Přerov – Havířov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 15.10.2017, 13:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    55:56
    Technika právě vstřelila branku!
    Hostující celek navyšuje čtyři minuty před koncem své vedení. Dvoubrankový náskok vystřelil pokusem mezi betony MAREK KELBL. Asistence: Adam Špaček, Tomáš Čoupek.
     
    47:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Houser nastřelil z levého kruhu gólmanovy betony, od kterých se puk dostal ke zcela volnému BORISOVI BABELIAKOVI, který neměl problém s dopravením kotouče do prázdné branky. Asistence: Marek Houser.
     
    33:26
    Technika právě vstřelila branku!
    ROMAN KUČÍREK nabruslil do mezikruží útočného pásma a bekhendem poslal puk pod břevno. Asistence: Ahmad Hassani, Šimon Groch.
     
    10:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilové hře velmi rychle prosazují. Z vrcholu pravého kruhu vypálil Kubica, tato střela skončila na betonech Málka, který už se chystal zakročit. Přes hokejky spoluhráčů se mu to však nepovedlo a otevřel se prostor pro dorážku MARKA KELBLA. Asistence: Pavel Kubica, Adam Kala.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 48. Babeliak (Houser) – 11. Kelbl (Kubica, Kala), 34. Kučírek (Hassani, Groch), 56. Kelbl (Špaček, Čoupek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Geidl) – Houser, Velikovský, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Bednařík, Babeliak, Pažitka, Kočí, Calaba, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Čajanová.
    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kulhánek) – Fojt, Irajn, Kučírek, Kubica, Kala, Šujan, Groch – Kelbl, Zimin, Kubový, Hassani, Staněk, Jedlička, Frýza, Vyroubal, Čoupek, Špaček.

    Rozhodčí: Cabák – Adamec, Poruba
    bahis siteleri