Barys – Kunlun 4:3 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 14.10.2017, 14:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí rozšiřují svůj náskok na dvě branky, s šancemi Podolsku to začíná vypadat špatně! Z vysokého úhlu se teď prosadil finský forvard OSKAR OSALA, jehož rána propadla Saprykinovi mezi betony a doklouzala přímo do hostující svatyně – 3:1. Asistence: Ilja Berestennikov, Anton Šenfeld.
     
    39:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Gólman Podolsku nakonec pod neustávajícím náporem kapituluje, Metallurg v samotném závěru druhé třetiny otáčí skóre! Jaroslav Chabarov našel na opačné straně ledu volného JEVGENIJE BIRJUKOVA, který si vyjel na kruh a následně vymetl vzdálenější horní roh soupeřovy svatyně. Asistence: Jaroslav Chabarov, Matt Ellison.
     
    22:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Mozjakin si vyjel s kotoučem na hokejce za soupeřovu branku a nahrál na kruh připravenému JAROSLAVU CHABAROVOVI, který ranou z první zasáhl Saprykinovu vyrážečku. Odtud se puk odrazil vysoko nad branku a dopadl za záda podolského brankáře, odkud doskákal za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Sergej Mozjakin, Jaroslav Kosov.
    08:54 Roman HORÁK - 0:1
     
    08:54
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, a to díky hodně zvláštnímu gólu! Český útočník ROMAN HORÁK si najel do útočného pásma po levém křídle a poté, co mu jeden z beků Magnitogorsku doslova uhnul z cesty, zakončil z hranice brankoviště přímo mezi betony domácího gólmana. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Jurij Pautov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. Chabarov (Mozjakin, Kosov), 40. J. Birjukov (Chabarov, Ellison), 44. Osala (Berestennikov, Šenfeld) – 9. Horák (Švec-Rogovoj, Pautov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – J. Birjukov (A), Pivcakin, Dronov, Schaus, S. Těreščenko, Chabarov, Bobrjašov – Mozjakin (C), I. Grigorenko, Jan Kovář (A) – Ellison, Timkin, Osala – Švyrjov, Kaletnik, De. Kazionov – Šenfeld, Berestennikov, Platonov – Kosov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (M. Birjukov) – Mozík, Golovkov, A. Semjonov (C), Burström, S. Romanov, Pautov, Voronkov, P. Lukin – A. Nikulin, Afinogenov (A), Makejev – Kopejkin (A), D. Sjomin, Pankov – Horák, Vyglazov, Švec-Rogovoj – Kulagin, Rissanen, Moisejev.

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Lazarev, Savenkov

    Diváci: 6 650
    thejrc.org