Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:6 (0:2, 0:1, 1:3)
Ottawa Senators
Neděle 15.10.2017, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:03 Adam LARSSON - 1:6
     
    51:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak dnes si Mike Condon vychytanou nulu nepřipíše. Z modré čáry si kousek sjel ADAM LARSSON a tvrdou ranou prostřelil gólmana Ottawy. Asistence: Connor McDavid, Kailer Yamamoto.
    48:34 Kyle TURRIS - 0:6
     
    48:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesto ji využívají... K parádní individuální akci našlápl KYLE TURRIS, přešel přes několik protivníků a švihem propálil bezmocného Brossoita. Demolice Edmontonu pokračuje. Asistence: Mike Condon.
    43:43 Chris WIDEMAN - 0:5
     
    43:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využitá a už je to o pět branek. Po rychlé výměně přihrávek vypálil od modré čáry CHRIS WIDEMAN a jeho projektil se zastavil až v brance. Brossoitovi tak čisté konto moc dlouho nevydrželo. Asistence: Mike Hoffman, Zack Smith.
    41:04 Zack SMITH - 0:4
     
    41:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tohle už pro domácí nevypadá dobře... Ottawa podnikla rychlý výpad po pravé straně, prvotní střela se odrazila od Talbota do dojíždějících hráčů a od ZACKA SMITHE se puk dostal za gólmana Edmontonu. Asistence: Kyle Turris, Mark Stone.
    23:36 Mike HOFFMAN - 0:3
     
    23:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Udeřilo naopak na druhé straně. Po celkem nenápadné akci přišla přihrávka zpoza branky a MIKE HOFFMAN zamířil přesně pod horní tyčku Talbotovy branky – 0:3. Asistence: Kyle Turris, Alexandre Burrows.
    09:31 Derick BRASSARD - 0:2
     
    09:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla opravdu povedená přesilovková kombinace. Po několika rychlých přihrávkách se puk dostal na pravou stranu, odkud z první vypálil DERICK BRASSARD a propálil přemisťujícího se Talbota. Asistence: Mark Stone, Thomas Chabot.
    06:09 Mike HOFFMAN - 0:1
     
    06:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    No vida a rázem je tu gól. Hosté předvedli v pásmu účinný forčekink, podél mantinelu potáhl Pyatt, přihrál před brankoviště, kde si sjížděl MIKE HOFFMAN a ten zblízka sklepl puk za Talbotova záda. Asistence: Tom Pyatt, Dion Phaneuf.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 52. A. Larsson (McDavid, Yamamoto) – 7. Hoffman (Pyatt, Phaneuf), 10. Brassard (Mark Stone, Chabot), 24. Hoffman (Turris, Burrows), 42. Z. Smith (Turris, Mark Stone), 44. Ch. Wideman (Hoffman, Z. Smith), 49. Turris (Condon)


    Edmonton Oilers: Talbot (42. Brossoit) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Nurse, Gryba, Auvitu – Yamamoto, McDavid (C), Maroon – Kassian, Nugent-Hopkins (A), Lucic (A) – Slepyšev, R. Strome, J. Jokinen – Pakarinen, Letestu, Khaira.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Ch. Wideman, Phaneuf (A), Chabot, Borowiecki, Ceci, Claesson, Oduya – Dzingel, Turris (A), Z. Smith – Mark Stone (A), Brassard, B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Burrows, N. Thompson.

    Rozhodčí: Pollock, Schlenker – Wheler, Amell

    Diváci: 18 347
    ocianews.com