Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Buffalo Sabres
Neděle 15.10.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Tanner PEARSON - 4:2
     
    59:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, výhru v základní hrací době si dnes odnesou Los Angeles Kings. Domácí zvládli důležité vhazování v obranném pásmu, načež okamžitě vyrazili dopředu. TANNER PEARSON se rozjel proti odkrytému zařízení a od modré čáry bez větších problémů skóroval. Sabres mohou jen litovat pokaženého závěru třetí třetiny. Asistence: Tyler Toffoli, Jeff Carter.
    58:00 Drew DOUGHTY - 3:2
     
    58:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jestli dnes Králům něco funguje, tak to je jednoznačně početní výhoda. Už třetí gól v přesilovce dávají hokejisté Los Angeles, tentokrát na to potřebovali jen několik sekund. Vyhráli vhazování, poslali puk k modré čáře. Tam už čekal připravený obránce DREW DOUGHTY, jenž pořádnou dělovkou propálil Robina Lehnera. Staples Center jásá, oblíbenci domácího publika chvíli před koncem třetí části znovu vedou. Asistence: Alec Martinez, Anže Kopitar.
    49:06 Jack EICHEL - 2:2
     
    49:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže moc dlouho Králům těsné vedení nevydrželo. Sotva skončila komerční přestávka a padl kotouč na led, natlačili se hráči Buffala Sabres před Jonathana Quicka. A to jim neslo ovoce. Nejdůraznější ze všech byl mladý hostující útočník JACK EICHEL. Ten svým prvním pokusem trefil jen připravený Quickův beton, ale následnou dorážkou kotouč uklidil po ledě do klece. Takže tu máme znovu vyrovnané skóre a drama na závěr základní hrací doby. Asistence: Evander Kane, Jason Pominville.
    47:09 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    47:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům se dnes v přesilových hrách daří a tady je další důkaz. Krásná souhra v početní výhodě končí gólem TYLERA TOFFOLIHO, jenž dostal od levého mantinelu nabídku na kruh. Na nic nečekal, podíval se, kam bude střílet a okamžitě zakončil do horní poloviny svatyně. Je dost možné, že toho Robin Lehner moc neviděl. Toffoli měl dnes několik dobrých možností, ale skóruje až nyní. Los Angeles Kings tedy otáčejí vývoj zápasu na svou stranu a Sabres mají co dělat. Asistence: Jake Muzzin, Oscar Fantenberg.
    27:42 Dustin BROWN - 1:1
     
    27:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První přesilovka a první gól pro Los Angeles. Dlouho si domácí přesilovková formace přihrávala a čekala na zakončení, které by mohlo zaskočit brankáře Robina Lehnera. Ale pak to přišlo. Obránce Drew Doughty vypálil z levého kruhu, přičemž trefil svého spoluhráče DUSTINA BROWNA. Ten byl společně s Jeffem Carterem aktivní při dorážce a uspěl. Brankář Sabres už byl v tu chvíli na ledě a neměl moc šanci nějak zasáhnout. Máme tedy vyrovnáno. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
    15:45 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    15:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Moc šancí zatím Buffalo Sabres neměli, ale jakmile je na ledě jejich mladá krev Jack Eichel, tak se soupeř musí obávat. A to se také v tomto případě potvrdilo. Doposud sice Los Angeles velmi pozorně bránilo, ale tentokrát nepokrylo dvojici volných hráčů a hned z toho je hostující vedení. Eichel ukázkově vybídl ke skórování ZEMGUSE GIRGENSONSE, který posílal kotouč do skoro prázdné branky, Quick se vůbec nestihl přemístit. Teď je na Kings, aby zkusili odpovědět. Asistence: Jack Eichel, Jake McCabe.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. D. Brown (J. Carter, Doughty), 48. Toffoli (Muzzin, Fantenberg), 58. Doughty (Martinez, Kopitar), 60. Pearson (Toffoli, J. Carter) – 16. Girgensons (Eichel, McCabe), 50. Eichel (E. Kane, Pominville)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty, Martinez, Muzzin, Fantenberg, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter, Toffoli – N. Shore, Lewis, Brodzinski – Kempe, Dowd, Andreoff.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, Beaulieu, Tennyson, Gorges, McCabe – Girgensons, Eichel, Pominville – E. Kane, R. O'Reilly, Moulson – S. Reinhart, Jo. Larsson, Griffith – B. Pouliot, Josefson, Nolan.

    Rozhodčí: Lee, Rank – Sericolo, Heyer

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri