Motor ČB – Přerov 3:0 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:2 (po pr.) | Kadaň – K. Vary 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:5 (po s.n.) | Slavia – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Havířov – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Vsetín – Třebíč 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 14.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Kucharczyk však při přechodu do útočného pásma ztratil puk, který zachytil ONDŘEJ MALEC a ze středního pásma jej poslal do odkryté branky Vsetína. Bez asistence.
     
    59:04
    Horčička míří na střídačku, Vsetín bude hrát v šesti.
     
    55:09
    Třebíčští se po vhazování hnali do přečíslení dva na jednoho, konkrétně Vodný s Kuskem, prvně jmenovaný si však kotouč připravil ke střele, která se od horní tyče odráží do ochranné sítě!
     
    52:37
    Dnešní utkání sleduje 2708 diváků.
     
    50:16
    Vsetín má nyní ideální příležitost srovnat, dvě minuty za krosček pro Havránka.
     
    48:03
    Frolo nyní poslal dlouhý pas na Šilhavého, ten kotouč prostrčil na Ostrčila, jenž se na Jekela řítil osamocen, ale ani vsetínskému obránci se nepodařilo dobře chytajícího brankáře prostřelit!
     
    41:22
    Wasserbauer nyní dobruslil nahozený kotouč a zadovkou jej poslal Dolníčkovi, jenž byl před Horčičkou zcela sám, zkušený matador zvolil střelu z první, ale Horčička vytáhl svou lapačku, kterou znemožnil Třebíčí odskočit do dvoubrankového náskoku!
     
    38:40
    A těch trestů bude víc, rozhodčí se rozhodli vyloučit i Kucharczyka na dvě minuty za hrubost a Spurného, jenž k trestu za hrubost fasuje ještě další menší trest za stejné provinění, kterým rozpoutal potyčky před Jekelem. Vsetín tak čeká početní výhoda 4 na 3 a po vypršení trestu Hrušky téměř minutová dvojnásobná početní výhoda.
     
    38:40
    Utkání se vyostřuje, další pěstní potyčka, ve které úřadovali vsetínský Markovič a třebíčský Půža, oba borci putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    37:56
    Počet hráčů na ledě se srovná, Dolníček nyní trochu zbytečně mimo hru fauloval a rozhodčí si jeho nedovoleného počínání všimli. Třebíčský kapitán putuje na trestnou lavici za hrubost.
     
    36:59
    Třebíč si zahraje v početní výhodě, Hruška fasuje dvě minuty za hákování, bude se hrát klasická přesilovka 5 na 4.
     
    36:31
    Při přerušení hry se před Jekelem strhla pěstní potyčka mezi vsetínským Vítkem a Vágnerem oba hráči nafasovali menší tresty za hrubost.
     
    31:50
    Hru v početní výhodě si tentokrát vyzkouší Bíle hvězdy, dvě minuty za podražení pro vsetínského Frola.
     
    29:06
    Vsetín bude mít ideální příležitost ke srovnání skóre, brankář Jekel si nepohlídal svou hůl a podrazil Vítka, inkasuje za to dvě minuty. Trest odsedí za třebíčského brankáře Paták.
     
    24:29
    Vsetínští ve stejném čase sahají ke změně v brankovišti, Jaroslava Pavelku nahradil Luboš Horčička.
     
    24:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre utkání! Znovu z nenápadné akce, nicméně RADIM ZOHORNA to udělal výborně, z levého křídla se vydal vstříc vsetínské brance, vyhnul se bránícímu hráči a a zavěsil do pravého růžku Pavelkovy brány. Asistence: Václav Čejka, Jan Wasserbauer.
     
    22:17
    Z protiútoku se Šenkeříkovi podařilo vyslat do samostatného úniku Finsterleho, ten to na Jekla zkoušel mezi nohy, ale třebíčský brankář jeho úmysly dokonale přečetl a podržel svůj tým!
     
    17:44
    Slováček nejprve přihrával Vávrovi zpoza branky, kde se však druhému jmenovanému nepodařilo kotouč ideálně trefit, hned na to se Slováček dostal do útočného pásma znovu, zkoušel zavěsit k tyči, Jekel však vyrazil a do tutové dorážky se dostal Vávra, trefil však přemisťujícího se Jekela!
     
    14:52
    První vyloučení dnešního utkání, s bráněním vsetínského Slováčka to přehnal Wasserbauer a inkasuje menší trest za držení.
     
    07:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Na Lapači je srovnáno. Individuální akcí se prezentoval VÁCLAV PŮŽA, jeho první střela byla zblokována vsetínským obráncem, třebíčský obránce však odražený kotouč zachytil a bekhendovou střelou k tyči prostřelil Pavelku. Asistence: Michal Vodný, Lukáš Spurný.
     
    05:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají do vedení! Ostrčil nahazoval kotouč od modré čáry, před Jekelem byla skrumáž hráčů, ve které se nejlépe zorientoval JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Radim Ostrčil.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Karafiát (Ostrčil) – 8. Půža (Vodný, Spurný), 25. R. Zohorna (Čejka, T. Havránek), 60. Malec


    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Žák, Dundáček, Teper, Šenkeřík – Markovič, Hruška, Březina – Slováček, Vávra, Podešva – Jonák, Kucharczyk, Finsterle – Vítek, Šilhavý, Karafiát.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Čejka, Hort, Půža, Spurný – Jan Wasserbauer, Dolníček, R. Erat – R. Zohorna, T. Havránek, Horký – Vodný, Kusko, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Přikryl, Luczków – Wesley, Zedník.

    Diváci: 2708
    bahis siteleri