (79. Kotůlek).
    Náhradníci: Skýva (B), Ivan, Pezzotti, Kotůlek, Čank, Zhejian Xi.

    SK Spartak Hulín: Chytil – Michálek, Kostka, Ondřejka (75. Hradil), Šrom, Motal, Zlámal, Vyskočil Martin, Vyskočil Michal (59. Otruba), Tureček, Malenovský (K) (65. Dvořáček).
    Náhradníci: Dostál (B), Minář, Hradil, Kovář, Otruba, Dvořáček.

    Rozhodčí: Alex Denev – Radek Běhal, Jan Nápravník – Jaroslav Kubíček.

    Diváci: 210
    thejrc.org