NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Washington – Toronto 0:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 5:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 0:3 (kon.) | Nashville – Colorado 4:1 (kon.)
Winnipeg – Columbus 2:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – Buffalo 5:4 (po pr.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
Florida Panthers
Středa 18.10.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Valtteri FILPPULA - 5:1
     
    58:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přidávají další gól, tentokrát do odkryté klece! VALTERI FILPPULA vyhrál buly dopředu ve středním pásmu, a kotouč přes půlku hřiště zamířil do prázdné branky! Opravdu kuriózní gól! Bez asistence.
    56:10 Jamie MCGINN - 4:1
     
    56:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida využívá přesilovku a poprvé překonává českého brankáře! Vrbata měl puk na pravém mantinelu a milimetrovou nahrávkou našel rozejtého JAMIEHO McGINNA, který u druhé tyče uklidil žabku do prázdné branky! Asistence: Radim Vrbata, Nick Bjugstad,
    36:16 Dale WEISE - 4:0
     
    36:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól! Konecny využil svoji rychlost přesprintoval obránce a jel sám na Luonga, hostující brankář kotouč vykopl před sebe, kam dojel Patrick, který místo zakončení zvolil krásnou zadovku na dojíždějícího DALEA WEISE, který neměl problém přehodit ležícího Luonga! Hokejová paráda od mladíčka Patricka. Asistece: Nolan Patrick, Travis Konecny.
    33:22 Claude GIROUX - 3:0
     
    33:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jeden z hráčů Floridy vyvezl kotouč do třetiny soupeře, celá obranná čtveřice se vytáhla a zapomněla na CLAUDA GIROUXE, kterému poslal okamžitě nahrávku Valteri Filppula a vyslal svého kapitána do samostatného úniku, domácí hráč zakončil akci střelou mezi betony a zvyšuje náskok svého týmu! Asistence: Valteri Filppula.
    27:35 Shayne GOSTISBEHERE - 2:0
     
    27:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš, tak by se dal charakterizovat průběh zápasu! Simmonds měl puk na pravém mantinelu, precizní nahrávkou našel rozjetého SHAYNEA GOSTISBEHERA, který krásnou střelou zápěstím poslal puk do vinglu! Asistence: Wayne Simmonds, Robert Hägg.
    21:05 Sean COUTURIER - 1:0
     
    21:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Giroux hledal na středu postaveného Voráčka, těsně před tím puk tečoval jeden z hráčů Floridy, Voráček nezazmatkoval a rybičkou poslal puk před branku, kde stál osamocený SEAN COUTURIER, který Luonga vymíchal a poslal puk do prázdné branky! Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 22. Couturier (Voráček, Giroux), 28. Gostisbehere (Simmonds, Hägg), 34. Giroux (Filppula), 37. Weise (Patrick, Konecny), 59. Filppula – 57. J. McGinn (Vrbata, Bjugstad)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Hägg, Manning, Gudas – Giroux, Couturier, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Weise, Patrick, Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Petrovic – Dadonov, Trocheck, Bjugstad – J. McGinn, McCann, Tippett – Haley, MacKenzie, Brickley – Huberdeau, Barkov, Vrbata.

    Rozhodčí: Charron, Nicholson – Gibbs, MacPherson
    ocianews.com