NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Washington – Toronto 0:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 5:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 0:3 (kon.) | Nashville – Colorado 4:1 (kon.)
Winnipeg – Columbus 2:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – Buffalo 5:4 (po pr.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 18.10.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Alexandr RADULOV - 3:1
     
    59:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEXANDER RADULOV se konečně dočkává a vstřeluje svou první branku, jako hráč Dallasu Stars, když bekhendem trefuje opuštěnou klec Arizony. Asistence: Tyler Seguin, Dan Hamhuis.
     
    58:10
    Hill míří na svou střídačku, a hosté to tak ještě zkusí v šesti hráčích.
    53:07
     
    53:07
    Po obrovské hrubici Klingberga se hosté hnali ve dvou na jednoho a Stepan se svou střelou nakonec trefil tyč domácí klece!
     
    44:39
    Arizona si zahraje chvíli i proti třem, když je Jamie Benn (DAL) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:23
    Z čista jasna se puk dostal k Duclairovi, jenž číhal u pravé tyče Dallasu a hostující útočník už před sebou měl volnou část brány, jenže Duclair nakonec přestřelil.
     
    42:54
    Marc Methot (DAL) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče, takže si Arizona zahraje svou první přesilovou hru.
    37:55
     
    37:55
    Honka poslal puk až na útočnou modrou, kde byl zcela volný Spezza, jenž ujížděl sám na Hilla, kterého chtěl prostřelit mezi jeho betony, ale hostující brankář si tento prostor pohlídal.
    34:40 Jason DEMERS - 2:1
     
    34:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se dostali do rychlého protiútoku, kde se Klingbergovi podařilo vyseknout puk z hole Domiho přímo na dojíždějícího JASONA DEMERSE, který poslal svou střelu do protipohybu Bishopa na vzdálenější tyč. Asistence: Max Domi, Anthony Duclair.
    30:48 Dan HAMHUIS - 2:0
     
    30:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Faksa s Pitlickem dlouho bojovali o puk v rohu útočného pásma, kde jej nakonec vydoloval Pitlick, jenž poté viděl najíždějícího DANA HAMHUISE, kterému poslal svou křižnou přihrávku a domácí obránce se okamžitou střelou trefil do vzdálenějšího růžku hostující klece. Asistence: Tyler Pitlick, Radek Faksa.
     
    26:54
    Domi nyní připravil obrovskou tutovku pro Stepana, který však ve velké příležitosti doslova vyhořel na Bishopovi, který skvěle vychytal hostujícího útočníka, a podržel tak svůj tým.
     
    25:08
    Hosté nyní ujížděli ve dvou na jednoho, kde se nakonec Crouse rozhodl pro střelu, kterou Bishop vyrazil jen těsně vedle svou klec.
    16:35
     
    16:35
    Elie vybojoal puk na levé straně útočného pásma, odkud jej poté rychle posílal před bránu na Ritchieho, jehož pohotovou střelu přizvedl Demers do ochranné sítě.
     
    08:01
    Jason Demers (ARI) pokazil rozehrávku a navíc následně podrazil Seguina, takže hostující obránce dostává dvě minuty, a Dallas si tak zahraje první přesilovou hru v utkání.
     
    06:29
    Duclair si vybruslil až mezi kruhy, kde ještě jeho první zakončení dokázali srazit domácí obránci, ale hostující útočník se protlačil ještě k jedné střele, která už nadělala Bishopovi velké problémy.
    05:17 Radek FAKSA - 1:0
     
    05:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Janmark vletěl s pukem do útočného pásma, kde s ním obkroužil hostující klec a jeho zakončení ještě Hill vyrazil před sebe, kam dojel RADEK FAKSA, kterému se následně podařilo protlačit puk za ležícího brankáře Arizony. Asistence: Mattias Janmark.
     
    01:26
    tak tu máme velmi rychle bitku, když se do sebe pustili Antoine Roussel (DAL) a Luke Schenn (ARI). Oba tedy dostávají po pěti minutách.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Faksa (Janmark), 31. Hamhuis (Pitlick, Faksa), 60. Radulov (Seguin, Hamhuis) – 35. Demers (Domi, Duclair)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Methot, Lindell, Honka, Johns, Hamhuis – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Elie, Hanzal, D. Shore – Janmark, Spezza, B. Ritchie – Roussel, Faksa, Pitlick.
    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Demers, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Rieder – Keller, Dvorak, Duclair – Crouse, Cousins, Fischer – Rinaldo, Kempe, Martinook.
    ocianews.com