Třinec – Plzeň 3:2 (po pr.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 4:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Piráti Chomutov
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.10.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost, přeji krásný zbytek dne a někdy u extraligových onlajnů zase napočtěnou. (20:24:29)
     
    Utkání nakonec skončil vítězstvím Mladé Boleslavi, která byla šťastnější v nájezdech. Jedinou úspěšnou trefu zaznamenal Petr Holík, který krásným bekhendem rozhodl. Dva body tak putují do Mladé Boleslavi, která Chomutovu bodově odskakuje.

    Střely na branku: 34:21
    Hvězdy zápasu: Michal Poletín – Jakub Orsava
     
    Konec zápasu.
    Petr HOLÍK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Autorem vítězné branky je PETR HOLÍK.
     
    5. série
    0:1
    Petr Koblasa se rozjel k rozhodujícímu nájezdu, který ovšem odbyl a kotouč poslal po ledě jen do betonů Růžičky. Mladá Boleslav vítězí.
     
    4. série
    0:1
    Jakub Klepiš zkoušel bekhend, ale puk mu ujel.
     
    4. série
    0:1
    Vladimír Růžička si najel před branku a zakončoval na zadní tyčku. Branku ani netrefil.
     
    3. série
    0:1
    Petr Holík to udělal parádně – Bekhendem překonal bezmocného Lukeše.
     
    3. série
    0:0
    Roman Chlouba jel pomalu a svým pokusem trefil jen lapačku připraveného Růžičky.
     
    2. série
    0:0
    Jakub Orsava se rozjel na pravou stranu a branku ani netrefil. Puk se od tyčky odrazil do rohu.
     
    2. série
    0:0
    Michal Vondrka se rozjel rychle a před brankou zabrzdil. Trefil jen beton.
     
    1. série
    0:0
    Za hosty začal Martin Procházka, jenž na zadní tyčce nenašel místo mezi betonem a tyčí.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel chomutovský Michal Poletín, který Růžičku nad betonem nepřekonal.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Nějaké šance jsme sice v prodloužení viděli, branka ovšem nepadla, a tak uvidíme nájezdy. Oba celky letos jedny jely. Piráti vyhráli, Mladá Boleslav prohrála. Jak tomu bude dnes?
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:27
    Po přejetí modré čáry to zkoušel obránce Tomáš Slovák. Ten mířil mezi betony, kde ale skulinku nenašel. Probíhají poslední vteřiny prodloužení.
     
    63:50
    Aktivita Mladé Boleslavi pokračuje, Bruslaři jsou na puku, ale do šancí se nedostávají. Stále se hraje bez přerušení a se čtyřmi bruslaři na obou stranách.
     
    63:07
    Navrátilec Petr Koblasa se dostal hned do úniku, stahovačkou se pokoušel prosadit, ale připravené bránící hráče svým pokusem neprostřelil.
     
    63:00
    Domácí v plném počtu.
     
    62:03
    Dva velké zákroky Štěpána Lukeše! Ten nejdřív vyrazil střelu z pravé strany, povedlo se mu zneškodnit i dorážku po odrazu od zadního mantinelu.
     
    61:21
    Jaroslav Mrázek si najel podél pravého mantinelu až do brankoviště, kde zakončoval. Puk mezi betony Jana Růžičky ovšem neprocpal!
     
    60:59
    Následně předvedl naprosto zbytečný faul Petr Koblasa, který sekal jednoho z hostů. Pokračovat se bude po oddechovém čase Bruslařů.
     
    60:27
    Obrovský závar před Růžičkou! Michal Vondrka již posílal kotouč do branky, ten byl ovšem zalehnut bránícím hráčem Mladé Boleslavi!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Přesilovka 5 na 3 se Pirátům přenese i do prodloužení. Třetí třetina byla vyrovnaná, ale branku nepřinesla. O osudu utkání tak rozhodně pětiminutové prodloužení, případně dovednostní nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    V poslední sekundě se dostal kotouč do brankoviště, kde zakončoval jeden z domácích v letu. Kotouč za zasahujícího se Růžičku ovšem nikomu dostat nepovedlo!
     
    59:42
    Juraj Valach dostal nabito od Michala Vondrky a hned zakončoval. Jeho dělovka ovšem skončila jen nad brankou Růžičky, aktivita pokračuje.
     
    59:25
    Jan Hanzlík nabral kotouč na lopatu a poslal jej mimo ledovou plochu. Půl minuty přesilovka pět na tři pro domácí celek, obrovská šance.
     
    58:51
    Piráti bojovali o pásmo, ale Mladoboleslavští skvěle dostupovali a kotouč vyhodili až za branku Štěpána Lukeše.
     
    58:38
    Oddechový čas si vyžádal domácí celek, Vladimír Růžička udává pokyny na poslední minutu a půl.
     
    58:38
    Obrovská šance pro domácí celek na rozhodnutí. Lukáš Žejdl podrazil chomutovského hokejistu a inkasuje dvouminutový trest.
     
    58:02
    V závěru přesilové hry vjeli chomutovští hokejisté do ofsajdu podruhé. Mladá Boleslav bude po vhazování v plném počtu, dvě minuty do konce třetí periody.
     
    57:35
    Následně se Piráti dostávali zpátky do třetiny, odpískán jim byl ovšem ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    57:16
    Nahození Bretta Flemminga bylo hodně nebezpečné, puk poskakoval v brankovišti, nikdo v modrém dresu jej ovšem nedokázal poslat do branky!
     
    57:08
    Domácí v plném počtu.
     
    56:38
    Tvrdý střelecký pokus vyslal od modré čáry obránce Ondřej Dlapa. Jeho dělovka ale skončila jen na betonech připraveného Jana Růžičky.
     
    56:04
    A opět přesilovka Mladé Boleslavi bude nekompletní. Oldrich Kotvan nedovolil ujet Michalu Vondrkovi, provinil se nedovoleným bráněním.
     
    55:32
    Z levého kruhu to zkoušel Jakub Klepiš. Jeho pokus po ledě ovšem skončil na bruslích bránícího hráče, vyhodit se ale Pirátům již nepovedlo.
     
    55:07
    Jen se domácí vrátili z trestné lavice, už tam zase jdou. Brett Flemming před brankou Štěpána Lukeše podrazil hostujícího hráče, velká šance pro Bruslaře.
     
    54:28
    Další úspěšný zákrok si připsal Štěpán Lukeš proti střeleckému pokusu Jakuba Klepiše, jenž to zkoušel z pravé strany. Chomutovský brankář byl na svém místě.
     
    53:49
    Na druhé straně zakončoval od levého kruhu Michal Vondrka, jeho pokus po ledě ale nenadělal Janu Růžičkovi nějaké velké problémy.
     
    53:38
    Dobrá šance hostů! Pavel Musil dostal přihrávku mezi kruhy a zakončoval. Jeho pokus ovšem dokázal hokejkou vyrazit Štěpán Lukeš.
     
    53:03
    Přesilovka Mladé Boleslavi trvala jen deset sekund. Jakub Sklenář ujížděl a Oldrich Kotvan jej podrazil. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    52:53
    A opět jdou domácí na trestnou lavici. Brett Flemming se za brankou Štepána Lukeše dopustil sekery, uvidíme tak další početní výhodu.
     
    52:46
    Domácí v plném počtu.
     
    52:38
    Hodně nebezpečná byla střela obránce Oldricha Kotvana, jehož tvrdý pokus proletěl kolem Lukeše. Puk nakonec skončil jen vedle branky.
     
    51:47
    Následovaly dva vyhozené kotouče z obranné třetiny, Bruslařům se zatím nedaří vymyslet žádná akce a moc času jim už ani nezbývá.
     
    51:22
    Oldrich Kotvan vyslal po půlminutě tvrdou ránu, v brankovišti ale trefil jen Jakuba Valského, kvůli kterému byla hra přerušena. Hostující hokejista bude ovšem nejspíše v pořádku.
     
    50:46
    Skvělá příležitost pro hosty. Ondřej Dlapa inkasuje dvouminutový trest za faul u levého mantinelu obranné třetiny, prohřeškem je hrubost.
     
    50:15
    Lukešovi vypadl kotouč, ke kterému se dostávali hosté, ale dříve tam byli domácí. Vladimír Růžička následně unikal po pravé straně, svižná rána ale v brance neskončila!
     
    49:26
    Dávid Skokan byl hlavním kohoutem mely, následně se na něj sesypali hosté. Slovenský útočník inkasuje trest, na druhé straně to je Radan Lenc. Oba dostávají čtyřminutový trest za hrubost.
     
    49:25
    Jaroslav Mrázek dostal kotouč na levý kruh a sjel si před branku, kde po ledě zakončoval. Jan Růžička kotouč viděl a zachytil jej. Následně se roztrhla pořádná mela, čekáme na tresty...
     
    48:31
    Vladimír Růžička následně také nahazoval. Jan Růžička puk za brankou jen tak tak zachytil před dotírajícím Petrem Koblasou. U puku jsou Bruslaři.
     
    47:48
    Michal Vondrka neměl při ruce spoluhráče a nevěděl co s pukem. Tak jej pomalu nahodil za branku Jana Růžičky a odjel střídat.
     
    47:02
    Lukáš Pabiška se prodíral do útočné třetiny přes bránící hráče, který jej zpomalili. Díky tomu došlo k ofsajdové situaci, kterou rozhodčí postřehl a odpískal.
     
    46:40
    Na druhé straně pálil od pravého mantinelu Petr Koblasa, jehož puk zaplachtil a skončil v rukavici připraveného Růžičky. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    46:20
    Po chybě Mária Grmana se ke střele od modré čáry dostal Jakub Orsava. Štěpán Lukeš měl ovšem volný prostor, puk viděl a ukryl jej na své vestě.
     
    45:59
    Následně se Bruslaři dostali do šance, kterou ale Štěpán Lukeš vykryl. Bekhendem to mezi kruhy zkoušel Lukáš Žejdl, který ale devátý extraligový bod nepřidal!
     
    45:22
    Michal Poletín to z úhlu zkoušel na branku Růžičky, kterému se kotouč povedlo vyrazit do hřiště. Opět šlo ovšem o hodně nebezpečný pokus.
     
    45:07
    Štěpán Lukeš se následně dostal poprvé ve třetí třetině ke kotouči. Hra bude pokračovat vhazováním po jeho levici.
     
    44:31
    Nahození Ondřeje Dlapy tečoval v brankovišti chomutovský Petr Koblasa. Puk proletěl kolem betonů Růžičky a nakonec skončil jen na tyčce!
     
    44:22
    Další zákrok si Jan Růžička připsal proti pokusu Michala Vondrky z pravého kruhu. Pokračovat se bude vhazováním ze stejného místa.
     
    43:52
    Piráti se ve třech dostávali do rychlého protiútoku, jenž byl ovšem ukončen odpískáním ofsajdu, které sledovalo 3 767 diváků.
     
    42:35
    Piráti jsou na začátku třetiny aktivnější a Mladá Boleslav je pod menším tlakem. Bruslaři se navíc nemohou dostat do nějakého zakončení.
     
    41:40
    Jakub Lauko našel na levé straně Michala Poletína, jenž rychle zakončoval. Pokus od mantinelu skončil v brankovišti, kde se Dávid Skokan nedokázal prosadit!
     
    41:05
    Petr Koblasa se dostával do útočné třetiny, ale tam byl zastaven vysoce bránícími hráči Mladé Boleslavi. Ti jsou nyní u kotouče.
     
    40:16
    Piráti vyhráli vhazování a hned se hnali do útočné třetiny. Michal Vondrka a Ivan Huml jen nahazovali kotouč na branku Jana Růžičky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:21.
     
    Je za námi druhá třetina utkání mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví. Dvě branky padly i v prostřední části. V závaru před brankou se nejdříve prosadil Dominik Pacovský, kterého o pět minut na to napodobil také Martin Procházka. Do třetí třetiny se tak půjde za stavu 2:2, kdo bude šťastnější?

    Střely na branku: 20:10 (10:5 v této třetině).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Jakub Sklenář ukrytým a nebezpečným nahozením vybojoval pásmo pro svůj celek. Dočkáme se ještě nějaké akce či branky?
     
    39:27
    Piráti ještě chtěli něco vymyslet, ale dostali se jen do ofsajdové pozice. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    39:22
    Hosté v plném počtu.
     
    38:45
    Hosté jsou již ve čtyřech a ani Piráti dvojnásobnou přesilovku nevyužili, ještě jim ovšem zbývají nějaké sekundy z té druhé.
     
    38:11
    Po několika přihrávkách se do zakončení dostal Brett Flemming, který svum pokusem ovšem branku netrefil. Snažení domácího celku ovšem pokračuje.
     
    37:30
    Hosté začali dobře, hned po vhazování vyhodili kotouč až za branku Štěpána Lukeše. Piráti musejí začít až od své branky.
     
    37:22
    Dvojnásobná početní výhoda také pro domácí. Dávid Skokan byl podražen a Piráti mají dlouhou početní výhodu pěti proti třem. Fauloval Tomáš Urban.
     
    37:07
    Domácí v plném počtu.
     
    36:44
    Nyní jsou domácí z toho nejhoršího venku. Bílozelených bylo na ledě šest, čehož si všiml hlavní sudí. Tomáš Knotek tento trest odsedí.
     
    36:25
    Ivan Huml je již zpátky z trestné lavice a hned se dostal do útoku. Z levého kruhu zakončoval, ale jeho rána skončila jen na masce připraveného Růžičky.
     
    35:41
    Marek Tomica přerušil kombinaci hostů a unikal na Růžičku. Nerozjetý chomutovský útočník ovšem neměl rychlost a nezakončil.
     
    35:07
    Mladou Boleslav nyní ovšem čeká dvojnásobná přesilovka! Dávid Skokan za krosček u mantinelu inkasuje dvouminutový trest.
     
    34:44
    Snažení hostů zastavil Dávid Skokan, jenž vložil hokejku do přihrávky jednoho z hostů. Piráti se následně alespoň na pár sekund osvobodili.
     
    34:00
    Následně se podražení dopustil útočník Ivan Huml, který nabízí hostujícímu celku další přesilovou hru.
     
    33:41
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal obránce Jaroslav Mrázek, jenž poslal na branku nahazovaný kotouč. Ten byl bránícím hráčem tečován do rohu.
     
    33:39
    Jan Růžička rozehrál zpoza své branky a vyhozením po mantinelu puk hru nakonec opustil. Vhazovat se bude po levici mladého brankáře, vše až po komerční pauze.
     
    33:32
    Hosté v plném počtu.
     
    32:31
    Nebezpečně poskakující puk před brankou Růžičky získal bránící hráč Mladé Boleslavi, jenž touš poslal až k Lukešovi. Odtud musí Piráti zaútočit.
     
    32:05
    Piráti v úvodu přesilovky vymysleli tvrdou střelu od modré čáry, kterou vyslal do betonů Růžičky Jaroslav Mrázek. Následně se Boleslavští osvobodili.
     
    31:32
    A v další aktivitě domácích fauloval František Hrdinka. Hostující sedmý bek je vyloučen za hákování Dávida Skokana.
     
    31:13
    Následně Jan Růžička kotouč ukryl v lapačce a přerušil tak hru. Ta bude pokračovat vhazováním po jeho levici.
     
    30:44
    Michal Poletín se po vhazování dostal ke kotouči a tvrdě jej poslal na branku. Jeho projektil ale nakonec skončil jen vedle branky, Jakub Lauko se k dorážce nedostal.
     
    30:34
    Před komerční přestávkou zakončoval od levého kruhu Vladimír Růžička. jeho ztečovaná rána ovšem branku neohrozila, jen rozvlnila ochrannou síť za brankou.
     
    30:16
    Vojtěch Tomeček zkoušel u pravého mantinelu obejít bránícího hráče, ale jeho klička úspěšná nebyla. Piráti ovšem v aktivní hře pokračují.
    29:25 Martin PROCHÁZKA - 2:2
     
    29:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brett Flemming upadl ve střední třetině, a tak jej Pavel Musil lehce přebruslil. Hostující rychlík si najel až před branku, kde předložil neodolatelnou nabídku pro MARTINA PROCHÁZKU, kterému nedělalo problém trefit odkrytou branku. Asistence: Pavel Musil.
     
    28:10
    Aktivní Piráti prošli po pravé straně do zakončení, pokus ovšem skončil na betonech připraveného brankář. Michal Poletín se k dorážce již nedostal.
     
    27:25
    Hosté v plném počtu.
     
    27:17
    Z pravého kruhu to svižnou střelou zkoušel Vladimír Růžička. Pokus mladoboleslavskému brankáři nadělal pořádné problémy, za jeho záda ovšem nepropadl!
     
    26:24
    Piráti jsou v plném počtu a právě začíná jejich přesilová hra, která ovšem není kompletní.
     
    25:45
    Jaroslav Mrázek připravoval gólovou situaci pro Bretta Flemminga, jenž u pravé tyčky jen přiložil hůl. Puk ovšem skončil jen vedle branky přesouvajícího se Růžičky.
     
    25:25
    Přesilovka je u konce. Na lavici hanby již odjíždí Lukáš Pabiška, který na modré čáře fauloval bránícího chomutovského hráče.
     
    24:45
    Hosté mají stále dvouminutovou přesilovku a pokouší se s ním co nejlépe naložit. Piráti ovšem pozorně brání a hosty do ničeho nepouští.
    24:12 Dominik PACOVSKÝ - 2:1
     
    24:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Branka platí! Mladoboleslavští se dostali do závaru před brankou a na několikátý pokuse se jim povedlo vstřelit branku. Autorem šťastné a vypracované trefy je DOMINIK PACOVSKÝ. Asistence: Tomáš Knotek a Jakub Orsava.
     
    24:12
    Mladá Boleslav dala po závaru před brankou Štěpána Lukeše branku a snížila na 1:2! Uvidíme, zda bude branka uznána, sudí se radí s videorozhodčím.
     
    23:50
    Piráti se hned na začátku oslabení osvobodili vyhozením až za branku Jana Růžičky. Mladá Boleslav musí začít zpoza branky.
     
    23:39
    Vladimír Růžička oslabuje Piráty na čtyři minuty. Po jeho vysoké hokejce se spustila hostujícímu hráči krev a uvidíme tak dlouhou přesilovku Bruslařů.
     
    23:20
    Následně se hosté dostali do útočné třetiny, kde byla ovšem jejich snaha rychle ukončena. Píská se ofsajd a vhazovat se bude ve střední třetině.

    Armáda CCM ???????????? #CCMhockey #MadeOfHockey #SuperTacks

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    22:33
    Po nepřesnostech v obraně Mladé Boleslavi, kdy Roman Chlouba tečoval kotouč do připraveného Růžičky, vyhodili hosté na další zakázané uvolnění.
     
    21:44
    K volnému puku se mezi kruhy dostal Michal Poletín, který rychle zakončoval. Jeho pokus ale nebyl vůbec nebezpečný, Růžička připraven.
     
    21:36
    Následně hosté vyhodili na icing, a tak hra bude pokračovat vhazováním po levé ruce Jana Růžičky.
     
    21:11
    Alex Rašner zachyboval a hosté postupovali do úniku, Lukáš Žejdl zakončoval z pravého kruhu, ale zadní tyčku svým pokusem neohrozil.
     
    20:22
    Matěj Stříteský vyslal od modré čáry hodně nebezpečnou ránu, která proletěla kolem branky Štěpána Lukeše. Ten nic neviděl a puk by nejspíše nechytil.
     
    20:02
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky jsou zpátky na ledové ploše, druhá třetina co nevidět začne.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    První třetina skončila vedením domácího celku 2:0. Piráti se po parádní kombinaci dostali do vedení již ve druhé minutě, kdy se poprvé v ročníku prosadil Dávid Skokan. V polovině první třetiny navíc navýšil vedení na 2:0 Vladimír Růžička, který nachytal svého jmenovce v brance Mladé Boleslavi.

    Střely na branku: 10:5
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Další puk směrem na Růžičku vyslal obránce Jaroslav Mrázek. Jeho pokus po ledě ovšem nebyl nikterak nebezpečný, Růžička své betony včas sklapl.
     
    19:06
    Do zajímavé šance si sjel kapitán domácích Michal Vondrka. Jan Růžička ovšem jeho pokus mezi betony nepropustil, to byl dobrý zákrok hostujícího brankáře.
     
    18:41
    Kombinaci Pirátů zakončoval od modré čáry obránce Juraj Valach. Jeho dělovka ovšem skončila jen na brusli bránícího hráče, puk následně skončil na střídačce.
     
    18:02
    Do slibné akce unikal mladíček Jakub Lauko, jenž byl rázně faulován Davidem Němečkem. Ten za podražení inkasuje dvě minuty.
     
    17:43
    Domácí v plném počtu.
     
    17:16
    Dominik Pacovský to po kombinační hře vlastního celku zkoušel z pravého kruhu. Jeho pokus ale zablokoval bránící hráč, jenž následně vyhodil.
     
    16:24
    Mladoboleslavští kombinovali, ale nic nevymysleli. Pirátům se tak povedlo vyhodit a již podruhé v početním oslabení osvobodit.
     
    15:43
    Další početní výhoda pro hostující celek. Na lavici hanby usedá za podražení obránce Alex Rašner.
     
    15:20
    Jaroslav Mrázek unikal po levé straně společně s Michalem Vondrkou, kterému ovšem nedokázal připravit gólovou akci. Akce byla zakončena střelou do brankáře Růžičky.
     
    14:58
    Domácí v plném počtu.
     
    14:24
    Následně se hosté dostávali do dobré šance a Jakub Klepiš již čekal na přihrávku do odkryté branky. Tomáš Slovák ale puk zachytil a vyhodil.
     
    13:40
    Nebezpečně to zkoušel od levého mantinelu Jiří Říha. Jeho pokus na zadní tyčku byl ovšem nakonec zablokován a puk skončil za brankou Lukeše.
     
    12:58
    Piráti jdou do čtyř. Jaroslav Mrázek fauloval u hrazení a dostává dvouminutový trest. Mladá Boleslav se může vrátit do utkání.
     
    12:27
    Od modré čáry to zkoušel obránce Tomáš Slovák. Jeho svižná rána byla nebezpečná, ale nakonec skončila jen na betonech připraveného Růžičky.
     
    12:10
    Následně byla hra přerušena a pokračovat bude po komerční přestávce. Vhazovat se bude po levici brankáře Jana Růžičky.
     
    11:40
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Oba celky se pokoušejí něco vymyslet, ale ani jednomu se moc nedaří. Aktivnější jsou Piráti.
     
    10:30
    Následně kotouč skončil v hledišti, a tak bude hra pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    10:07
    Nebezpečný pokus také na straně druhé. Petr Koblasa zakončoval z levé strany a pokoušel se Růžičku obstřelit, ten ale ramenem nakonec zasáhl.
     
    09:13
    Velkou šanci nyní spálil obránce Jiří Říha! Ten dostal přihrávku před branku od Klepiše, branku ale opravdu trestuhodně přestřelil!
     
    08:38
    Michal Vondrka to zkusil z rohu, stejně jako Vladimír Růžička před pár sekundami. Jan Růžička byl zaskočený, ale brankou to tentokráte neskončilo.
    08:01 Vladimír RŮŽIČKA - 2:0
     
    08:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Když nevíš co s pukem, tak to tam prostě pošli! VLADIMÍR RŮŽIČKA si najel po levé straně do pásma a z úhlu ho prostě poslal do brankoviště. Jan Růžička si zde nepohlídal prostor a kotouč mu trestuhodně propadl do branky. Asistence: Dávid Skokan.
     
    07:38
    Piráti zajímavě kombinovali, vše nakonec pokazil obránce Juraj Valach, jenž nepřesně přihrával na levý kruh. Hosté se tak dokázali osvobodit.
     
    07:15
    První početní výhodu si zahrají také domácí. Brett Flemming byl podražen v útočném pásmu, Lukáš Žejdl již sedí na trestné lavici.
     
    06:12
    Podél pravého mantinelu se až před branku Chomutova prodral útočník
    Jakub Valský. Ten zakončoval bekhendem, ale branku nakonec přestřelil.
     
    06:08
    Nahazovaný kotouč Mladé Boleslavi ze střední třetiny byl tečován do ochranné sítě u branky Lukeše. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    05:27
    Do zakončení se podél pravého mantinelu dostával domácí Vladimír Růžička. Od kruhu to švihem zkoušel, ale jeho pokus byl sražen nad branku Růžičky.
     
    04:34
    Vracející se Ivan Huml z trestné lavice mohl proniknout do samostatného úniku. Michal Poletín ovšem puk netrefil ideálně a bylo po zajímavé akci.
     
    04:27
    Domácí v plném počtu.
     
    03:43
    Mladoboleslavští se pokoušeli kombinovat, ale příliš úspěšní nebyli. Jedna z přihrávek na modrou čáru nebyla dokonce zachycena a kotouč skončil mimo útočné pásmo.
     
    03:00
    Prvotní střelecký pokus ovšem Bruslařům nevyšel a Piráti se osvobodili. To následně napodobili i pár sekund na to.
     
    02:27
    Hosté hned budou mít šanci na vyrovnání. Na lavici hanby totiž usedá chomutovský útočník Ivan Huml, který se provinil hákováním.
    01:45 Dávid SKOKAN - 1:0
     
    01:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se Piráti prosadili a jdou poprvé v utkání do vedení! Jakub Lauko vjel do útočné třetiny, kde posunul kotouč na Michala Poletína. Ten z první posouval na DÁVIDA SKOKANA, jenž se do prázdné branky nemýlil – 1:0! Asistence: Michal Poletín a Jakub Lauko.
     
    01:16
    Dominik Pacovský najel s pukem za branku a následně se dostával do zakončení. Jeho pokus z otočky ovšem skončil na bránícím hráči Pirátů.
     
    00:43
    Hosté se následně pokoušeli opět dostat do útočné třetiny, zastavil je ovšem ofsajd. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    00:07
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a Jiří Říha rychle nahazoval za branku Štěpána Lukeše, jenž dnes stojí poprvé od začátku utkání v extralize.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše SD ARÉNY a utkání patnáctého kola mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví začne během pár sekund.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Rašner, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Koblasa – Poletín, Lauko, Skokan – Hlava, Chlouba, V. Tomeček.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Maxwell) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík, Knot, Němeček, Stříteský, Hrdinka – Valský, P. Holík, Klepiš – Orsava, Žejdl, Pacovský – Lenc, P. Musil, Pabiška – Urban, T. Knotek, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Hynek, Špůr..
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ MĚŘENÍ SIL

    2.kolo, 10.9.2017, ŠKO-ENERGO ARÉNA
    BK Mladá Boleslav 1:2 Piráti Chomutov

    44. P. Musil (Kotvan, Klepiš) – 9. Poletín (Flemming, Vondrka), 54. Tomica (Vondrka, Valach).

    BK Mladá Boleslav: Maxwell – Němeček, Stříteský, Hrdinka, Říha, Hanzlík, Kotvan, Knot – Lenc, Klepiš, Musil – Valský, T. Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Pacovský, Pabiška, Procházka.

    Piráti Chomutov: Laco – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, Růžička, Skokan – Koblasa, Lauko, Tomeček – Poletín, Chlouba, Hlava.
    V brance Mladé Boleslavi bude stát nově reprezentační brankář USA

     
    BK MLADÁ BOLESLAV (7.)

    Mladoboleslavští jsou před svým dnešním soupeřem jen díky skóre. Středočeši získali stejně bodů, ale dostali méně, než právě Chomutov. Naposledy černozelení zdolali na domácím ledě jihlavskou Duklu 3:1 a přerušili sérii dvou proher v řadě. Nejproduktivnějšími hráči Boleslavi jsou Lukáš Žejdl a Jakub Orsava, oba nasbírali shodně devět bodů.

    Poslední utkání
    Mladá Boleslav 3:1 Jihlava
    Mladá Boleslav 2:3 Třinec
    Sparta 3:2 Mladá Boleslav
    Olomouc 1:3 Mladá Boleslav
    Mladá Boleslav 4:1 Zlín
    Vladimír Růžička v posledním extraligovém kole vstřelil svou stou branku v extralize

     
    PIRÁTI CHOMUTOV (8.)

    Piráti začali hodně dobře a byli nějakou dobu na prvním místě extraligové tabulky. V posledních utkáních se ovšem chomutovským hokejistům nedaří a za sebou mají pět proher v řadě. Naposledy tomu bylo v utkání s Olomoucí, kde Piráti v týdnu prohráli 2:5. Nejproduktivnějším hráčem je opět Michal Vondrka, který zaznamenal v probíhajícím ročníku extraligy 15 bodů.

    Poslední utkání
    Olomouc 5:2 Chomutov
    Sparta 3:2 Chomutov
    Chomutov 1:4 Zlín
    Třinec 4:3p. Chomutov
    Chomutov 2:3 Mountfield
     
    Krásný závěr pracovního týdne všem hokejovým nadšencům. V rámci patnáctého kola Tipsport extraligy budeme sledovat utkání mezi domácím Chomutovem a hosty z Mladé Boleslavi. Střetnutí začíná v 17:30! Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Skokan (Poletín, Lauko), 9. V. Růžička (Skokan) – 25. Pacovský (T. Knotek, Orsava), 30. Martin Procházka (P. Musil), rozh. náj. P. Holík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michal Poletín (CHM)
    0:0   Martin Procházka (MBL)
    2. série:
    0:0   Michal Vondrka (CHM)
    0:0   Jakub Orsava (MBL)
    3. série:
    0:0   Roman Chlouba (CHM)
    0:1   Petr Holík (MBL)
    4. série:
    0:1   Vladimír Růžička (CHM)
    0:1   Jakub Klepiš (MBL)
    5. série:
    0:1   Petr Koblasa (CHM)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Rašner, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Koblasa – Poletín, Lauko, Skokan – Hlava, Chlouba, V. Tomeček.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Maxwell) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík, Knot, Němeček, Stříteský, Hrdinka – Valský, P. Holík, Klepiš – Orsava, Žejdl, Pacovský – Lenc, P. Musil, Pabiška – Urban, T. Knotek, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Hynek, Špůr.

    Diváci: 3 767
    thejrc.org