Kladno – Třemošná 8:2 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:0 (kon.)
Vítkovice – HK MD Šumperk 4:3 (kon.) | Letňany – Č. Budějovice 2:8 (kon.) | PZ Kladno – Sparta 3:6 (kon.)
Poruba – Třinec 0:6 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 1:7 (kon.) | Warriors Brno – Zlín 2:6 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 6:9 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (2:2, 0:3, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 14.10.2017, 12:00 • SD Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    57:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl tří branek! MICHAEL PROKEŠ se dostal zcela osamocen ke střele těsně před J. Němečkem a jeho následný střelecký pokus rozvlnil síť za slávistickým brankářem. Asistence: Stanislav Vrhel a Michal Gut.
     
    45:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují své vedení už na čtyři branky! Jakub Hofmann vyslal na branku střelu z levého kruhu, do které ještě před Šatným strčil svou hůl PATRIK MARTINEC a kotouč tak ztečoval do sítě. Šatný neměl proti této tečované střele žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Jakub Hofmann.
     
    33:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 5:3! TOMÁŠ LABUZÍK se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu za branku soupeře, kde následně poslal kotouč před chomutovskou branku, a tam si nechtíc vstřelil vlastní gól Tadeáš Svoboda. Asistence: Bez asistence.
     
    24:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Labuzík se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až ke střele z pravého kruhu, kterou trefil tyč Šatného branky, od které se kotouč odrazil přímo na hůl PATRIKA MARTINCE, a ten už následně neměl problém vsítit branku. Asistence: Tomáš Labuzík.
     
    20:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! DOMINIK MORAVEC se dostal ke střele z vrcholu levého kruhu a jeho přesně mířený pokus pod horní tyčku skončil za bezmocným Šatným. Asistence: Jakub Hofmann.
     
    18:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté opět srovnávají stav utkání! TOMÁŠ LABUZÍK skvěle vybojoval kotouč v útočném pásmu a následnou střelou k levé tyči překonal Šatného. Ten proti jeho střele neměl šanci zasáhnout. Asistence: Bez asistence.
     
    15:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí taktéž využívají přesilovou hru a opět vedou! MARCEL ŠTEFANČÍK napřáhl ke střele od modré, která skončila až za zády J. Němečka. Asistence: Stanislav Vrhel.
     
    14:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! Tomáš Labuzík našel skvělou křižnou přihrávkou v pravém kruhu úplně volného PATRIKA MARTINCE, který následnou střelou z první trefil prostor u Šatného levé tyče! Asistence: Tomáš Labuzík a Dominik Moravec.
     
    10:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Ondřej Čech vyslal na branku střílenou přihrávku z vrcholu levého kruhu, kterou těsně před J. Němečkem šikovně tečoval do pravého horního růžku branky JAN URYCH. Asistence: Ondřej Čech.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 11. Urych (Čech), 16. Štefančík (Vrhel), 58. Prokeš (Vrhel, Gut) – 15. Martinec (Labuzík, Moravec), 19. Labuzík, 21. Moravec (Hofmann), 25. Martinec (Labuzík), 34. Labuzík, 46. Martinec (Hofmann)


    Piráti Chomutov: Šatný (Šilhan) – Petrásek (C), Holec, Pöschl, Vaněk, Matějka, Kovár, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Kulich, Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel
    HC Slavia Praha: J. Němeček (Pittr) – Moravec, Srdínko, D. Němeček, Vymětal, Topol, Čapka, Palát, Kučera – J. Svoboda, Černý, Sarkisjanc, Martinec (C), Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Rulc, Jágr

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Lichtenberk
    thejrc.org