Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
8:2 (2:1, 3:1, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 15.10.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:23 Claude GIROUX - 8:2
     
    55:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Grubauer nejprve vyrazil střelu pravého beka domácích od modré čáry. Poté si ovšem odražený kotouč našel před Beaglem CLAUDE GIROUX v době, kdy byl již s pukem v pravém kruhu, tak poslal kotouč do pravého horního rohu hostující branky. Asistence: Brandon Manning, Shayne Gostisbehere.
     
    51:33
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Radko Gudas – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., hrubost).
    49:45 Sean COUTURIER - 7:2
     
    49:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tlak Flyers a další gól. Na pravé straně zůstal schovaný SEAN COUTURIER, načež silou vůle procpal kolem levého betonu Grubauera a přes bránícího Boweyho puk za brankovou čáru. Orlov byl již s kotoučem v brance. Sudí gól původně neuznali, ale video je přesvědčilo o chybě.
    48:28 Scott LAUGHTON - 6:2
     
    48:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Provorov odvedl vynikajcíí práci na levé straně, poté nabral dobrou rychlost ve středu hřiště. Z toho těžil SCOTT LAUGHTON, jenž z pravého kruhu vymetl levý horní roh hostující branky. Grubauer bez šance. Asistence: Ivan Provorov.
    37:05 Valtteri FILPPULA - 5:2
     
    37:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Weal odvedl perfektní práci na levém křídle, nejprve si obhodil protihráče. Poté mu puk vrátil Simmonds bekhendem. Načež se Weal lehce zbavil Nesse a z brankové čáry nahrál pod sebe na střed. VALTTERI FILPPULA zakončoval hokejkou na levou stranu z osy hřiště zblízka do levého horního rohu hostující branky. Asistence: Jordan Weal, Wayne, Simonds.
    30:45 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:2
     
    30:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná přihrávka jednoho z hostujících hráčů křížem do druhé vlny. Jeden z hráčů Flyers ještě zkusil rybičku, ale Elliott bez šance proti rozjetému NICKLASI BACKSTROMÖVI, který zakončil k levé tyči. Asistence: T. J. Oshie, Brooks Orpik.
    30:32 Claude GIROUX - 4:1
     
    30:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Couturier prostě jen tak plácl do puku z levého kruhu a na ose hřiště usměrnil puk do prázdné branky CLAUDE GIROUX, obrana Boweyho a Orlova jako kdyby neexistovala. Asistence: Sean Couturier, Jakub Voráček.
    23:15 Wayne SIMMONDS - 3:1
     
    23:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček vykoupal na levém křídle Boewyho, ten ztratil hokejku. Český hráč nakonec přiťukl puk WAYNU SIMMONDSOVI a ten z pravého křídla si sjel pro snadnou trefu k bližší tyči. Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostishebere.
     
    22:42
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (John Carlson – 2 min., sekání).
    18:58 Scott LAUGHTON - 2:1
     
    18:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Carlsona na pozici pravého beka na vlastní modré čáře. Grubauer poté musel vyjet proti SCOTTU LAUGHTONOVI ze svého pohledu křížem na pravou stranu. Laughton si ovšem obhodil brankáře Caps a snadno bekhendem zakončil do zcela prázdné branky soupeře. Washington inkasuje v oslabení... Bez asistence.
     
    17:05
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    16:06
    Carlson (Washigton) víceméně musel faulovat Voráčka z osy hřiště, protože český hráč byl jinak zakončoval bekhendem do protipohybu vykoupaného Grubauera. Dvě minuty za sekání pro hostujícího beka.
     
    09:59
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Brandon Manning – 2 min., sekání).
    09:25 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    09:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Carlson nahazoval z pozice pravého beka. Poté Kuzněcov poslal puk z pravé strany bekhendem na střed na hranici brankoviště a puk (zřejmě) mezi nohama Elliotta dopravil do sítě JAKUB VRÁNA. Asistence: Jevgenij, Kuzněcov, John Carlson.
    07:18 Sean COUTURIER - 1:0
     
    07:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nejprve se Kuzněcov na levém křídle nedostal přes jednoho z domácích hráčů. A tak si vzal puk Voráček, z pravého kruhu nahrál na střed. SEAN COUTURIER nejprve trefil levý beton Graubauera, ale poté silou vůle dorazil před Vránou puk do sítě. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 8. Couturier (Voráček, Giroux), 19. Laughton, 24. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 31. Giroux (Couturier, Voráček), 38. Filppula (Weal, Simmonds), 49. Laughton (Provorov), 50. Couturier, 56. Giroux (Manning, Gostisbehere) – 10. J. Vrána (Kuzněcov, Carlson), 31. Bäckström (Oshie, Orpik)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Hägg, Manning, Gudas – Giroux, Couturier, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Weise, Patrick, Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Orlov, Carlson, Orpik, Ness, Djoos, Bowey – Ovečkin, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Bäckström, Oshie – Connolly, Eller, T. Wilson – Chiasson, Beagle, Smith-Pelly.
    ocianews.com