Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Poprad
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Košice
sk Neděle 15.10.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry sa napokon rozhodlo. Rozhodol o tom jediný presný zásah, ktorý zaznamenal Hovorka v 52. minúte. Videli sme naozaj skvelý vyrovnaný zápas. Všetky body však berú oceliari.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:13:55)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Domáci už sú v šestici. Svitanovu strelu od modrej sa snažil Majdan doraziť, no nepodarilo sa mu to.
     
    59:18
    Popradčania získavajú presilovku. Tomáš Klíma dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Zároveň si tréner Ozimák berie oddychový čas.
     
    59:18
    Popradčania idú do útočného pásma a brankár Corbeil odchádza na striedačku.
     
    58:32
    Bondra nastrelil puk z pravého kruhu, trafil nič netušiaceho Habala do jeho masky. Následne však už nik z domácich hráčov dorážať nemohol.
     
    57:54
    Popradčania opäť s pukom na hokejkách v útočnom pásme, no nedarí sa im vytvoriť si príležitosti.
     
    57:01
    Čížek si párkrát šťuchol do Dindu, no hlavní rozhodcovia z toho drámu nerobili. Následne Košičania vyhodili puk, bol z toho icing a vhadzuje sa pred Habalom.
     
    56:29
    Königovi teraz vôbec nevyšla rozohrávka. Jeho prihrávku z obranného pásma Heizer nezachytil a pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    55:37
    Lichanec zachytil rozohrávku Košičanov, ihneď prihrával medzi kruhy Iľjovi Davydovi, ktorý vypálil, no trafil iba do Habalovej vyrážačky.
     
    54:44
    Súboje v rohu klziska v útočnom pásme zvládli lepšie domáci hokejisti. Snažia sa vymýšľať gólové akcie, ale zatiaľ sa im to nedarí.
     
    53:08
    V tejto fáze zápasu už musia domáci hokejisti zabrať naplno. Tento jediný gól Košíc totiž môže byť napokon aj ten rozhodujúci.
     
    52:49
    Lichanec z pravého kruhu hľadal medzi kruhmi Bondru, ktorý sa už približoval k bráne, no puk sa mu spracovať nepodarilo.
    51:54 HOVORKA - 0:1
     
    51:54
    Košice dali gól!
    Máme tu otvárací gól stretnutia! Delovku od modrej z hokejky Kafku Corbeil ešte zachytil. Následne sa k puku na pravom kruhu dostal MAREK HOVORKA a z dorážky pohotovo skóroval!
    Asistencie: Petr Kafka, Václav Čížek.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 248 divákov. Zatiaľ najväčšia návšteva v Poprade v priebehu tejto sezóny.
     
    50:33
    Kafka hľadal pred bránkou Hovorku, ktorý sa síce dostal k strele, ale bola zblokovaná. Corbeila teda výrazne neohrozila.
     
    49:45
    Mlynarovič z ľavého kruhu šikovne hádzal pred bránku Abdulovi. Puk sa mu však nepodarilo spracovať a iba preletel do rohu klziska.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 52. Hovorka (Kafka, Čížek)


    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Fabian (C), Davydov, Brejčák (A), König, McDowell, Šterbák, Zadražil, Dinda – Ježek, Heizer, Majdan – Abdul, Mlynarovič, Svitana (A) – Martančík, Lichanec, Bondra – Bogoslovskij, Paločko ml., Paločko
    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Šedivý, Dudáš, Bača, Čížek, Pulli, Kessel, Koch, Matejka – Nagy (C), Boltun, Hričina – Jenčík (A), Hovorka (A), Kafka – Klíma, Pacan, Koyš – Šoltés, Suja, Vrábeľ

    Rozhodčí: Müllner, Lokšík – Orolin, Stanzel

    Diváci: 2 248
    bahis siteleri