Česko – Kladno 3:7 (kon.)
konec
Česko
3:7 (1:4, 1:0, 1:3)
Rytíři Kladno
Pondělí 16.10.2017, 15:00 • Velké Popovice • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    59:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak pardon, to jsem netrefil. Bohužel, i tenhle gól si musí čeští hokejisté zařadit do kolonky laciných. Po útočném buly totiž propadli, nezvládli dobruslit protiútok soupeře a Ondřej Volráb libově nabídl puk MATYÁŠI FILIPOVI před prázdnou branku – 3:7. Asistence: Ondřej Volráb.
     
    53:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No, vypadá to, že Rytíři už si vítězství vzít nenechají. Dostali se do přečíslení, ve kterém se Šimon Jelínek pokoušel přihrát či zakončit hokejkou mezi bruslemi, což v dané situaci skončilo opravdu hodně nepovedeně. Mrzet ho to ale nemuselo, neboť hned za ním dojížděl MATĚJ ZÍKA, jenž neomylně skóroval – 3:6. Asistence: Šimon Jelínek, Petr Hašek.
     
    49:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šestnáctka se v posledních minutách hodně snažila, jenže teď se jí vítězství zpátky o něco vzdálilo. Od modré čáry nahazoval puk prudkým obloučkem PATRIK ŠMATLÁK a Cichoň měl zřejmě zakrytý výhled, proto kotouč zapadl přesně do horního růžku jeho branky – 3:5! Bez asistence.
     
    45:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a hned z protiútoku přichází trest a už je to jenom o gól! Češi si rychle nabruslili do pásma a VOJTĚCH JIRUŠ pak z pravého kruhu ideálně namířil ke vzdálenější tyčce – 3:4. Asistence: Josef Koláček.
     
    39:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně 2,3 sekundy před druhou sirénou přichází psychologicky důležitý moment, národní tým snižuje na rozdíl dvou branek! Češi se dostali do pásma a od modré čáry vypálil Filip Kovář. Jiroušek vyrazil tvrdou ránu před sebe, kde číhal JAKUB ZAJÍČEK, jenž bekhendem bez potíží dorazil puk do prázdné brány – 2:4! Asistence: Filip Kovář.
     
    16:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Defenzíva české reprezentace je v první třetině opravdu děravá a teď inkasuje čtvrtý trest. Po dalším zaváhání střílel z levé strany Ondřej Bláha, Němeček ovšem kotouč neudržel a v následné vřavě mu propadl za brankovou čáru. Autorem gólu je označen TOMÁŠ BERNÁT – 1:4. Bez asistence.
     
    14:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ovšem hned po deseti sekundách přichází předchozí česká snaha vniveč, Rytíři znovu vedou o dvě branky. Po buly vystihli další velkou českou chybu v rozehrávce, NATANAEL KULMA pak bekhendem hledal spoluhráče před brankou, ale jeden z obránců nešťastně srazil kotouč přímo mezi Nemečkovy betony – 1:3. Asistence: David Routa.
     
    14:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a podívejme, šestnáctce stačilo pouhých šest sekund, aby přesilovou hru využila a snížila! Od modré vystřelil JAN MATĚJKA a do dráhy letu nejspíš strčil hokejku jeden z bránících hráčů, Novotný tak neměl šanci zareagovat – 1:2! Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    09:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže o chvíli později už je to o dva góly. Jeden z českých obránců upadl v ten nejméně vhodný moment, namazal tak kotouč na hokejku DAVIDA ROUTY, který stál v relativně ostrém úhlu. I přesto ale procedil puk skrz Josefa Němečka do sítě – 0:2! Bez asistence.
     
    01:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stačilo pouhých 71 sekund hry a starší dorostenci Kladna se ujímají vedení! ŠIMON JELÍNEK si našlápl ve středním pásmu, dostal ideální pas od Filipa Staňka, přebruslil obránce a v sólu zamířil neomylně mezi betony stojícího Němečka – 0:1. Asistence: Filip Staněk.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Matějka (Jiruš), 40. Zajíček (Kovář), 46. Jiruš (Koláček) – 2. Jelínek (Staněk), 10. Routa, 15. Kulma (Routa), 17. Bernát, 50. Šmatlák, 54. Zíka (Jelínek, Hašek), 60. Filip (Volráb)


    Česko: Němeček (21. Cichoň) – Hampl, M. Bláha, Starý, Matějka, Kremláček, Kovář, Funk, Háva – Cikhart, Urban, Adamec – Hollar, Malát, Simon – Koláček, Kašpar, Stehlík – Zajíček, Jiruš, Kopic. Trenér: Karel Beran.
    Rytíři Kladno: Novotný (31. Jiroušek) – Zich, Staněk, Kvapil, Šmatlák, Flachs, Zíka – Tržil, Filip, O. Bláha, Hašek, Jelínek, Bernát, Kulma, Čermák, Routa, Volráb, Frimel, Neiss. Trenér: David Čermák.
    bahis siteleri