Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 14:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 4:8 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:5 (po pr.) | Klatovy – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Most – Sokolov 4:1 (kon.) | David Servis – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | Tábor – Kolín 2:3 (po pr.)
Kobra – Bílina 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 6:4 (kon.)
Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
14:3 (3:1, 7:1, 4:1)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 14.10.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ještě jedna čárka jest připsána na lístek domácímu mužstvu. Po rychlém přenesení hry a šikovném pasu Lukáše Endála se dostal k zakončení na brankovišti DAVID KOZLÍK, který ukázal šikovné ruce a přesnou ranou do prázdné branky ještě více zdecimoval Romana Šoustala v pelhřimovské kleci. Jemu jeho spoluhráči nedopřáli klidnému spaní. Asistence: Lukáš Endál a Luboš Voříšek.
     
    52:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zde už snad ani není o čem psát. Domácí tým přidává do branky Pelhřimova třináctý zásah. Petr Kuchta najížděl po levém křídle a svou cestičku k brance zakončil i střelou. Tu Šoustal neudržel a vleže pak jen sledoval, jak si gólovou radost ze snadné dorážky užívá TOMÁŠ LUDVÍK. Asistence: Petr Kuchta a Tomáš Semrád.
     
    48:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tady hattrick, přátelé! Bruslaři dobře zabojovali při hře čtyři na čtyři u levého mantinelu a vybojovali puk. Hrací předmět se poté bleskově stěhoval křižným směrníkem od Jiřího Vašíčka na hokejku LUBOŠE VOŘÍŠKA, který stál osamocen na pravém rohu brankoviště a chladnokrevně zakončil. Asistence: Jiří Vašíček a Jan Milfait.
     
    47:11
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    V Kotlině jest sníženo. Jedná se ovšem pouze o kosmetickou korekci skóre. Petr Votápek si udělal prostor a našel na prvém kruhu MARTINA VYSLOUŽILA. Čeněk Novák proti němu vyjel z branky, ale pelhřimovský hráč stihl procpat kotouč pod jeho tělem do sítě. Asistence: Tomáš Plachý.
     
    41:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod pokračuje v gólovém představení. Luboš Voříšek nabil kotouč JANU MILFAITOVI, který povedenou střelou našel mezeru v postoji Romana Šoustala. Jedenáctý kotouč loví pelhřimovský gólman ze své sítě. S tímto "výlovním výkonem" by se mohl měřit s leckterým rybářem. Asistence: Luboš Voříšek a David Vala.
     
    39:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině padla potupná desítka. Inu, sedm branek za jednu třetinu je na jednoho muže vážně dost. Popravdě řečeno, je mi líto Romana Šoustala, kterého obrana znovu nechala na holičkách. Po bryskně vyražené střele Petra Kuchty se dostal k dorážce FILIP BENEŠ, jenž z bezprostřední blízkosti dokonal nepopulární "dvoucifru". Asistence: Petr Kuchta a David Vala.
     
    38:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to domácímu střelci vyšlo. JAN MILFAIT si najel z pravého křídla, zakvedlal s kotoučem a tvrdou ranou mezi Šoustalovy betony podtrhuje pelhřimovskou mizerii ze druhé části.
     
    35:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Totální rozklad pelhřimovského sebevědomí. Mezi kruhy dostal nabito Martin Kříž, který řádně protáhl Romana Šoustala. K odraženému kotouči se dostal PATRIK PŘIDAL, který nedbaje na bouřící ochozy a očekávání fanoušků napálil bez okolků touš za záda marně se natahujícího smolaře dnešního večera. Asistence: Martin Kříž a David Kozlík.
     
    26:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A gólový apetit domácího mužstva neutuchá! Roman Šoustal posedmé loví kotouč ze své sítě. Jakub Šuhaj prostrčil touš na Jana Milfaita, který v jízdě na úrovni kruhů našel najíždějícího LUBOŠE VOŘÍŠKA, který přesnou střelou zapsal svůj druhý dnešní zářez na pažbu. Asistence: Jan Milfait a Jakub Šuhaj.
     
    26:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako na kolotoči si nyní musí připadat pelhřimovský brankář. Po výborné práci kapitána Havlíčkova Brodu Miroslava Třetiny na levém mantinelu se nakonec dostal na kruhu ke střele LUKÁŠ ENDÁL, který naprosto milimetrovou střelou prostřelil Šoustala nad rameno. Asistence: Miroslav Třetina a Patrik Přidal.
     
    25:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Lední medvědi se ani nestihli pořádně oklepat a znovu inkasují! David Kozlík vyhrál buly na modrou čáru přímo na hůl MARTINA KŘÍŽE, který zavřel oči a tvrdou dělovkou na tyč nedal nic nevidícímu brankáři Pelhřimova žádnou šanci! Asistence: David Kozlík a Patrik Přidal.
     
    25:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ekipa z Havlíčkova Brodu si bere zpět své vedení z úvodní dvacetiminutovky. Po výborné práci na obranné modré čáře se chopili svěřenci Václava Adama kotouče a po perfektním pasu od Milfaita za obranu se dostal do samostatného nájezdu LUBOŠ VOŘÍŠEK, který se s ničím nerozpakoval a tvrdo ranou propálil Šoustala mezi betony. Asistence: Jan Milfait a David Vala.
     
    21:26
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Hned zkraje druhé třetiny se Lední medvědi prosazují a snižují na rozdíl jednoho gólu. Domácí muž s maskou se nyní musí řádně červenat, jelikož MARTIN HADRAVA vybojoval kotouč, vypálil po ledě z levého kruhu a touš prošel opětně Novákovi mezi betony. Bez asistence.
     
    18:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod znovu odskakuje na dvoubrankový rozdíl. V útočném písmu vyhrál vhazování kapitán Třetina. Touš na modré přebral důrazný bek Jiří Vašíček, jehož střela byla zblokovaná. Mezi kruhy ovšem sáhl po hozené rukavici MIROSLAV TŘETINA, který bleskovou rankou pokořil maskovaného muže Ledních medvědů. Asistence: Jiří Vašíček.
     
    14:58
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Lední Medvědi snižují v Kotlině stav zápasu. Liknavost domácí obrany dovolila Tomáši Mejzlíkovi, který se těší velké oblibě fanynek, vybojovat v rohu pásma kotouč. Tento bývalý kapitán jihlavské mládeže pak předložil puk do oblasti brankoviště na hůl MARTINA HADRAVY, který pak milimetrovou střelou našel skulinku mezi Novákovými betony. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    07:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vy nás ale zásobujete, pane Karfík! Bruslaři za zhruba dvacet vteřin navyšují svůj náskok. Po dobrém forčekingu se dostal ke kotouči Luboš Voříšek, který jej poslal na hokejku Jana Milfaita. Brodský štírek pak vyzval ke skórování JAKUBA ŠUHAJE, který z otočky vymetl veškeré nečistoty z levého horního rohu Šoustalovy branky. Asistence: Jan Milfait a Luboš Voříšek.
     
    07:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesně s návratem prvního potrestaného na led se domácí ekipa poprvé raduje z gólového úspěchu. Jan Milfait vybojoval kotouč v rohu pásma a poslal jej na střed Tomáši Semrádovi. Ten se svým pokusem ještě neuspěl, ale ze vzduchu sklepl touš do sítě LUKÁŠ ENDÁL. Pelhřimov tak alespoň nepokračuje v oslabení. Asistence: Tomáš Semrád a Jan Milfait.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Endál (T. Semrád, Milfait), 8. Šuhaj (Milfait, Voříšek), 19. Třetina (Vašíček), 26. Voříšek (Milfait, Vala), 26. Kříž (Kozlík, Přidal), 27. Endál (Třetina, Přidal), 27. Voříšek (Milfait, Šuhaj), 36. Přidal (Kříž, Kozlík), 39. Milfait (TS), 40. Beneš (Kuchta, Vala), 42. Milfait (Voříšek, Vala), 49. Voříšek (Vašíček, Milfait), 53. Ludvík (Kuchta, T. Semrád), 59. Kozlík (Endál, Voříšek) – 15. Martin Hadrava (Mejzlík), 22. Martin Hadrava, 48. Vysloužil (Plachý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Da. Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, M. Semrád – Endál, Třetina "C", Přidal, Šuhaj, Milfait "A", Voříšek, Kozlík, Michálek, Kuchta, Ludvík, Beneš.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Šoustal (Stibal) – F. Kasalý, Kohút, Hájek, Srdínko, Port, Kubát "C", Kalenda, Rudy – Do. Marek, Oščádal, Plachý "A", Kopic, Vysloužil, Kaminsky, Votápek, Šulák, Martin Hadrava, Mejzlík.
    Trenér: Jan Dvořák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 706
    thejrc.org