Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
New York Islanders
Neděle 15.10.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Cal CLUTTERBUCK - 1:3
     
    58:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Isles vyhráli buly, ke kotouči se dostal CAL CLUTTERBUCK a ze střední třetiny trefuje prázdnou branku soupeře. Asistence: Nikolaj Kuljomin, Casey Cizikas.
    26:27 Brock NELSON - 1:2
     
    26:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! BROCK NELSON dostal zpoza branky přihrávku od Ho-Sanga a poté z mezikruží překonal brankáře Della střelou k pravé tyči. Pro rodáka z Warrodu třetí trefa v tomto ročníku, 2:1 pro Isles! Asistence: Joshua Ho-Sang, Calvin de Haan.
    17:02 Anders LEE - 1:1
     
    17:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! De Haan přihrál doprava na Pelecha a jeho následnou střelu od mantinelu šikovně tečoval před brankou stojící ANDERS LEE. Sedmadvacetiletý útočník tak zaznamenal svou druhou branku v této sezoně, celkově jeho šestaosmdesátá v kariéře, 1:1! Asistence: Adam Pelech, Calvin de Haan.
    04:16 Kevin LABANC - 1:0
     
    04:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskurychle využívají přesilovou hru a ujímají se tak vedení! Střelu Bødkera z levé strany ještě dokázal Greiss vyrazit, následný pokus KEVINA LABANCA z pravého kruhu pro vhazování už ale skončil, byť šťastně po odrazu od brusle bránícího hráče, za zády gólmana Isles. Již třetí gól pro Labanca v této sezoně, 1:0 pro Sharks! Asistence: Mikkel Bødker, Marc-Edouard Vlasic.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 5. Labanc (Bødker, Vlasic) – 18. Lee (Pelech, de Haan), 27. B. Nelson (Ho-Sang, de Haan), 59. Clutterbuck (N. Kuljomin, Cizikas)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Hertl, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Carpenter, Hansen.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Pelech, Hickey, Mayfield – Lee, Tavares (C), Eberle – Ladd (A), Barzal, Jo. Bailey – Chimera (A), B. Nelson, Ho-Sang – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Dave Jackson – Lonnie Cameron, Scott Driscoll

    Diváci: 17 562
    ocianews.com