Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
New Jersey Devils
Neděle 15.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Kevin SHATTENKIRK - 2:3
     
    59:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    KEVIN SHATTENKIRK po zpětné přihrávce J.T. Millera podél hrazení napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke střele zápěstím, která nad lapačkou Keitha Kinkaida zamířila do předního pravého horního rohu brány! Avizovaná naděje je tu, Rangers prohrávají těsně před koncem zápasu s Devils o gól. Asistence: J. T. Miller.
     
    59:00
    Damon Severson zablokoval střelu Rangers a poté mířil přes celou ledovou plochu do prázdné brány, kterou o vlásek minul! Puk zamířil těsně vedle levé tyče a minutu před koncem se pískalo zakázané uvolnění. Vykřesají Rangers naději?.
     
    58:18
    Adam Henrique mohl uklízet puk do prázdné brány, jenže ji ze středního pásma těsně minul!
     
    56:56
    Keith Kinkaid ukryl nahození Rangers v lapačce, zatímco Ondřej Pavelec zamířil na střídačku!
     
    55:36
    Brady Skjei po vyhraném vhazování a zakázaném uvolnění Devils přihrávkou z ostrého úhlu hledal před bránou Jespera Fasta, který bez přípravy pálil po ledě k pravé tyči, Keith Kinkaid ale skvěle zasáhl levým betonem! Snaha Rangers je marná.
     
    54:03
    Jesper Bratt zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma a v kruhu pro vhazování předvedl parádní stahovačku, po které přišla tečovaná střela zápěstím končící vedle vzdálenější levé tyče. Pěkná individuální akce.
     
    51:26
    J. T. Miller nádhernou kolmou přihrávkou od střídaček poslal do samostatného úniku Ricka Nashe, který zamíchal s pukem a poté vypálil nad! To byla obrovská šance. Útočník Rangers poté mohl složit reparát, jeho střela zápěstím z levého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do náruče klečícího brankáře Keitha Kinkaida.
     
    Ondřeje Pavelce dělí pouhé dva zákroky od jubilejního 10000. zákroku. V historii NHL tohoto milníku dosáhl pouze jeden brankář, kterým byl samozřejmě Dominik Hašek.
     
    48:08
    Ben Lovejoy měl také podíl na tom, že Rangers po rychlé akci nesnížili, a dostal dvě minuty za hákování.
     
    42:28
    Brendan Smith dostal dvě minuty za krosček poté, co fauloval v rohu obranného pásma svého týmu. Další přesilová hra pro Devils a další příležitost navýšit vedení.
    41:00 Drew STAFFORD - 1:3
     
    41:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Will Butcher je k nezastavení! Obránce Devils středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a těsně za modrou čárou rychle zabrzdil. Následovala diagonální kolmá přihrávka na rozjetého DREWA STAFFORDA, který si sjel před bránu a po fantastické stahovačce na vzdálenější levé tyči bekhendem zvedl puk nad pravý beton bezmocného brankáře Ondřeje Pavelce! Devils využili přesilovou hru a vedou již 3:1. Asistence: Will Butcher a Nico Hischier.
     
    40:40
    Nico Hischier byl během své příležitosti fauloval a Anthony DeAngelo dostal dvě minuty za krosček. Přesilová hra 4 na 3 pro New Jersey Devils!
     
    Kyle Palmieri po ukončení druhé třetiny sekl v blízkosti pravé tyče za bránou Chrise Kreidera, což vyvolalo opět obrovské vášně a skupinka hráčů se od sebe nechtěla dlouho oddělit!
     
    40:00
    Chris Kreider dostal dvě minuty za hrubost, zatímco Kyle Palmieri stejně vysoký trest za zbytečné seknutí.
     
    38:34
    Ondřej Pavelec během přesilové hry Devils předvedl dva zákroky, z nichž druhý byl fantastický!
     
    36:59
    Frustrovaný Rick Nash před boxem časoměřičů fauloval loktem jednoho z hráčů Devils a strhla se velká mela. Kromě dvouminutového trestu pro úvodního střelce zápasu se nevylučovalo.
    36:41 Miles WOOD - 1:2
     
    36:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Ben Lovejoy zachytil na pravém křídle puk odražený od hrazení a okamžitě ho napálil před bránu, kde ho mezi kruhy pro vhazování MILES WOOD krásně sklepl holí k pravé tyči! Kotouč mířil do protipohybu Ondřeje Pavelce, který nedokázal levým betonem zabránit v obratu Devils. Asistence: Ben Lovejoy a Will Butcher.
     
    32:41
    Po další zpětné přihrávce pálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování nebezpečně sám Brian Gibbons, jehož střelu Ondřej Pavelec na přední tyči zřejmě s pomocí brankové konstrukce dokázal zkrotit! Možná, že to ale byla jeho hůl, která během zákroku rozezvučela tyč brány.
    30:21 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    30:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils na pravé straně útočného pásma zachytili rozehrávku Rangers a Brian Gibbons nádhernou bekhendovou přihrávkou naslepo z rohu ledové plochy našel na bližší tyči najíždějícího ADAMA HENRIQUEA, který parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! V New Yorku je vyrovnáno! Asistence: Brian Gibbons.
     
    27:55
    Jesper Bratt se mezi kruhy pro vhazování dostával do šance a David Desharnais ho zezadu sekl přes ruce. Následoval zákrok Ondřeje Pavelce a druhá přesilová pro Devils.
    25:31 Rick NASH - 1:0
     
    25:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    David Desharnais si krásně vybruslil zpoza brány a zpětnou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči RICKA NASHE, který puk bez problému zasunul z blízkosti vedle pravého betonu zbytečně se přesouvajícího se Keitha Kinkaida – 1:0! Asistence: David Desharnais.
    25:17 Neskutečné! Keith Kinkaid zabránil vleže jistému gólu!
     
    25:17
    Kevin Shattenkirk na pravém křídle práskl od modré čáry do puku s příklepem a Keith Kinkaid na přední tyči nedokázal puk udržet, čehož mohl využít jeden z dorážejících hráčů Rangers, který si rychle hodil puk z bekhendu na forhend a po ledě ho posílal do brány, jenže Keith Kinkaid vleže fantasticky dokázal zasáhnout levou rukou a nakonec ukrýt kotouč pod sebou! Paráda!
     
    13:18
    Pavel Zacha v pravém rohu útočného pásma přišel o puk a poté zezadu sekl přes ruce rozehrávajícího hráče Rangers, kteří si zahrají druhou přesilovou hru.
    10:36 Keith Kinkaid pravým betonem vychytal Ricka Nashe!
     
    10:36
    Rick Nash po rychlém otočení hry a přihrávce přes šířku útočného pásma v pravém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy s příklepem a Keith Kinkaid měl co dělat, aby puk pravým betonem vyrazil! Další skvělá příležitost Rangers.
     
    08:20
    Devils vyhodili puk na zakázané uvolnění a na pravé straně vypálil od modré čáry ihned po vhazování Anthony DeAngelo, s jehož střelou měl na přední tyči Keith Kinkaid obrovské problémy, nakonec ji ale vytěsnil mimo!
     
    05:02
    Rick Nash byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a také New Jersey Devils si vyzkouší přesilovou hru.
    Keith Kinkaid fantastickým zákrokem vychytal Jespera Fasta!
     
    03:10
    Brady Skjei si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou zpětnou přihrávku od Jespera Fastera zpoza brány a bez přípravy pálil do zdánlivě odkryté sítě, jenže Keith Kinkaid se stačil přesunout a puk zřejmě levým betonem vyrazit!
     
    00:43
    Damon Severson během úvodní šance Rangers fauloval a dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra pro domácí tým.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Rick Nash (Desharnais), 60. Shattenkirk (J. T. Miller) – 31. Henrique (Gibbons), 37. Wood (Lovejoy, Butcher), 41. Stafford (Butcher, Hischier)


    New York Rangers: Pavelec (H. Lundqvist) – McDonagh (C), Holden, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A), Shattenkirk, DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), K. Hayes, Zuccarello – Vesey, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Palmieri (A) – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt (A), Henrique, J. Hayes – Wood, Coleman, Gibbons. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Eric Furlatt. Čároví rozhodčí: Brian Murphy, Matt MacPherson

    Diváci: 18006
    thejrc.org