Sparta – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:0 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:5 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 6:0 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:3 (2:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 15.10.2017, 17:20 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Richard JARŮŠEK - 6:0
     
    56:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jasně dominuje dnešnímu zápasu a stvrzuje to šestým gólem! Dragounovu ránu od levého mantinelu vyrazil Klouček jen před sebe, kde byl důrazný RICHARD JARŮŠEK, jenže rychle vrátil puk do sítě Pardubic! Asistence: Michal Dragoun, Jiří Šimánek.
    45:28 Lukáš VOPELKA - 5:0
     
    45:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem! Červený se prodral po levé straně vpřed a následně poslal touš do předbrankového prostoru. Tam byl dostatečně důrazný LUKÁŠ VOPELKA, který se postaral o bůra v síti Pardubic! Asistence: Rudolf Červený.
    29:50 Jaroslav BEDNÁŘ - 4:0
     
    29:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí vedou již 4:0! Nádherný zážitek poskytl fanouškům JAROSLAV BEDNÁŘ, který dostal puk od pravého mantinelu z hole Cingela. S kotoučem si sjel až těsně ke Kloučkovi, předvedl ukázkovou kličku do bekhendu a pokořil gólmana Pardubic svým druhým zásahem! Asistence: Lukáš Cingel.
    24:17 Bedřich KÖHLER - 3:0
     
    24:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Pardubice! Na začátku druhé třetiny inkasují rychle podruhé! Šimánek přihrál křižně na pravý kruh, odkud vystřelil BEDŘICH KÖHLER. Klouček ránu ztlumil lapačkou, ale nezastavil ji! Hradec vede 3:0! Asistence: Jiří Šimánek, Filip Pavlík.
    21:44 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:0
     
    21:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    ČPP Aréna je na nohou! JAROSLAV BEDNÁŘ dostal přihrávku na pravou stranu od Cingela a ranou o bližší tyč zvyšuje vedení Hradce na 2:0! Asistence: Lukáš Cingel, Filip Pavlík.
    17:11 Blaž GREGORC - 1:0
     
    17:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí zužitkovali hned první příležitost naprosto dokonale a jdou do vedení! Koukal od pravého mantinelu poslal zpětnou přihrávku na BLAŽE GREGORCE, který si sjel mezi kruhy a pak nechytatelnou bombou o břevno klece Pardubic poslal touš do sítě! Hradec vede 1:0! Asistence: Petr Koukal, Jaroslav Bednář.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 18. Gregorc (Koukal, Jaroslav Bednář), 22. Jaroslav Bednář (Cingel, F. Pavlík), 25. Köhler (Šimánek, F. Pavlík), 30. Jaroslav Bednář (Cingel), 46. Vopelka (Červený), 57. Jarůšek (Dragoun, Šimánek)


    Mountfield HK: Rybár (J. Sedláček) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený – Köhler (A), Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Cingel – Vopelka, Koukal (A), Červený – Jarůšek, Zigo, Látal.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Wishart, Trončinský, Čáslava (A), Cardwell, Ščotka, Mojžíš – Perret, Marosz, J. Sýkora – Treille (A), Tomášek, Vondráček – Rolinek (C), Bojko, Quenneville – Starý, Poulíček, Beran.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6890 – vyprodáno
    bahis siteleri