Novosibirsk – Kunlun 0:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | Barys – Chabarovsk 1:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – HC Slovan 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Toljatti – Viťaz 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
CSKA Moskva
Pondělí 16.10.2017, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující tým potvrzuje roli favorita a připisuje si další branku v utkání. Po rychlém přechodu do útočného pásma se k puku dostal SERGEI ŠUMAKOV, který si našel místo ke své raně a tu poslal přesně za záda Pavla Francouze. O výhře hostů už snad nikdo nemůže pochybovat
    25:56 Michail GRIGORENKO - 0:2
     
    25:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva se ujímá dvoubrankového vedení. Anton Burdasov se po individuální akci dostal do útočného pásma a nahrál MIKHALIOVI GRIGERENKO, který vyslal ránu mezi betony. Hosté se po velkém tlaku dočkali branky a v zápase dominují.
    03:35 Valerij NIČUŠKIN - 0:1
     
    03:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. CSKA se velice rychle dostalo do přečíslení a puk si převzal VALERI NIČUŠKIN, který si puk připravil a vyslal před obránce střelu na bránu. Ránu brankář Francouz neviděl. CSKA v zápase zatím dominuje a zaslouženě vede.

    Petr Sumbal

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 4. Ničuškin, 26. Grigorenko (Burdasov), 48. Šumakov


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – A. Petrov, Kolcov, I. Višněvskij, Bailen, Mamajev, Borodkin, Alexejev – Jakuceňa, Rybakov, Černikov – Kokujov, Szczechura, Gynge – Kručinin, Polygalov, Peňkovskij – Šarov, Šipin, Gubarev – Mošarov.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Ožiganov, Naumenkov, Makjejev, Pašnin – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Kuzmenko, Světlakov, Okulov – Burdasov, Grigorenko, Ljubimov.
    thejrc.org