Detroit – Tampa 2:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Úterý 17.10.2017, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:47 Nikita KUČEROV - 2:3

     
    41:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se dostávají zpět do vedení! Naměstnikov si vyměnil puk se Stamkosem, střelu prvního jmenovaného Howard vyrazil. Puk se ale před brankou následně odrazil od špičky hole NIKITY KUČEROVA za záda brankáře Red Wings. Pro ruského útočníka druhá branka v tomto utkání, celkově jeho sedmá v sezoně, 3:2 pro hosty! Asistence: Steven Stamkos, Vladislav Naměstnikov.
    36:02 Mike GREEN - 2:2

     
    36:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! MIKE GREEN dostal přihrávku od Tatara a na Vasilevskiho to zkusil z první, avšak neúspěšně. Dvaatřicetiletý obránce se ale poté dostal ještě k dorážce vlastní střely a ta již skončila za zády brankáře Tampy. Pro Greena je to první trefa, celkově ale jeho již devátý bod v sezoně, 2:2! Asistence: Justin Abdelkader, Tomáš Tatar.
    22:30 Justin ABDELKADER - 1:2

     
    22:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se tedy přeci jen dostávají na dostřel! JUSTIN ABDELKADER zamíchal kotoučem a Vasilevskiho následně překonává mezi betony. Třicetiletý útočník tak zaznamenává druhou branku v tomto ročníku, 1:2 z pohledu Red Wings!
    10:56 Nikita KUČEROV - 0:2

     
    10:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Početní výhoda Bolts je rychle využita a je to tak o dvě branky! Stamkos přihrál z levého rohu na modrou na Hedmana, ten poté poslal puk doprava NIKITU KUČEROVOVI a jeho střela z pravého kruhu pro vhazování byla naprosto famózní! Howard neměl žádnou šanci. Ruský útočník se tak prosazuje i v šestém utkání, 2:0 pro Tampu! Asistence: Victor Hedman, Steven Stamkos.
    09:15 Tyler JOHNSON - 0:1

     
    09:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre při vlastním oslabení! Hedman zabojoval velmi dobře v souboji u mantinelu, obraně Red Wings poté ujel TYLER JOHNSON a svou střelou překonal brankáře Howarda mezi betony. Třetí branka, čtvrtý bod pro rodáka ze Spokane v této sezoně, 1:0 pro Lightning! Bez asistence.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 23. Abdelkader (TS), 37. Green (Abdelkader, Tatar) – 10. T. Johnson, 11. Kučerov (Hedman, Stamkos), 42. Kučerov (Stamkos, Naměstnikov)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Daley, Kronwall (A), Green, Ouellet, Jensen – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Tatar, D. Larkin, Abdelkader (A) – Frk, Nielsen, Helm – Glendening, Sheahan, Witkowski.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Sergačjov, Strålman (A), Coburn, Girardi, Koekkoek – Naměstnikov, Stamkos (C), Kučerov – Palát, Point, Gourde – Kunitz, Paquette, Callahan (A) – Killorn, T. Johnson.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Dean Morton – David Brisebois, Greg Devorski

    Diváci: 19 515
    thejrc.org