Bohemians – Ostrava 7:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Florbal Ústí 14:3 (kon.) | Sparta – Otrokovice 3:2 (kon.)
Bulldogs – Pardubice 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
FbŠ Bohemians
7:4 (3:1, 3:0, 1:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 15.10.2017, 16:00Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že nyní už je úplně rozhodnuto! VOJTĚCH ZEZULKA dělá za tímto zápasem gólovou tečku, Bohemians vítězí! Asistence: David Šimek.
     
    58:41
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Jan Křiva – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    57:25
    Hosté to zkoušejí s otevřenou bránou v zádech! Kloboučník pádí na střídačku.
    52:03 Filip HRABAL - 6:4
     
    52:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté snižují už jen na rozdíl dvou pouhých branek! FILIP HRABAL si našel parádní střeleckou pozici a svou jedovku poslal přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Jan Daniš.
     
    51:25
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Tomáš Kindl – 5 minut, Hrubost).
     
    49:03
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Radek Mandík – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    48:28
    A nyní to mohlo být už je o dva góly z pohledu domácích! Jeden z hostujících hráčů se ve skrumáži zorientoval nejlépe a následnou střelou orazítkoval jen tyčku domácí svatyně!
     
    46:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Už je to jen o tři přesné zásahy a domácí se mohou možná trochu začít strachovat o plný počet bodů! Michal Sládek předvedl parádní práci s míčkem, když ho podržel a následně přesně poslal na branku. Jeho pokus Kotouček ještě vyrazil, ale na následnou dorážku JAKUBA MENDREKA neměl sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Michal Sládek.
     
    43:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na 2:6! Zhruba na polovině hřiště JAKUB MENDREK vystihl přihrávku a s balónkem na holi utekl téměř sám na branku a svůj nájezd ukončil neomylně. Bez asistence.
     
    39:20
    David Šimek běžel se svým spoluhráčem v přečíslení dva na jednoho! Celou akci vzal na sebe a svou střelou pořádně prověřil hostujícího brankáře. Ten ale stihl včas zareagovat a na druhé tyči si poté dokázal poradit i s dorážkou.
     
    31:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je to o pět přesných zásahů! Do střelecké listiny se zapisuje také PAVEL ČIHÁK, který dostal přihrávku od Jana Dobisíka a poté poslal míček do branky. Asistence: Jan Dobisík.
     
    27:21
    Jakub Mendrek si s míčkem na holi doběhl až před branku, tam byl ale skvěle vychytán domácím brankářem, který nepřipouští druhý inkasovaný gól.
    25:37 Patrik KIELER - 5:1
     
    25:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians vedou již o čtyři branky a Ostrava bude mít co dělat, pokud chceš ještě pomýšlet na bodový zisk z tohoto mače. PATRIK KIELER nádhernou střelou do horních pater branky tedy přidává pátou branku svého týmu! Asistence: Patrik Šebek.
    24:39 Jakub ŠÁRKA - 4:1
     
    24:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí florbalisté jdou opět do trháku! Dobrou přihrávku dostal JAKUB ŠÁRKA, který vypálil z první a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 4:1! Jakub Šárka si tak zapisuje již druhý gól v tomto utkání. Asistence: Patrik Kieler.
     
    19:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je to o dva góly! Domácí hráči se mohou radovat z dnes již třetího gólu. Tentokrát to byl DAVID ŠIMEK, který z velké vzdálenosti našel na centimetr přesně horní růžek Kkloboučníkovy svatyně! Asistence: Patrik Kieler.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Jan Daniš – 2 minuty, nadzvedání hokejky).
    16:06 Jan DOBISÍK - 2:1
     
    16:06
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jednogólové vedení jde opět na stranu Bohemians! Střelu Davida Šimka dokázal Kloboučník ještě vytěsnit, ale s následnou dorážkou JANA DOBISÍKA si už neporadil, moc šancí totiž neměl. Asistence: David Šimek.
     
    15:15
    Domácí obránce Pavel Čihák se ocitl v totožné pozici jako zhruba před minutkou, ale trefil jen tyčku ostravské branky! Teď měli hosté štěstí!
     
    13:10
    Pavel Čihák se ocitl i v další šanci Bohemians! Nabíhal si zcela osamocen před soupeřovu branku a také dostal přihrávku, míček ale v ten nejméně pravý čas promáchl!
    10:37 Jan KŘIVA - 1:1
     
    10:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Stav utkání je vyrovnaný! Eichner střílel poměrně z úhlu, načež se míček od brankáře odrazil na hůl JANA KŘIVY, který neměl s jeho zasunutím za brankovou čáru větší problém. Asistence: Dominik Eichner.
    05:44 Jakub ŠÁRKA - 1:0
     
    05:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku utkání! Balónek si pro sebe sebral JAKUB ŠÁRKA a doběhl si do optimální palebné pozice, odkud vymetl horní růžek branky – 1:0 pro Bohemians. Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 6. Šárka, 17. Dobisík (Šimek), 20. Šimek (Kieler), 25. Šárka (Kieler), 26. Kieler (Šebek), 32. Čihák (Dobisík), 60. Zezulka (Šimek) – 11. Křiva (Eichner), 44. Mendrek, 47. Mendrek (Sládek), 53. Hrabal (Daniš)


    FbŠ Bohemians: Kotouček (Kratěk) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Křivanec, Šefčík, Čihák, Krbec – Dobisík, Šimek, Miščík – Prášek, Kieler, Mandík – Kindl, Palatínus, Růžek – Šárka, Šebek.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Hromádka, Lipový, Kučera, Zbořil – Klimscha, Hrabal, Eichner – Šimíček, Sládek, Mendrek – Moravčík, Miške, Čonka-Skyba – Křiva, Daniš.

    Rozhodčí: Černý, Janoušek
    thejrc.org