NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (1:2, 1:0, 2:3)
Dallas Stars
Pátek 20.10.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Clayton KELLER - 4:5
     
    59:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ještě je tu plamínek na děje pro Arizonu, která dvaadvacet sekund před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jednoho zásahu. Druhou branku v tomto zápase zapisuje kromě Dereka Stepana a Tylera Seguina do statistik také zelenáč CLAYTON KELLER. Ten dostal nahrávku před brankoviště, kde krásnou kličkou stahovačkou zdolal Bena Bishopa. Už moc času Coyotes nezbývá, ale možné je vše, uvidíme. Christian Dvorak, Derek Stepan.
    57:06 Tyler SEGUIN - 3:5
     
    57:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další hokejová nádhera dnešního zápasu! Jamie Benn ukázkově obhodil dva hráče u pravého mantinelu, potom si najel do pravého rohu. A z tohoto místa servíroval puk přímo na hokejku spoluhráče TYLERA SEGUINA, jenž si sjel na pravý kruh. Seguin výborně vypálil a prostřelil překvapeného Adina Hilla. Poprvé v utkání se některý z týmů dostává do vedení o dva zásahy. Teď už to Coyotes budou mít opravdu hodně těžké. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
    48:20 Tyler SEGUIN - 3:4
     
    48:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přestřelka ve velkém stylu pokračuje! Je možné, že dnes ještě uvidíme hodně branek, protože obrany ve třetí periodě podle všeho nefungují moc dobře. Tentokrát gól padl poté, co hosté vystřelili z velké dálky a trefili tyčku domácího zařízení. Puk se pak odrazil do brankoviště, odkud jej dostrkal za brankovou čáru útočník Dallasu TYLER SEGUIN. Nejspíš ani nevěděl jak, ale na to se nikdo ptát nebude. Hosté tak opět vedou. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
    46:41 Clayton KELLER - 3:3
     
    46:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vypadá to na opravdu napínavý zápas dnes v Arizoně. Ani tentokrát jednomu z týmů náskok o jednu branku nevydržel dlouho. Dallas sice měl kotouč v útočném pásmu a zakončoval na Adina Hilla. Jenže potom se k odraženému touši dostal mladík domácích CLAYTON KELLER, jenž nasadil sprint na druhou stranu kluziště. Ujel obraně Stars, načež ukázkově zakončil mezi betony Bena Bishopa. Hala jásá a my tu máme opětovné drama. Pěkná hokejová akce. Bez asistence.
    43:10 Stephen JOHNS - 2:3
     
    43:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tahle situace už si říkala o vstřelení branky. Hosté tak dlouho točili Arizonu kolem její branky, až využili tlaku a dostali se zpátky do vedení o jeden zásah. Dlouho nepřišlo žádné zakončení, jenže potom kus černé gumy dostal na pravý kruh obránce Hvězd STEPHEN JOHNS. Ten vůbec na nic nečekal, prostě se opřel do kotouče a doufal, že skóruje. A k tomu také došlo. Je možné, že brankář Hill moc dobře neviděl. Coyotes musí opět dohánět ztrátu. Bez asistence.
    22:47 Derek STEPAN - 2:2
     
    22:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stejně jako první branka Arizony, také ta druhá padá hodně nečekaně a rychle. Domácí parta vyhrála vhazování v útočném pásmu, což byl základ úspěchu. Následovalo nahození hráče od modré čáry, které tečoval před brankovištěm DEREK STEPAN. Touto tečí trefil jen betony Bena Bishopa, ale z následné dorážky už se nemýlil. Před Stepanem zůstala více než polovina odkryté svatyně. Máme tedy opět vyrovnáno, z první velké šance Coyotes v prostřední části. Asistence: Max Domi, Jason Demers.
    07:04 Radek FAKSA - 1:2
     
    07:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprcha pro Arizonu. Sotva se domácí stačili otřepat z inkasování jednoho gólu, dostávají další. Nenápadná akce, která začala v obranné třetině Dallasu, dopadla nepříjemností pro Coyotes. Šťastlivcem tohoto okamžiku je český útočník RADEK FAKSA, jenž se jako poslední z hráčů Stars dotkl puk před tím, než si jej hokejista Coyotes srazil do vlastní sítě. Hodně smolný moment pro oblíbence domácího publika. Uvidíme, co se chystá dál. Asistence: Tyler Pitlick.
    06:23 Jamie BENN - 1:1
     
    06:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo velmi rychlé vyrovnání. Clayton Keller odešel na trestnou lavici a Dallas toho okamžitě využil, přesilovku proměnil takřka během pár sekund. Texaskému celku stačilo vyhrát vhazování před zařízením Hilla, rozebrat obranu Coyotes a poslat kotouč na JAMIEHO BENNA. Forvard Dallasu potom zůstal před brankovištěm úplně sám, gólmana Arizony si povodil a vymíchal. Pohledná trefa. Bez asistence.
    05:50 Derek STEPAN - 1:0
     
    05:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    V přesilové hře v pěti proti čtyřem se sice Arizona Coyotes neprosadili, ale při plném počtu hráčů na ledě už ano. Domácí Dallas nijak nezatlačili. Stačil jim však jeden lepší přechod do útočného pásma, rychlá kombinace a hned je z toho úvodní branka duelu. Obránce Oliver Ekman-Larsson vypálil z pozice u levého kruhu, aby kotouč těsně před Bishopem ukázkově tečoval DEREK STEPAN. Tohle už gólman Stars mohl těžko zastavit. Hosté tak musejí dohánět. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Stepan (Ekman-Larsson, Keller), 23. Stepan (Domi, Demers), 47. Keller, 60. Keller (Dvorak, Stepan) – 7. Ja. Benn, 8. Faksa (Pitlick), 44. Johns, 49. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg), 58. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg)


    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Demers, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Rieder – Keller, Dvorak, Duclair – Crouse, Cousins, Fischer – Rinaldo, Kempe, Martinook.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Johns, Methot, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – Elie, Hanzal, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron – Gibbons, Heyer

    Diváci: 11 225
    thejrc.org