Györ – Chrudim 6:4 (kon.) | Barcelona – Luparense C/5 3:3 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
6:4 (1:2)
FK Chrudim
Sobota 14.10.2017, 18:00 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    37:25
    Další chybka a mohl z toho být sedmý gól, Max ale jako náhradní brankář skvělým zákrokem zachránil naději!
     
    36:11
    Györ právě vstřelil branku!
    Chrudimští dnes inkasují další zbytečnou branku a jejich naděje na postup pomalu pohasínají. Špatnou přihrávku Davida Drozda z rohového kopu usměrnil od půlky do branky ÁLEX – 6:4!
     
    34:48
    Rešetár dostal míč před branku, ale na zadní tyči promáchl!
     
    32:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Český mistr ještě žije a velmi rychle se mu daří využít power-play! Koudelka posunul balon na MATĚJE SLOVÁČKA, který z voleje z ostrého úhlu snížil na rozdíl jediné branky – 5:4!
     
    32:00
    Chrudim na nic nečeká a osm minut před koncem bude hrát bez brankáře!
     
    31:45
    Györ právě vstřelil branku!
    A dlouho to netrvalo, Maďaři využívají přesilovou hru a odskakují Chrudimi na dvoubrankový rozdíl! FÁBIO AGUIAR napravil neproměněnou penaltou a hlavou na brankové čáře dokončil kombinaci Györu – 5:3!
     
    31:22
    Fábio Aguiar neproměňuje penaltu, chrudimskou branku přestřelil!
     
    31:22
    Tak to je velká nepříjemnost pro chrudimské barvy! Rychlá akce Chrudimi končí faulem Romana Mareše v pokutovém území, červenou kartou pro chrudimského hráče a penaltou pro Györ!
     
    30:36
    Lukáš Rešetár se objevil sám před Tóthem, ani nadvakrát za něj ale míč neprocpal!
     
    29:38
    Györ právě vstřelil branku!
    Maďarský mistr otáčí utkání ve svůj prospěch! Chrudimští předvedli další fatální chybu při rozehrávce, když Koudelka namazal GERARDOVI, který si již před Litviněnkem nadvakrát věděl rady – 4:3!
     
    29:25
    Rychlou akci Györu zastavuje faulem za cenu žluté karty Matěj Slováček.
     
    26:04
    Györ právě vstřelil branku!
    Dnes to bude v italské Padově ještě velké drama! Maďarský celek vyrovnává na 3:3, rohový kop Dávida skončil na noze ÁLEXE, který ranou z voleje propálil vše před sebou! Litviněnko si sice na míč sáhl, mimo tři tyče ho ale vytáhnout nedokázal – 3:3!
     
    23:49
    Rázem to mohlo být o dvě branky! Hrubici v rozehrávce Györu chtěl potrestat David Drozd, který si v samostatném úniku pohrál s Tóthem a následně zakončoval do prázdné branky! Z ničeho nic se ale na brankové čáře zjevil jeden z vracejících se hráčů Györu a Drozdovo zakončení vykopl z brankové čáry mimo!
     
    22:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští si berou vedení zpět na svoji stranu naprosto neuvěřitelným gólem! Max prostrčil míč na LUKÁŠE REŠETÁRA, který v samostatném úniku napálil míč do ramena brankáře! Ten se odrazil až ke střeše haly a pak dopadl přímo na záda dezorientovaného brankáře, od kterých se odrazil do sítě – 2:3!
     
    21:12
    Györ právě vstřelil branku!
    Začátek druhé půle ERA-PACKu rozhodně nevychází podle představ a my startujeme od nuly! Na levé straně zůstal naprosto nepokrytý FÁBIO AGUIAR, který si již věděl rady a poslal míč do horní poloviny branky Chrudimi – 2:2!
     
    20:43
    Hodně zbytečných chyb se nyní nakupilo v obraně Chrudimi, do velké šance se tak dostal Gonzalez, který ale pouze vyprášil rukavice Dmitrije Litviněnka!
     
    18:49
    Györ to sehrál fantasticky a Chrudim může děkovat Litviněnkovi! Vzdušná kombinace se zakončením z voleje přineslo skvělý zákrok přesouvajícího se chrudimského brankáře, stav se tedy nemění!
     
    15:51
    Z hodně nenápadné akce vyplynulo zakončení Álexe, které se zastavilo na levé tyči Litviněnkovy branky!
     
    15:02
    Györ to zkusil sympaticky, ale neuspěl. Ádám Vas dostává za nafilmovaný pád žlutou kartu.
     
    14:37
    A chvíli na to přichází i pátý faul Chrudimi v podání Davida Drozda, lavička ERA-PACKu se hodně zlobí!
     
    14:08
    Rozhodčímu se zřejmě nyní nelíbilo postavení na střídačce náhradního brankáře Jakuba Žďánského, který od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    12:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V Itálii propuká další česká radost! MAX dostal přihrávku z rohového kopu přímo na nohu, pravačkou se opřel do střely a propálil Tótha mezi nohama. Asistencei si u gólu připsal Tomáš Koudelka. Chrudim obrací stav – 1:2!
     
    10:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Skvělou práci nyní odvedl LUKÁŠ REŠETÁR, který se ukázkově uvolnil na levé straně, udělal dva rychlé kroky a přesnou ranou k tyči prostřelil Tótha – 1:1!
     
    09:32
    Pro změnu měl velkou šanci Györ, Álex se skvěle uvolnil a prudkou ranou vystrašil chrudimské příznivce! Ve vzduchu se ale objevil Dmitrij Litviněnko, který skvělým zákrokem zabránil druhé pohromě.
     
    08:55
    Chrudim začíná stupňovat svůj tlak a nyní byla blízko vyrovnání! Střelu Pavla Drozda po zemi vyrazil Tóth jen k Matějovi Slováčkovi, který následně pálil do tyče maďarské branky!
     
    08:41
    A o minutu později byl v podobné pozici i Pavel Drozd, tentokrát ale na střílený pas na zadní tyči jen o kousek nedosáhl! To byla velmi zajímavá akce ERA-PACKu!
     
    07:41
    Skvělá přihrávka Maxe směrem dopředu hledala na zadní tyči nabíhajícího Davida Drozda, který ve skluzu jen o kousek minul vzdálenější tyčku Tóthovy klece!
     
    03:52
    Györ právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné! Chrudimští si vůbec neporadili s rozehrávkou autu před vlastní brankou, Litviněnkova nepřesná přihrávka našla nohu JUANRY, který z otočky následně prostřelil chrudimského gólmana – 1:0!
     
    03:00
    Álex nyní prostřelil chrudimského brankáře Litviněnka, branka ale nemůže být uznána! Španělský hráč ve službch Györu si totiž očividně při zpracování pomohl rukou! Skóre tak zůstává beze změny.

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Juanra, 22. Fábio Aguiar (Álex), 27. Álex (Dávid), 30. Gonzalez Martinez, 32. Fábio Aguiar (Dávid), 37. Álex – 11. Rešetár, 13. Max (Koudelka), 23. Rešetár, 33. Slováček (Koudelka)

    Karty:   16. Vás (GYO) – 15. Žďánský (CHR), 30. Slováček (CHR)   32. R. Mareš (CHR)


    ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Kicso) – Fábio Aquair, Álex, Juanra (C), Dávid – Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Köfalvï
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Max, Doša, R. Mareš, Rešetár (C) – Hrubý, , M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Slováček , Sorokin

    Rozhodčí: Zahovič (Slovinsko), Rakuckij (Bělorusko) – Fatkulins (Litva)
    thejrc.org