NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:5 (1:2, 3:0, 0:2 - 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 20.10.2017, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:20 John MOORE - 4:5
     
    61:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Taylor Hall krátkou přihrávkou v obranném pásmu našel rozjetého JOHNA MOOREA, který využil dobré rychlosti, zavezl puk do útočné třetiny a v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která se od pravého betonu Craiga Andersona odrazila ke vzdálenější levé tyči! Devils vítězí po prodloužení na ledě Sens 5:4! Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    55:05 Marcus JOHANSSON - 4:4
     
    55:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Kyle Palmieri za bránou vyhrál klíčový souboj o puk, který se po teči jednoho z hráčů Senators dostal do mezikruží a MARCUS JOHANSSON z blízkosti zamířil k pravé tyči! Craig Anderson neměl ponětí, kde puk je, a než zorientoval, bylo to 4:4! Parádní zápas. Asistence: Kyle Palmieri.
    44:03 Kyle PALMIERI - 4:3
     
    44:03
    Devils právě vstřelili branku!
    Zach Smith přišel ve středím pásmu o puk a Taylor Hall ho po skvělém forčekingu obratem zavážel do útočného pásma, kde byl na modré čáře sevřen do kleští. Než ale došlo ke střetu s dvěma protihráči, stačil bekhendem kotouč posunout na rozjetého KYLEA PALMIERIHO, který se řítil sám na bránu a z mezikruží rychlou střelou zápěstím zamířil do pravého horního rohu brány! Devils se dostali na dostřel! Ottawa vede doma těsně 4:3. Asistence: Taylor Hall.
    35:49 Tom PYATT - 4:2
     
    35:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jean-Gabriel Pageau vyrazil na pravé straně obranného pásma do rychlého protiútoku a před střídačkami si o hrazení krásně obhodil jednoho z hráčů Devils. Následovalo nahození za bránu Coryho Schneidera, kde se puku zmocnil TOM PYATT a po vyjetí zpoza ní v blízkosti pravé tyče z otočky svižnou střelou zápěstím přes pravý beton Coryho Schneidera zamířil ke vzdálenější levé tyči! Ottawa skórovala třikrát v řadě – 4:2. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    27:15 Alexandre BURROWS - 3:2
     
    27:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hofmann na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zachytil puk a diagonální přihrávkou přenesl hru doleva, odkud Erik Karlsson krásným pasem bez přípravy opět přenesl hru doprava a ALEXANDRE BURROWS se ocitl před bránou v obrovské šanci. První střela sice mezi betony Coryho Schneidera do brány neprošla, dorážka už ale zamířila z blízkosti k levé tyči a je to 3:2 pro Ottawu! Burrowsův jubilejní 200. gól v NHL. Asistence: Erik Karlsson a Mike Hoffman.
    25:07 Derick BRASSARD - 2:2
     
    25:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bobby Ryan rychle zrychlil a podél střídaček zavezl puk do útočného pásma, kde od hrazení nahodil puk z ostrého úhlu před bránu a najíždějící DERICK BRASSARD z blízkosti poslal kotouč po ledě k levé tyči! Nádherná akce. V Canadian Tire Centre je znovu vyrovnáno – 2:2. Asistence: Bobby Ryan a Erik Karlsson.
    04:21 Nico HISCHIER - 1:2
     
    04:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Další přihrávka zpoza brány a další gól v podání nováčka NICA HISCHIERA, který v blízkosti levé tyče tentokrát předvedl obrovský důraz a přes pravý beton Craiga Andersona procedil puk do brány! Asistence: Taylor Hall a John Moore.
    02:57 Kyle TURRIS - 1:1
     
    02:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS si po vhazování na levém křídle vyměnil puk s Erikem Karlssonem a z vrcholu kruhu napřáhl ke krásné táhlé střele, která vedle levého betonu Coryho Schneidera zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Senators bleskově využili přesilovou hru a vyrovnali na 1:1. Zápas začíná zostra. Asistence: Erik Karlsson a Zack Smith.
    02:30 Nico HISCHIER - 0:1
     
    02:30
    Devils právě vstřelili branku!
    NICO HISCHIER v blízkosti levé tyče využil fantastického objetí brány a přihrávky zpoza ní v podání Drewa Stafforda a o horní tyč vstřelil z blízkosti svůj první gól v NHL! Devils vedou nad Sens 1:0. Asistence: Drew Stafford a Taylor Hall.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Turris (E. Karlsson, Z. Smith), 26. Brassard (B. Ryan, E. Karlsson), 28. Burrows (E. Karlsson, Hoffman), 36. Pyatt (Pageau) – 3. Hischier (Stafford, Hall), 5. Hischier (Hall, J. Moore), 45. Palmieri (Hall), 56. Ma. Johansson (Palmieri), 62. J. Moore (Hall, Hischier)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Oduya, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Turris (A), Dzingel – B. Ryan, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – N. Thompson, Brown, Burrows. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    New Jersey Devils: Schneider (41. Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, J. Moore, Santini, Butcher, Prout – Hall (A), Hischier, Stafford – Ma. Johansson, Henrique (A), Palmieri – Bratt, Zacha, Gibbons – Wood, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Ghislain Hebert. Čároví: Greg Devorski, Ryan Galloway

    Diváci: 13364
    bahis siteleri